Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
Ben de kan sulandiriciyi en başından beri kullaniyorum. Ona rağmen böyle bir durum söz konusu. Bebeğin hareketlerini hissettikçe rahatlıyorum son 3 gündür temiz havada uzun yürüyüş yapmaya çalışıyorum, hareketleri normale döndü sanki bugün kontrolüm var, bakalım ne diyecek doktor

merhaba, ben de o şekilde bir kere nevresim asmistim. O an hissettiklerimle bir daha uzanmama, asarken zıplamama kararı aldım Ben sonrasında hareketlerine dikkat etmedim ama bir kereden bir şey olmaz ya. İstersen uzan ve rahatla, ellerini karnının üzerine koy ve dalgaları hissetmeye çalış. 24. Haftada coook net hissetmeyebilirsin ama bence bebeğin kıpır kıpırdir korkma

7. Ayda zaten aşağı kafaları asagiya donmeye başlamiyor mu

Yaa umarım öyledir çünkü öncesinde artık dışardan görülebilecek kadar hareketleri güçlüydü ondan sebep bu kadar endişelendim çikolataya kahveye bile tepki vermemesi beni daha da endişelendirdi

Kuzum aynı haftadayız son haftalarda bel ve sırt ağrısı bende de çoğaldı. Pilates topu ile akşamları vakit geçirmeye başladım ve inanılmaz faydasını görüyorum mutlaka tavsiye ederim.

yoktuu, sadece bebeğim önden gidiyordu. sadece 6 bucuk kilo almıştım
Ya doktorum bana gerek olmadığını söyledi de şekerime falan baktı bi de bebekte de hiç öyle bir şey olmadığını söyledi günü gününe gidiyor diye. Gerek görmedi şeker yüklemesine ama benim aklımda kaldı yani korktum açıkcası, yediklerime dikkat etmeye çalışma kararı aldım ( iki gğndğr tatlı yedikten sonra )

ailede de yoksa risk faktörün yok gibi . Benim ailede de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…