- 18 Temmuz 2024
- 338
- 591
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #23.481
Ben de senin gibiyim XD yıl olmuş 2025 yatılı misafir ne ya gidip otelde yatsınlar hiç hizmet etme kocan da dışardan söylesin yemeği boşverrrMerhaba bayanlar yarın evime yatılı iki aile geliyo ve benim hiç halim yok yatıp duruyorum evimi dâhi temizleyemedim nasıl yapicam bilmiyorum yemek yemeğe üşeniyorum benim gibi olan varmı neden bukadar halsizim kimseyi istemiyorum resmen buda çok ayıp oluyo
Protein canımYok canim saglik ocaginda yapilmisti gec cikar senin hangileri pozitif cikmisti idrarda
Yarına randevu aldım ne olur ne olmaz diye şimdi biraz gitar çaldım ona müziğe hafif tepki verdiMerak etmeyin aksama kdr hareket edecektir. Sabaha kdr bekleyin hic hareketini hissetmezseniz bi acile gidin baktirin isterseniz
cihaz da bi problem mi oldu acaba ya o kadar farkCanım diyetisyen eşliğinde devam ediyorum zaten patates pilav yok kesinlikle meyve de sınırlı anlayamadım bi de merak ettim 2saat geçince ölçtüm o 90çıktı
normal de bile eşimle yatılı misafir sevmeyiz, hele şu durumda normal misafir bile gelmez bize. Kabul etmesin eşiniz, durumunuzu söyleyin ayıbı yok bununMerhaba bayanlar yarın evime yatılı iki aile geliyo ve benim hiç halim yok yatıp duruyorum evimi dâhi temizleyemedim nasıl yapicam bilmiyorum yemek yemeğe üşeniyorum benim gibi olan varmı neden bukadar halsizim kimseyi istemiyorum resmen buda çok ayıp oluyo
Haklısınız ama söylenen eskiden biz buğday biçiyoduk yok tarlada doğruyoduk böyle insanların etrafınızda olduğunu düşünün bende kimsede kalmam ne misafirlikte sevmiyorum kimsede yatılı kalmayı ama insanlar farkliBen de senin gibiyim XD yıl olmuş 2025 yatılı misafir ne ya gidip otelde yatsınlar hiç hizmet etme kocan da dışardan söylesin yemeği boşverrr
Sıkıntı bendemi anlamıyorum hiç kalkamıyorum bir gün çok enerjigim ertesi gün bayılıyorum bugün hiç halim yok demirim düşük çıktı onunlami ilgili bilmiyorum burda kimsemde yokcihaz da bi problem mi oldu acaba ya o kadar fark
normal de bile eşimle yatılı misafir sevmeyiz, hele şu durumda normal misafir bile gelmez bize. Kabul etmesin eşiniz, durumunuzu söyleyin ayıbı yok bunun
o zaman tv yok internet yok hayat sıkıcı insanlar öyle zaman geçiriyomuş demek kiHaklısınız ama söylenen eskiden biz buğday biçiyoduk yok tarlada doğruyoduk böyle insanların etrafınızda olduğunu düşünün bende kimsede kalmam ne misafirlikte sevmiyorum kimsede yatılı kalmayı ama insanlar farkli
Yaaa yerimmm demekki derdi müzik dinlemekmişYarına randevu aldım ne olur ne olmaz diye şimdi biraz gitar çaldım ona müziğe hafif tepki verdi
Valla bilemiyorum ya aslında sanki yüksek ölçüyor annemdeki ile ölçtüm aynı anda bi kere o daha düşük çıkarmıştıcihaz da bi problem mi oldu acaba ya o kadar fark
Anladim canim benim de lokosit ,eritrosit ve protein eser diProtein canım
Bizde çok zorlanıyoruz eşim demir diyor ama bilemiyorum kızım duru öbür kızım yağmur bu da doruk olsa olsa uyar aslında ama demire ısındıCanım kızlarrr , erkek isim önerileriniz varmıdır ben karar veremedim hala bir yardımcı olsanız
Kayra ve Gökalp güzelmiş aslındaAlp (oğluşumun adı)Gökalp Uraz Uras asil ata pars ege Kayra şimdilik aklıma gelenler
KuzeyBen aslan ismini cok seviyorum, ama kedimin adi diye koyamiyorumBiz Kuzey koyacagiz ikinci adini, ilk adi da ingilizcede de telafuzu olan bir isim olacak ama henuz belli degil Atlas, Demir, Kayra, Efe begendigimiz isimlerdendi.
Doruk çok güzel olur aslında sizin bebişeBizde çok zorlanıyoruz eşim demir diyor ama bilemiyorum kızım duru öbür kızım yağmur bu da doruk olsa olsa uyar aslında ama demire ısındı
Evet malesef sjndksjdkdkBen şey diyordum aslında keşke kendileri seçebilse isimleriniama işte seçecek yaşa gelene kadar isimsiz kalacaklar.
Ay ne yatılısı kız bu insanlar hic halden anlamiyo hamilesin ya ne ayıp olcak sacmalama djjdjd diğer yorumlarini da okudum da herkes iyi veya kötü yarattıklarını yaşar umarım herkes diyorum eş kardeş kuzen herkes dahil bunaMerhaba bayanlar yarın evime yatılı iki aile geliyo ve benim hiç halim yok yatıp duruyorum evimi dâhi temizleyemedim nasıl yapicam bilmiyorum yemek yemeğe üşeniyorum benim gibi olan varmı neden bukadar halsizim kimseyi istemiyorum resmen buda çok ayıp oluyo
Benim de kız biz de no name diyip duruyoz her gece ne olsun adı başlıklı konuşma ve sonra bidaha düşünürüz kapanışıBenimkdie erkek ve ismi yokisimsiz kaldı çocuğum
İnsanın kendi ailesi gibi yok gerçekten çok zor halden anlamaya dan insanlarEvet malesef sjndksjdkdk
Ay ne yatılısı kız bu insanlar hic halden anlamiyo hamilesin ya ne ayıp olcak sacmalama djjdjd diğer yorumlarini da okudum da herkes iyi veya kötü yarattıklarını yaşar umarım herkes diyorum eş kardeş kuzen herkes dahil bunaempati yoksunu ve seni anlamayan insanlarla bir arada bulunmak dünyanın en yorucu şeyi zaten çok yormadan üstten yap yapiyosan çok bile onlara, hatta onu da yapma gelsinler yapamıyorum falan de onlara yaptir
Bu arada benim de kız kardeşim gelcek artık yemek yapmaya dahi kolum kalkmiyo bazen doğuma kadar benle takılacakannemler de geliyo ben gidemiyorum yol yoruyor diye yaptığımı duysa kizarlar ama içim rahat etmedi enerjim yettiği kadar temizliyorum mola verdim şimdi banyoyu fircalarken viledanin sapı elimde kaldı yani supursem bile evi vileda atamicam skjxjsjdksksjsjjs geçenlerde de yine eski viledam saçları döküldü kel kaldı temizliğin ortasında evrenin bana boşver deme şeklidir diye düşünüyorum artık
Benim de kız biz de no name diyip duruyoz her gece ne olsun adı başlıklı konuşma ve sonra bidaha düşünürüz kapanışı
Aynı konuşmalar bizdede oluyor ne koyacağız giriş bişey bulamama gelişme belirsizlik sonuç oluyorEvet malesef sjndksjdkdk
Ay ne yatılısı kız bu insanlar hic halden anlamiyo hamilesin ya ne ayıp olcak sacmalama djjdjd diğer yorumlarini da okudum da herkes iyi veya kötü yarattıklarını yaşar umarım herkes diyorum eş kardeş kuzen herkes dahil bunaempati yoksunu ve seni anlamayan insanlarla bir arada bulunmak dünyanın en yorucu şeyi zaten çok yormadan üstten yap yapiyosan çok bile onlara, hatta onu da yapma gelsinler yapamıyorum falan de onlara yaptir
Bu arada benim de kız kardeşim gelcek artık yemek yapmaya dahi kolum kalkmiyo bazen doğuma kadar benle takılacakannemler de geliyo ben gidemiyorum yol yoruyor diye yaptığımı duysa kizarlar ama içim rahat etmedi enerjim yettiği kadar temizliyorum mola verdim şimdi banyoyu fircalarken viledanin sapı elimde kaldı yani supursem bile evi vileda atamicam skjxjsjdksksjsjjs geçenlerde de yine eski viledam saçları döküldü kel kaldı temizliğin ortasında evrenin bana boşver deme şeklidir diye düşünüyorum artık
Benim de kız biz de no name diyip duruyoz her gece ne olsun adı başlıklı konuşma ve sonra bidaha düşünürüz kapanışı
Bebişin de varsa kendini en azından minimum derecede yormaya çalış yani o da zor biliyorum ama sağlığından önemli değil boşver biraz tozlansinAynı konuşmalar bizdede oluyor ne koyacağız giriş bişey bulamama gelişme belirsizlik sonuç oluyor
Ahh küçük bir bebek var elime bakan
Evim çok kirleniyor ben hergün sil süpür yapıyorum elimle siliyorum baştan sona
Hayat çok zor geliyor artık ağrılarımda çok fazla
çok teşekkür ederimmBen varım canım kendim süsleyeceğim hem süsler de elimde kalır diye düşündüm. Trendyoldan aldım ben sana da linkleri yollayın buradan fikir olsun
Parti Dolabı 2 Adet 7
Doğumgünü Marketim Şeffaf Kutu Z Harfli Beyaz Ve Balon Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
parti sürprizi Gümüş Yarım Ay Şekilli Folyo Balon Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Happyland 1 Adet 7 Balonlu Uzay Ayaklı Balon Standı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Happyland Folyo Balon Kutup Yıldızı Gümüş 60 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bir de bu balonlar dışında aşağıdaki ışıkları aldım hediyelerinin yanına koyacağım iki ışığı da fanusa koydum.
ALSHOP Yeni Nesil 3 Metre 30 Ledli Mavi Peri Led Işık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
KAYAX Ters Fanus Plastik Taban Mika Cam Teraryum Fanus 3 M Peri Ledli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hediye de kolonya şişeleri aldım etiket bastırdım marteniçka vereceğiz onları kendim hazırladım. Bir de kurabiye yapacağızçikolatasını aldım bir de
KAKAO AĞACI 100 Adet Kalpli Isimli Erkek/kız Bebek Çikolatası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
JULIANO 100 Adet Boş Şişe Spreyli Kolonya Şişesi Doldurulabilir Cep Plastik Parfüm Şişesi 30 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
8–10 binden başlıyor dedi önce sonra bir modeli beğendim 20 bin dediNe kadar dedilerTrendyol da kolonya şişeleri kapı süsleri hediyelikler çikolata kolonyalar uygun canım ordan bak Ramazan'a denk geliyor ikramlık nasıl olur bilmiyorum kurabiye vs yapan olursa onlarıda koyarsin
Kesinlikle ya kapı süsü kapı tulu bide balon seti al daha uyguna gelir8–10 binden başlıyor dedi önce sonra bir modeli beğendim 20 bin dedikısmet olursa vajinal doğum istiyorum hastanede bir gün kalacağım yani. Bir gün oda süsüne çoook fazla geldi
Yok vallah benim de enerjim sıfır kanım da düşükSıkıntı bendemi anlamıyorum hiç kalkamıyorum bir gün çok enerjigim ertesi gün bayılıyorum bugün hiç halim yok demirim düşük çıktı onunlami ilgili bilmiyorum burda kimsemde yok
Anneninkini alValla bilemiyorum ya aslında sanki yüksek ölçüyor annemdeki ile ölçtüm aynı anda bi kere o daha düşük çıkarmıştı