• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Benim ilk gebeliğim olucak Ankara’da yaşayan gebe kalmaya çalışan kızçelerim yazabılırmı
Hangi hastaneye gidiyorsun canim ne yapılıyor aşılama mi yumurta takibi mi
Eki Görüntüle 3520963
ovulasyon testlerinin artık dalga geçtiğini düşünüyorum benimle bir yükselip bir düşüyor anlayamadım bunu yaşayan var mı ya da bu böyle bişey mi😢😢😢😢
Canim pcos var mi sende. Pcosta dalgalanir boraz ovülasyon testleri bezdirir insani

Bat bugün olmadım olacak gibi de değilim testim de negatif. Offf ya keşke çabucak olup bitseydi böyle negatif testle beklemek çok kötüüü
IMG_6677.jpeg

Kızlar aranızda duphaston kullanıpta adeti geciken var mı? Normalde duphaston kullandığımda saatini bile şaşmazdı ama bugün bat günüm hala gelen giden yok, gelecek gibi de değil

Amin canim amin inşallah... gözü yollarda bekleyen tüm anne adaylari olarak inşallah pozitif haberlerimizi pes pese alırız 🙏
Iste genelde oyle oluyor zaten birsuru para verip aldiklarimiz en cok yaniltiyor. Iyi olmus senin alman baska testte canim. Sonucun pozitif olmus ya önemli olan o. Demekki duratest de iyi testler arasinda artik 😊
Duratest negatif olmama rağmen gölge çıkardı, başkalarını da yanıltmış önermem canım

Ben de geçen biz yokken bizim çocuğumuz olmadığı konusunda eşimin ailesinin kendi arasında sürekli konuştuğunu öğrendim gerçekten çok üzücü yaşamayan bu durumu asla anlamaz. İnsanlar sürekli soruyor ya da arkamızdan konuşuyorlar. Ya acıyorlar ya üzülüyorlar iyi niyetli olanlar da vardır elbet ama böyle yapılmamalı herkes destek olmalı diye düşünüyorum anlayışlı davranamıyorum ben. Zaten imsan yeterince strese giriyor çevreden de böyle tepkiler gelince iyice stres oluyor bu sefer çocuk daha da zora giriyor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ama şu süreçte kendimize yapacağımız en iyi şey gerçekten bize iyi gelmeyen insanlardan uzak olmak bence 🌸 ve şuan düşünmüyoruz doğru zamanda o bizi bulur derseniz en azından insanların da bi nebze ağzı duruyor 😓
Allah hepimizin yardımcısı olsun . Çalışmıyor olup evde olsaydım varya daha çok strese girerdim . Bir de en çok turhafıma giden amcamın oğlunun eşine çocukları için malzm sipariş verdik kendileri köyde oturuyor .bana teşekkür ediyor ve Allah gönlüne göre versin kucağın dolu olsun diyor . Düşünsene teşekkürün şekli bile değişti . Belki de istediğimiz için insanların yaptıkları dikkatimi çekiyor . Başkasına normal geliyordur.

Kızlar ya ne yapacağız böyle dün arkadaşıma öyle oturmaya gittim . Bizim lise arkadaşları ile grubumuz var kimseye çocuk vs konusunda öyle deniyoruz olmadı vs diye de pek bahsetmedim ama kendi aralarında konuşmuşlar hamama götürelim hamam vs diye bana da öylesine gidelim diye söylediler. Dünde gebelik için söyledim sen üzülme diye de . Sanki öylesine gidelim planı yapmış gibi dediler . Eylül ayında bir sene doldu kızlar insanlar neden böyle baskı yapıyor . Kendim de strese giriyorum. Bugün yolda eski iş arkadaşlarımızla karşılaştık adamlar bizim çocuk soruyor yapın vs ya bizim çocuğun size ne faydası var . Dışardan bakınca bende böyle yaptım mı diye kendimi sorgulamaya başladım.
Aslında biliyor musun insanların senin doğuracağın çocuk umurunda deil dedikodu arıyorlar mesela çocuk yapmıyorum kocamla anlasamiyoruz belki ayrilicaz felan demeni bekliyorlar bebek var mı diye sorana Aaaaa daha çok erken evliliğimizin tadını çıkarıyoruz de gülerek o zaman sana deil onlara dert olur

Kızlar ya ne yapacağız böyle dün arkadaşıma öyle oturmaya gittim . Bizim lise arkadaşları ile grubumuz var kimseye çocuk vs konusunda öyle deniyoruz olmadı vs diye de pek bahsetmedim ama kendi aralarında konuşmuşlar hamama götürelim hamam vs diye bana da öylesine gidelim diye söylediler. Dünde gebelik için söyledim sen üzülme diye de . Sanki öylesine gidelim planı yapmış gibi dediler . Eylül ayında bir sene doldu kızlar insanlar neden böyle baskı yapıyor . Kendim de strese giriyorum. Bugün yolda eski iş arkadaşlarımızla karşılaştık adamlar bizim çocuk soruyor yapın vs ya bizim çocuğun size ne faydası var . Dışardan bakınca bende böyle yaptım mı diye kendimi sorgulamaya başladım.
Ay valla aynısını bende yaşıyorum çocuk düşünmüyoruz diyip geçistiriyorum

Allah hepimizin yardımcısı olsun . Çalışmıyor olup evde olsaydım varya daha çok strese girerdim . Bir de en çok turhafıma giden amcamın oğlunun eşine çocukları için malzm sipariş verdik kendileri köyde oturuyor .bana teşekkür ediyor ve Allah gönlüne göre versin kucağın dolu olsun diyor . Düşünsene teşekkürün şekli bile değişti . Belki de istediğimiz için insanların yaptıkları dikkatimi çekiyor . Başkasına normal geliyordur.
Evet haklısınız onların teşekkürü de değişti ama biz de fazla alıngan olduk sanırım. Gerçekten başka şeylere odaklanmamız gerekiyor 🌸

Ben bugün de test yaptım yine negatif. Ben de çift çizgiyi bir daha göremeyeceğim diye düşünüyorum artık. Bat a 3 gün var adeti bekliyorum ve doğal yoldan ümidimi kestim 😔

Selam kızlar günaydın ☀️
Yumurtlamam 9 Aralık ( 13.gün ) olmuştu.
Çatlama 11 aralıkta(15.gün) gerçekleşti.
Bu sabah fark ettim ki süt kıvamında akıntı gelmiş normalde benden gelmezdi. peçeteyle silincede çok fazla geldi. umarım bu belirti erken hamilelik belirtisidir. 🥹

Back