- 27 Şubat 2012
- 15.087
- 25.403
- 798
Ay ben tatlı da yiyorum ayran ve tatlı kesin ikinci erko geliyor benim zaten içime de erkek doğuyor oy annesi yesin yaaEskiden insanlar neden karni burnunda hamilelere allah kurtarsin der diye dusunurdum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben tatlı da yiyorum ayran ve tatlı kesin ikinci erko geliyor benim zaten içime de erkek doğuyor oy annesi yesin yaaEskiden insanlar neden karni burnunda hamilelere allah kurtarsin der diye dusunurdum![]()
Ben cok esit mesafedeyim ama esim yillardir kiz diye olecekAy ben tatlı da yiyorum ayran ve tatlı kesin ikinci erko geliyor benim zaten içime de erkek doğuyor oy annesi yesin yaa![]()
Full akinti ben de, basindan beri var hep ayni duzeydeBu arada akıntı durumunuz ne alemde kızlar ya benim akıntı da var
Sağlıklı olsunlar da hepsi bir. Benim eşimde ikiz ikiz diyodu doktora sordu hocam ikiz olabilir mi diye o da evet ikiz biri karnında biri ruhunda dediBen cok esit mesafedeyim ama esim yillardir kiz diye olecekne diyim allah gonlune goree versin diyorum artik ona da
iki gun once ruyasinda gormus erkekmis ama cok tatliymis, inadini birakti sanirim artik o da saglikli olsun yeter leveline geldi
![]()
Biz de doktorumla vazgecirdik esimi ikizdenSağlıklı olsunlar da hepsi bir. Benim eşimde ikiz ikiz diyodu doktora sordu hocam ikiz olabilir mi diye o da evet ikiz biri karnında biri ruhunda dedi![]()
Ooo benimki üçüncü hayali kuruyor şimdidenBiz de doktorumla vazgecirdik esimi ikizdenbunlara bu meraklar ne kolay geliyor di mi ya, kendileri dogursunlar buyursunlar madem
![]()
Ben de eskiden hep 3-4 filan isterdim. Ne biliyim bu kadar zor olacaginiOoo benimki üçüncü hayali kuruyor şimdiden![]()
Doğurursun 2 sene sonra bidahaBen de eskiden hep 3-4 filan isterdim. Ne biliyim bu kadar zor olacaginisimdi bi taneyi dogurursam opup basima koyup koseme gecicem
![]()
Bir tane daha embriyom donmus halde duruyor, kismetDoğurursun 2 sene sonra bidaha![]()
Doktor karından baktı birsey göremedi ama beta artmış çok şükürİyi akşamlar naptınız merak ettim nasıl geçti ilk muayene![]()
Ne zaman kuzuDoktor karından baktı birsey göremedi ama beta artmış çok şükürtekrar başka doktora gideceğim
![]()
Bir hafta sonra bebiş saddce bitane özel hastane var en erken bir hafta sonra randevu veriyorlarNe zaman kuzu
Hayırlı olsun hoşgeldiniz aramızaHayırlı günler hanımlar. Aranıza yeni katıldım. Yarın ilk kontrolüm var . Yarın ilk kontrolüm var. 6 haftalık olmuş oluyor uygulamaya göre. Bu haftada keseyi gören var mı aranızda?
Yemek perileri gelmiş şifa olsun kuzuyaAllahım yarabbim akşam akşam kalktım kendimi patates salatası yaparken buldum mesajları okurken ağzım sulandı ya![]()
Var var olmaz mıBu arada akıntı durumunuz ne alemde kızlar ya benim akıntı da var
6.haftadan sonra duyuluyor genellikleArkadaşlar kalp atışını ne zaman duyariz tahminii
Hiç bakmadım nasıl oluyor Çin takvimi erkek hissediyorum öğrendiğim ilk gün de rüyam da erkek bebeğim olmuştuiyi akşamlar kızlar cin takvimine bakan var mı ne hissediyorsunuz cinsiyet olarak![]()
Bende burada okuduktan sonra koca bi borcam kaseyle patates salatası yapıp yedimcanim cektipatates haslamistim pure yapacaktim gideyim onu salata yapayim
ben en cok ayran istiyorum oglumda da oyleydi ayran iciyordum
Hayırlısı olsun insallah google den bak cin takvimi diye karşına tablo çıkacak ordan bakiliuor canimHiç bakmadım nasıl oluyor Çin takvimi erkek hissediyorum öğrendiğim ilk gün de rüyam da erkek bebeğim olmuştu![]()