- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.841
Ay çok şükür birimi oldu ben hala olmadımRegl oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok şükür birimi oldu ben hala olmadımRegl oldum
Canim sen hangi marka gebelik testini yapmıştın? Bu ay ne cok hepimiz yanıldık yaaKızlar ben elendimmm çalışmalara devammmm...
ArtımedCanim sen hangi marka gebelik testini yapmıştın? Bu ay ne cok hepimiz yanıldık yaa
Sende ikinci ayında olursun canımAy çok şükür birimi oldu ben hala olmadım
26-27 günde bir oluyorum 5. Gün kullanmaya başladım bugün 10. Günüm yumurtalar büyümüş şükür, doktorum yaptı çatlatma iğnesini hemen. Ovitrelle verdi ama eczanelerin çoğunda yoktu zar zor bulduk neyse kiİnşallah bende bu ay femara kullanıyorum adetin 3. günü başladım sizin döngünüz kaç günde bir hangi gün çatlatma iğnesi yaptı doktorunuz
Ben gördüm daha önce 2 kezArkadaşlar yumurtlama dönemi içerisinde akıntı ile gelen kılcal şekilde az kanama gören var mı
diğer doktor göremedi canım yumurta bide bu doktordada ben belirgin bir yumurta görmedimNeden yumurtlama olmadigini düşünüyorsun peki canim
ya inanmıyorum test bariz pozitifdi amaKızlar ben elendimmm çalışmalara devammmm...
Kaset yalancı pozitif verdi demek ki sağlık olsun daha bebiş denemeinde ilk ayım. kendimi rahat tutmak istiyorum. Folik asitle çalışmalara devammmya inanmıyorum test bariz pozitifdi ama
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız .Kaset yalancı pozitif verdi demek ki sağlık olsun daha bebiş denemeinde ilk ayım. kendimi rahat tutmak istiyorum. Folik asitle çalışmalara devammm
Allah razı olsun inşallahhhİnşallah güzel sonuçlar alırsınız .
Benim döngüm sizinkinden kısa beni 12. gün çağırdı niye acaba26-27 günde bir oluyorum 5. Gün kullanmaya başladım bugün 10. Günüm yumurtalar büyümüş şükür, doktorum yaptı çatlatma iğnesini hemen. Ovitrelle verdi ama eczanelerin çoğunda yoktu zar zor bulduk neyse ki
Walla benim regl bugünü saymazsak 6 gün kaldı aşırı gaz war göğüslerim ateş ediyo ara ara kasıklarımda batma oluyo 5. Günü bekliyorum test yapmak içinSelam kızlar ne durumdasınız . Benim dün akıntım başladı adetten sonra takip ettim. Ovilasyos testleri de silik çıkıyor muhtemelen yarın pik olur dünden itibaren kaçırmamak için günlük değerlendireceğim .
Kuzum bi de günlük deil birer gün arayla değerlendir çünkü sperm kalitesi düşüyor 48 saat içinde geri toparlar zaten spermin rahim içinde 3 gün canlı kalma durumu war tabi yine sen bilirsinSelam kızlar ne durumdasınız . Benim dün akıntım başladı adetten sonra takip ettim. Ovilasyos testleri de silik çıkıyor muhtemelen yarın pik olur dünden itibaren kaçırmamak için günlük değerlendireceğim .
Olmasa var demek galiba canim ya. Bakalim cuma tekrar gitte ne diyecek ogrenirsin. Ozele gidiyorsan birde devlete gitseydin bilgiyi teyitlerdin icin rahat olurdu.diğer doktor göremedi canım yumurta bide bu doktordada ben belirgin bir yumurta görmedim
Diğer aya inşallah güzel haberler alırsın kuzumKızlar ben elendimmm çalışmalara devammmm...