Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
Duygularımın tercümanısın

Ay okudum da şimdi yazdığımı size değil yanlış anlamayin uzmanlara ve üreticilere laf ediyorum jsbdjdndk

Siveno alıcam gibi o zaman ay nasıl kararsız kaldım

9

Lekedir kullanıyorsun galiba o beni hiç etkilemedi neredeyse bıraktım ben onu. Ama diyet yaptığım için sabah şekerleri 95 105 arası cıkıyor. Önceden 120 130 falandı.
Yeşil renkli olanı kullanıyorum levemir galiba ismi bir de turuncu var doktor düzelmezse şekerin o zaman turuncuya gecersin dedi. Açlık sekeri mi bu 95 105 arası çıkan, tokluk mu? Ben çok korkuyorum bebeğe bir şey olacak diye o yüzden benimle aynı şeyleri yaşayan kişilerle konuşmak çok iyi geliyor.

Hayır açlık bir sey olmaz inşallah Allahın izniyle

Hayır açlık bir sey olmaz inşallah Allahın izniyle
Açlık niye yüksek çıkar bende anlamıyorum benimki de 100 lerde çıkıyor, kaç haftaliksiniz bebeğinizin durumu nasıl? Benimki maalesef şekerden dolayı 3 hafta önde kilosu, suyum da biraz fazlaymış. Doktor ciğerlerinin gelismeme ihtimali var dedi aşırı korkuyorum, insaAllah ikimizinki de sağlıklı doğar

30. Haftamdayım ben bastan beri bildiğim için dikkat ettim. Sekerden dolayı sıkıntım yok. 1 hafta öden gidiyor ama normal bu. Suyum iyi. Dikkat edin diyete bir sey olmaz

Kızlar selamlar
dün kan verdim ve hamileliğin en başından beri D vitamin aldığım için arada meraktan baktırıyorum. 2 ay önce gayet normal gidiyordu ama yine de bebek geliştiği için ihtiyacını karşılama amaçlı doktor kesmedi. Dün şok oldum, hala kullanmama rağmen D vitaminim neredeyse sıfıra düşmüş. Böyle bir şey 2 ayda mümkün mü ya, laboratuvar yanlış mı inceledi acaba? Sizin D ne durumda? Tekrar versem mi kan?

Kızlarrr ben hala hava nemlendirici almadım. en son philipse bakarken 3000 tlydi bir anda 5.500 yapmışlar. Aklımda kanz var, xaiomi var. Alıp kullanan var mı yada önerisi olan böyle hem iyi temizleyen hem de kendi temizliği kolay olan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…