Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar ben elendimmm🥹🥹🥹 çalışmalara devammmm...

Eklentiler

• 1000004638.jpg
    1000004638.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 20
İnşallah 🌸🌼bende bu ay femara kullanıyorum adetin 3. günü başladım sizin döngünüz kaç günde bir hangi gün çatlatma iğnesi yaptı doktorunuz
26-27 günde bir oluyorum 5. Gün kullanmaya başladım bugün 10. Günüm yumurtalar büyümüş şükür, doktorum yaptı çatlatma iğnesini hemen. Ovitrelle verdi ama eczanelerin çoğunda yoktu zar zor bulduk neyse ki 🥰

Selam kızlar ne durumdasınız . Benim dün akıntım başladı adetten sonra takip ettim. Ovilasyos testleri de silik çıkıyor muhtemelen yarın pik olur dünden itibaren kaçırmamak için günlük değerlendireceğim .

Selam kızlar ne durumdasınız . Benim dün akıntım başladı adetten sonra takip ettim. Ovilasyos testleri de silik çıkıyor muhtemelen yarın pik olur dünden itibaren kaçırmamak için günlük değerlendireceğim .
Walla benim regl bugünü saymazsak 6 gün kaldı aşırı gaz war göğüslerim ateş ediyo ara ara kasıklarımda batma oluyo 5. Günü bekliyorum test yapmak için

Kuzum bi de günlük deil birer gün arayla değerlendir çünkü sperm kalitesi düşüyor 48 saat içinde geri toparlar zaten spermin rahim içinde 3 gün canlı kalma durumu war tabi yine sen bilirsin

X