- 9 Ağustos 2016
- 7.051
- 22.891
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #24.201
Duygularımın tercümanısınÜf bayilacam artık her şeyde sorun var herkes her şeye bir şey diyor abi tamam söyleyin zararli olanları da bari bir uzman da desin ki bakin bunda bir şey yok içeriği şuan temiz vs ben de hala almadım çünkü hepsinde bir şey çıkıyor ksbxjsjdjd doğumdan çok ne alsak zarar vermez işi yoruyo beni yaaaİSYAN
Ay okudum da şimdi yazdığımı size değil yanlış anlamayin uzmanlara ve üreticilere laf ediyorum jsbdjdndkÜf bayilacam artık her şeyde sorun var herkes her şeye bir şey diyor abi tamam söyleyin zararli olanları da bari bir uzman da desin ki bakin bunda bir şey yok içeriği şuan temiz vs ben de hala almadım çünkü hepsinde bir şey çıkıyor ksbxjsjdjd doğumdan çok ne alsak zarar vermez işi yoruyo beni yaaaİSYAN
Merhaba insülin kac doz kullanıyorsun. Sabah 3 aksam 2 kullanıyorum ben ama pek etki etmiyor dozlar cok düşük çünküBende yürüyüş yapıyorum günde yarım saat de sonra pek hareket etmiyorum ya
Anlaşılıyoo bence o ya ahahahAy okudum da şimdi yazdığımı size değil yanlış anlamayin uzmanlara ve üreticilere laf ediyorum jsbdjdndk
Ne bileyim hepimizin gel gitli halleri, psikolojimiz bozuk oluyo düzeliyor, dengesiz ve duygusal olabiliriz kimseyi yanlışlıkla da olsa kırmak istememAnlaşılıyoo bence o ya ahahah
Siveno alıcam gibi o zamanincianın içinde lavanta varmış sanırım şöyle bişeye denk geldim de yani bilemedim herşeye bişey diyorlar anlamadım :
Çocuk Endokrinoloji ve Neonatoloji Uzmanı Prof. Dr. Selim Kurtoğlu, lavanta aromalı şampuan, duş jeli, parfüm, kolonya, yumuşatıcı gibi ürünlerin kız ve erkek çocuklarda erken ergenliğe sebep olduğunu söyledi.
Yaa vallahi sabredecegız az kaldı dayanalımYazarsın canım sonuçları ona göre yiyeceklerimize bakarız. Mesela bugün ben barbunya yedim ve yüksek çıktı
Aynen benim doktor da öyle dedi ama sanki tek başıma idare edemiyorum gibi
Ben sadece aksam 4 doz kullanıyorum, sizin kaç çıkıyordu insulinden önce degerleriniz insuline başlayınca kaç olduMerhaba insülin kac doz kullanıyorsun. Sabah 3 aksam 2 kullanıyorum ben ama pek etki etmiyor dozlar cok düşük çünkü
Lekedir kullanıyorsun galiba o beni hiç etkilemedi neredeyse bıraktım ben onu. Ama diyet yaptığım için sabah şekerleri 95 105 arası cıkıyor. Önceden 120 130 falandı.Ben sadece aksam 4 doz kullanıyorum, sizin kaç çıkıyordu insulinden önce degerleriniz insuline başlayınca kaç oldu
Yeşil renkli olanı kullanıyorum levemir galiba ismi bir de turuncu var doktor düzelmezse şekerin o zaman turuncuya gecersin dedi. Açlık sekeri mi bu 95 105 arası çıkan, tokluk mu? Ben çok korkuyorum bebeğe bir şey olacak diye o yüzden benimle aynı şeyleri yaşayan kişilerle konuşmak çok iyi geliyor.9
Lekedir kullanıyorsun galiba o beni hiç etkilemedi neredeyse bıraktım ben onu. Ama diyet yaptığım için sabah şekerleri 95 105 arası cıkıyor. Önceden 120 130 falandı.
Hayır açlık bir sey olmaz inşallah Allahın izniyleYeşil renkli olanı kullanıyorum levemir galiba ismi bir de turuncu var doktor düzelmezse şekerin o zaman turuncuya gecersin dedi. Açlık sekeri mi bu 95 105 arası çıkan, tokluk mu? Ben çok korkuyorum bebeğe bir şey olacak diye o yüzden benimle aynı şeyleri yaşayan kişilerle konuşmak çok iyi geliyor.
Açlık niye yüksek çıkar bende anlamıyorum benimki de 100 lerde çıkıyor, kaç haftaliksiniz bebeğinizin durumu nasıl? Benimki maalesef şekerden dolayı 3 hafta önde kilosu, suyum da biraz fazlaymış. Doktor ciğerlerinin gelismeme ihtimali var dedi aşırı korkuyorum, insaAllah ikimizinki de sağlıklı doğarHayır açlık bir sey olmaz inşallah Allahın izniyle
30. Haftamdayım ben bastan beri bildiğim için dikkat ettim. Sekerden dolayı sıkıntım yok. 1 hafta öden gidiyor ama normal bu. Suyum iyi. Dikkat edin diyete bir sey olmazAçlık niye yüksek çıkar bende anlamıyorum benimki de 100 lerde çıkıyor, kaç haftaliksiniz bebeğinizin durumu nasıl? Benimki maalesef şekerden dolayı 3 hafta önde kilosu, suyum da biraz fazlaymış. Doktor ciğerlerinin gelismeme ihtimali var dedi aşırı korkuyorum, insaAllah ikimizinki de sağlıklı doğar
Sivenoda parfüm var bade naturale bakSiveno alıcam gibi o zamanay nasıl kararsız kaldım
Badeninde sampuanında sodyum benzoat var ne alcazSiveno alıcam gibi o zamanay nasıl kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?