- 16 Haziran 2018
- 754
- 1.853
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #22.421
Bende magnet veya kapak açacağı düşünmüştüm fakat yakın akrabalar hariç kimse kullanmaz diye düşünerek farklı bir arayışa girdim, atlıkarınca biblosu buldum galiba bunlardan birini yaptıracağımHediyelik olarak söyle bişe sipariş verdim 10 tane görmek için 145 tl di. Nasıl sizce
Ben yaptırdığım anahtarlığın sadece birkaç tanesine ismini yazdırdım kızımın. Bize kadarına Ben babası anneannesi isimli kullanır max. Diğer insanlar kullanmaz diye onlara isim taktırmadım.Bende magnet veya kapak açacağı düşünmüştüm fakat yakın akrabalar hariç kimse kullanmaz diye düşünerek farklı bir arayışa girdim, atlıkarınca biblosu buldum
Bence çok mantıklı olmuşBen yaptırdığım anahtarlığın sadece birkaç tanesine ismini yazdırdım kızımın. Bize kadarına Ben babası anneannesi isimli kullanır max. Diğer insanlar kullanmaz diye onlara isim taktırmadım.
Atlı karıncayı çok beğendim ben de yaptırcam ama pahalı geldi sınırlı sayıda yaptırırım belkiBende magnet veya kapak açacağı düşünmüştüm fakat yakın akrabalar hariç kimse kullanmaz diye düşünerek farklı bir arayışa girdim, atlıkarınca biblosu buldum galiba bunlardan birini yaptıracağım
İnstagramda tanesini 50 liraya yapan birisi ile anlaştım, 10 tane yaptırmayı düşünüyorum sadeceAtlı karıncayı çok beğendim ben de yaptırcam ama pahalı geldi sınırlı sayıda yaptırırım belkisen kaç tane yaptırcan
Ya benim dolabın üstünde bu açacaktan var elime yapıştı resmen diğer süslü açacaklar bozuldu hemen böylesi sağlam çıktı. Atlı karınca çok güzel yaBence çok mantıklı olmuş
Hangi sayfa bana da yazar mısınİnstagramda tanesini 50 liraya yapan birisi ile anlaştım, 10 tane yaptırmayı düşünüyorum sadeceçok geniş bir çevrem yok o yüzden yetecektir
İlk gittiğim doktor evet bu tarihte olabilir dedi ,devam ettiğim doktor henüz bir şey demedi ama bana açıkçası erken gelmedi .Ultrasona göre yaklaşık beklenen tarihten bir hafta kadar öncesine denk geliyorAaa o kadar erken sezeryan tarihi mi verdiler. Çok şaşırdım. Benim 11 haziran daha hiç doğumun. Konusunu açmadık
Ay ben de aynı şeyi yaşadım bugünKızlar galiba diş etim kanamiyor. Burnum kanıyor genzime gidip tükürük olarak geri geliyor
Atıyorum özeldenHangi sayfa bana da yazar mısın
nasıl erken oluyor ki benim sat 3 haziran mesela buna göre hesap edince tahmini 10 mart doğum görünüyor yani ucu ucuna gibi sezaryen de zaten o civarda verilmez mi normal geldi bana bilemedim şuan slşdklskdlsAaa o kadar erken sezeryan tarihi mi verdiler. Çok şaşırdım. Benim 11 haziran daha hiç doğumun. Konusunu açmadık
22 kasımda tartıldım 24 haftalıkken falan, 46 ile başladığım bu yolculuk en son 59 duBen 15 kg ile devamke
Sen zayıf hamile kalmışsın bizim bir tanıdık da böyle zayıf hamile kalıp 30 kg almıştı. Sonra hepsini verdi.nasıl erken oluyor ki benim sat 3 haziran mesela buna göre hesap edince tahmini 10 mart doğum görünüyor yani ucu ucuna gibi sezaryen de zaten o civarda verilmez mi normal geldi bana bilemedim şuan slşdklskdls
22 kasımda tartıldım 24 haftalıkken falan, 46 ile başladığım bu yolculuk en son 59 duaynen böyleyim o zamandan beri tartılmadım ldkfldfkldf
bence demek istediği sezeryan tarihi değil şuandan yani 2.5 veya 3 ay önceden bunun konuşulmasından erken diye bahsetti kendinin doğum yapacağı tarih hakkında daha hiç konuşulmadığını söylediğinden bunu anladım ben :)nasıl erken oluyor ki benim sat 3 haziran mesela buna göre hesap edince tahmini 10 mart doğum görünüyor yani ucu ucuna gibi sezaryen de zaten o civarda verilmez mi normal geldi bana bilemedim şuan slşdklskdls
22 kasımda tartıldım 24 haftalıkken falan, 46 ile başladığım bu yolculuk en son 59 duaynen böyleyim o zamandan beri tartılmadım ldkfldfkldf
Evet şuan tekrar okuyunca bana da öyle geldi jsndjdjdkdjjdbence demek istediği sezeryan tarihi değil şuandan yani 2.5 veya 3 ay önceden bunun konuşulmasından erken diye bahsetti kendinin doğum yapacağı tarih hakkında daha hiç konuşulmadığını söylediğinden bunu anladım ben :)
nasıl erken oluyor ki benim sat 3 haziran mesela buna göre hesap edince tahmini 10 mart doğum görünüyor yani ucu ucuna gibi sezaryen de zaten o civarda verilmez mi normal geldi bana bilemedim şuan slşdklskdls
22 kasımda tartıldım 24 haftalıkken falan, 46 ile başladığım bu yolculuk en son 59 duaynen böyleyim o zamandan beri tartılmadım ldkfldfkld
Evet canımbence demek istediği sezeryan tarihi değil şuandan yani 2.5 veya 3 ay önceden bunun konuşulmasından erken diye bahsetti kendinin doğum yapacağı tarih hakkında daha hiç konuşulmadığını söylediğinden bunu anladım ben :)
Burnuma su çekio temizliyordum. Sonra tükürünce yine geldi. Bu bana dert oldu. Hemen gitmem lazımAy ben de aynı şeyi yaşadım bugün
Sen de mi uyuyamıyorsun?Burnuma su çekio temizliyordum. Sonra tükürünce yine geldi. Bu bana dert oldu. Hemen gitmem lazım