Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    37
Biraz önce girdim siteye fiyatlar aşırı uygun kalitesi nasıl
sikayetimvar da 270 küsür şikayet var ama şikayetin çoğu firma onlarla iletişime geçmiş şikayetleri kaldırmışlar
Canım her yerde olduğu gibi Burda da olabilir eğer ki pamuklu tercihinse bu sitede polyester ağırlıklı beni rahatsız etmediği için ben çok rahat giyebiliyorum montumu dahi oradan almıştım eylülde 450 tlye

Kızlar doğum parası hakkında bilgisi olan var mı önceki zamandan 700 günüm var elimin arkadaşı doğum hediyesi olarak doğuma kadar sigortamı yatıracak bu durumda doğum parası alabilir miyim
1 yıl için de en az 90 gün prim gününüz olması lazım doğum önce ve doğum sonra 16 haftalık (112 günlük) doğum parası alınıyor rapor bittikten sonra işyeri raporu onayladığı zaman ödemeyi alabilirsiniz
32 hafta da doktor soruyor zaten çalışıyor musun diye çalışıyorum rapor istiyorum dersen veriyor yok devam edeceğim dersen çalışabilir raporu veriyor 8 hafta doğum sonrasına ekleniyor bu süre içinde işten çıkışınız olmaması lazım

Biraz önce girdim siteye fiyatlar aşırı uygun kalitesi nasıl
sikayetimvar da 270 küsür şikayet var ama şikayetin çoğu firma onlarla iletişime geçmiş şikayetleri kaldırmışlar
Ben aldiklarimi begendim fiyat performans urunleri. Tabi alirken fotoyu yakinlastirip kumas kaliteli gorunuyo mu diye bakmak bi de olculere dikkat etmek lazim yani kisa boylular icin pant boyu 95cm olan da var uzun boylular icin 105cm olanlar da. Bi de trendyoldan o kadar cok sey aldim ki defolu geldi, normal diye dusunuyorum aksiliklerin yasanmasi ama yardimci olmayacak gibi degiller guzel calisiyolar. Bu takimi mesela 490a mi ne almistim

Eklentiler

• 1000020494.jpg
    1000020494.jpg
    149,2 KB · Görüntüleme: 22
1 yıl için de en az 90 gün prim gününüz olması lazım doğum önce ve doğum sonra 16 haftalık (112 günlük) doğum parası alınıyor rapor bittikten sonra işyeri raporu onayladığı zaman ödemeyi alabilirsiniz
32 hafta da doktor soruyor zaten çalışıyor musun diye çalışıyorum rapor istiyorum dersen veriyor yok devam edeceğim dersen çalışabilir raporu veriyor 8 hafta doğum sonrasına ekleniyor bu süre içinde işten çıkışınız olmaması lazım
Tahmini ne kadar oluyor canım doğum parası.

Tabi ki ben de görünce paylaşmak istedim kendimce :) ben de ilk heves biberon, emzik, pompa aldım hiç kullanmadım. Bırakıp gidecek kimsem de yoktu zaten. Sürekli de emdiği için bir de pompayla uğraşmak zor gelmişti. İlkinde akıl hep alışverişte oluyor, onu da alayım bunu da alayım 😁 Herkes kendi yaşantısına göre belirler 🍀
Benim bebede emiyordu ama pompa ile çekmezsem süt birikiyordu 3 ay her emzirmeden sonra sağdım 🙈

Tabi ki ben de görünce paylaşmak istedim kendimce :) ben de ilk heves biberon, emzik, pompa aldım hiç kullanmadım. Bırakıp gidecek kimsem de yoktu zaten. Sürekli de emdiği için bir de pompayla uğraşmak zor gelmişti. İlkinde akıl hep alışverişte oluyor, onu da alayım bunu da alayım 😁 Herkes kendi yaşantısına göre belirler 🍀
Merhaba, gerekmeden pompa alınmamalı mı sizce? Ben inşallah emzirmek istiyorum herkes gibi ve evde olacağım hep o yüzden şart mı bilemedim bir yandan da elimin altında bulunsun ilk günler gerekirse diye düşünüyorum. Sağıp vermek amaçlı olmasa bile belki süt kanallarını açmak için vs.

Bir de biberon ne önerirsiniz? Philips aventin kolik biberonu var kolik olmaz inşallah ama fazladan özellik de zarar getirmez gibi. Tecrübesi olanlar biberon dosyasına katkıda bulunabilir mi?🤣🙏🏼

Tahmini ne kadar oluyor canım doğum parası.
Yatan brüt maaş olarak hesaplanır alacağınız rapor parası 2025 asgari ücret değişecek . asgari ücretten mi göstereceksiniz SGK yı en düşük 50 bin küsür filan ama tabi 2025 artacak bu rakam brüt maaş yüksek olursa alacağınız parada yüksek oluyor

Çalışan annelere destek paketleri filan dediler durdular ama bakalım 2025 neler gelecek .Benim iznim 3 ay gibi gözüküyor şuan 3 ay sonra işe haftanın 4 günü gideceğim günlük 3 saatlik emzirme hakkımı toplu kullanıp cuma ile birleştirmeyi düşünüyorum bakalım neler gösterecek çalışan anne olarak bana zaman :) ah şimdiden dert oldu yazınca doğum parası raporu filan doğum zamanı geldi aklıma :)

Ben aldiklarimi begendim fiyat performans urunleri. Tabi alirken fotoyu yakinlastirip kumas kaliteli gorunuyo mu diye bakmak bi de olculere dikkat etmek lazim yani kisa boylular icin pant boyu 95cm olan da var uzun boylular icin 105cm olanlar da. Bi de trendyoldan o kadar cok sey aldim ki defolu geldi, normal diye dusunuyorum aksiliklerin yasanmasi ama yardimci olmayacak gibi degiller guzel calisiyolar. Bu takimi mesela 490a mi ne almistim
güle güle giy çok güzelmiş ben akşam sayfayı bir inceleyim iyicene :)

Kızlar bu arada kilo durumlarınız nasıl kaç kilo aldınız şu ana kadar ben zaten doğduğumdan beri sürekli bı zayiflama derdindeyim 🫠 62.5 63 civarı hamile kaldim 13. Haftanın içindeyim şu an 64.5 65 arası gidip geliyorum ama çok korkuyorum önünu alamicagim kilolara cikmaktan boyum da çok yok 1.58 falan ama inanilmaz iştah açilmasi başladı bı de acele acele yemek yiyorum açlıktan ölcek gibi sanki dizginleyemiyorum kendimi hep kilo yapıcı şeyler yemek istiyo canim 🥺
Merhaba bende 1.58 boyundayım. . 55 kilo ile hamilemkaldım şimdi 14+4 te 56 kiloyum💃

Çalışan annelere destek paketleri filan dediler durdular ama bakalım 2025 neler gelecek .Benim iznim 3 ay gibi gözüküyor şuan 3 ay sonra işe haftanın 4 günü gideceğim günlük 3 saatlik emzirme hakkımı toplu kullanıp cuma ile birleştirmeyi düşünüyorum bakalım neler gösterecek çalışan anne olarak bana zaman :) ah şimdiden dert oldu yazınca doğum parası raporu filan doğum zamanı geldi aklıma :)
Her gün şu ücretli izin süresi arttırılacsk mı diye haberlere bakıyorum🤣 daha hamile feğilken 1 seneye çıkarılmasından bahsediliyordu ama asla ses seda yok. Bi umut dopuma kadar takip etcem. Olmaz ise 2 sene ücretsiz izin almayı planlıyorum bende

Bir de biberon ne önerirsiniz? Philips aventin kolik biberonu var kolik olmaz inşallah ama fazladan özellik de zarar getirmez gibi. Tecrübesi olanlar biberon dosyasına katkıda bulunabilir mi?🤣🙏🏼
Bende bunu yazmak için girdim tamda biberonlara bakiyordum 😂 inşallah hiçbir bebişimiz kolik olmasın ama biberondan süt su icirme durumu olursa bari o gaz yapmasın diye bende anti kolik düşündüm Philips avent ve civilde Chicco ile Dr browns diye buldum hala arayıştayım tecrübeli anneler bizi aydınlatırsa çok iyi olur 🤗 🥰

Her gün şu ücretli izin süresi arttırılacsk mı diye haberlere bakıyorum🤣 daha hamile feğilken 1 seneye çıkarılmasından bahsediliyordu ama asla ses seda yok. Bi umut dopuma kadar takip etcem. Olmaz ise 2 sene ücretsiz izin almayı planlıyorum bende
yok ya olmaz bir şey sadece devlet memurlarına var izin hakkı o da gelmeyince onun işini başkasına veriyorlar kalabalık olduğu için arada kaynıyor gidiyor özel sektör sıkıntı oğlum da ne olacak doğsun başlarım dedim işten ayrıldım 2 yıl sonra başladım bunda sanmıyorum öyle olacağımı artı işten ayrılsam yaş olmuş 36 haziranda 37 olmuş olacağım iş sıkıntı olacak

sözde haklardan bahsediyorlar kreş desteği file oda hikaye şartlar var bir sürü uymuyor

Yatan brüt maaş olarak hesaplanır alacağınız rapor parası 2025 asgari ücret değişecek . asgari ücretten mi göstereceksiniz SGK yı en düşük 50 bin küsür filan ama tabi 2025 artacak bu rakam brüt maaş yüksek olursa alacağınız parada yüksek oluyor
Evet canım asgari ücret. Ama çok güzel para ilaç gibi gelecek heralde ☺️

yok ya olmaz bir şey sadece devlet memurlarına var izin hakkı o da gelmeyince onun işini başkasına veriyorlar kalabalık olduğu için arada kaynıyor gidiyor özel sektör sıkıntı oğlum da ne olacak doğsun başlarım dedim işten ayrıldım 2 yıl sonra başladım bunda sanmıyorum öyle olacağımı artı işten ayrılsam yaş olmuş 36 haziranda 37 olmuş olacağım iş sıkıntı olacak

sözde haklardan bahsediyorlar kreş desteği file oda hikaye şartlar var bir sürü uymuyor
Sizi de kamu da sandım pardon. :KK43: umarım kamuya da özele de gelir

Evet canım asgari ücret. Ama çok güzel para ilaç gibi gelecek heralde ☺️
Mali müşavirler ile görüşün ama öyle düşünce varsa erkenden girişiniz Yapılsın yoksa doğum parası için olduğu anlaşılırsa alamazsınız parayı. Bu rapor parası aslında çalışmadığınız sürenin ödemesi denetim filan oluyor gerçekten orada çalışıyorsunuz diye sözde ama belli de olmaz çok eskiden ben bizim firmaya hamile kadının girişini yapmıştım para alsın die 🤭😁 SGK dan çağırmışlardı gerçekten çalıştımı diye 😆

Kızlar dar koyafet bebeğe zarar veriyor mu? Ben hhala eski kıyafetlerimi giyiyorum 14+4 üm. Yani eski taytlarımı pantolonlarımı giyiyorum. Bugün artık sıktıklarını fark ettim. Zarar vermemiştir di mi? Bugün baya rahatsız oldum iş yerinde pantolon sıktıpı için :KK43: akşama kadar idare ederim diyip kaldım ama zararı olmamıştır dimi

X