Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    113
Islak mendil sleppy yenidoğan tavsiye ederim canım. Temiz içerikli. Şampuanı araştıralım bakalım ya ilk oğluma kullandığımda avakodo filan bir şey yoktur sadeydi şimdi avakodo resmi galan koyulmuş. Acaba parfüm koku falan mı eklendi? Öyle düşündüm ilk gördüğümde. Şampuan konusunda ben de kararsız kaldım şimdi #reklam değil

Birde pişik kremi sudocrem aldım ne olur ne olmaz diye. aslında bepanthol pişik önleyiciden de memnunlar genelde ve tavsiye ediyor kullanan arkadaşlarımda
Ben ilk çocuğumda bepanthol kullandım asla pişik problemimimiz olmadı çok memnundum #reklam değil

o zamann bebek yağı ve şampuan araştıralım eğer mustela içerik temiz değilse

aynen ben de hiç denemedim artık deneyen arkadaşlarımdan bilgi alıcam küçük termosa su koyup taze de yapabiliriz aslında
Ben termosa kaynar suyu doldurup evde bile taze yapmayı düşünüyorum kaba koymak doğru gelmiyor bana ıslak ortamda bakteriler vs ürediği icin ama başlangıçta bi denerim çok zorlarsa yapmak ıslak mendile geçerim çok katı olmamak lazım

evet evet aynı senin gibi düşünüyorum. Baştan katıydım yok pamuk olcak illa diye de amaaan dedimmm öyle de büyücek böyle de kendine eziyet etme. Son 2 ay zaten eziyetli geçiyor şeker sağolsn
Evet artık temiz içerikli değil diye okudum ben
ben nerdeyse ilk öğrendiğimde falan almıştım sanırım ne zaman değişti acaabaaa

Ayy sizde de mi şeker var

Kızlar ben bugün şeker için dahiliyeye gittim. Doktor insülinlik durum yok. Diyetle hallolur dedı..ara ara da ölçüm yap dedı.
Tansiyon ilacımı günde 3 e çıkarttı. Öksürük için de ciğer ve boğazın temız. Alerjık dedı. Alerjık burun spreyi verdı. Hiçbirşey olmaz rahatlıkla kullan dedı.

Ne şanslısın şekerin kaç çıkıyordu. Maalesef ben diyetle duzeltemedim insulin alıyorum

Bu bebek yağlarının da tavsiye edilmediğini duydum bebek pudrası da aynı şekilde hatta pudranın kanser riski artırdığı kanıtlandı
ben saf zeytinyağıyla banyo sonrası tüm vücuduna masaj yapıp iyice yediriyordum
Pamuk gibi oluyordu başka bir alternatif düşünebilirsiniz

Şeker yüklemem de 2. Saatte 178 çıktı.
Ama ben çok fazla portakal suyu bal pekmez tükettim gribim diye. Ondandır diye düşünüyorum.
Tabıkı takıp edecegız. Az kaldı hepimiz için sabır
Yine de yüksek çıkmamış sizinki ben yükleme yaptırmadım sadece tok karnına bile 1. Saatte 180 çıkmıştı yani, diyetle düşer inşallah sizinki bende artık insülinle düşürmeye çalışıyorum mecbur

Hamileyken dökülmüyor hormonlardan galiba. Dökülen var mı bilmiyorum ama doğumdan sonra malesef oluyor.

Ayy sizde de mi şeker var
yaa çıkmaz mı bebişimm çok tatlı demek ki ondan şekerlendik skdjf
Şeker yüklemem de 2. Saatte 178 çıktı.
Ama ben çok fazla portakal suyu bal pekmez tükettim gribim diye. Ondandır diye düşünüyorum.
Tabıkı takıp edecegız. Az kaldı hepimiz için sabır
günlük ölçümlerde kaç çıkıyorr

Yaa bende ismini asel koydum birde çocuk doğmadan ballandı, sizin ne kafar çıkıyor açlık tokluk
bana doktor 50 lik yükleme yapmıştı açlık 82 tokluk 162 çıkmıştı. Şimdi de öğlen yemeklerini yemekhanede yediğim için 140-142-143 civarları çıkıyordu bugün 166 çıktı şok oldum dün akşam evdeki yemekle 116 çıktı mesela. Öğünüme biraz karbon eklesem hemen yükseliyor bunu çözdüm. Sabah tam buğday lavaşla kahvaltı yaptım mesela 130 çıktı. Açlık ölç dememişti bana doktor ölçmüyorum. En son sağlık ocağında kan verdi 1 bucuk hafta önce 77 çıkmıştı

Bi de yemeğe proteinle başlayınca düşüyor diyetisyen tavsiyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…