• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
Kizlar daha once dogum yapanlara bu sorum, uzmanlik sorusu 🤣 simdi ben kara kara onumuzdeki bu sure nasil dolacak diye dusunurken buluyorum kendimi. Yani sanki gebeligin 9 ay oldugunu ilk kez ogreniyormusum gibi bir panik oldum 😭🙈 bu his gecicidir di mi oyle diyin lutfen🤭 halimden sikayetci degilim ama cok kisitlanmis hissediyorum fiziksel olarak, endise panik bir yandan kaygi bir yandan. Umarim hormonlardandir bu hisler 😔
Hareketleri hissetmeye başlayınca daha rahatlıyorsun. Zaten hareketler başladıktan sonrası çok hızlı geçiyor :KK69:

Hayırlı olsun hoşgeldiniz aramıza ❤️ yarın benim de ilk randevum muhtemelen kese bebek kalp atisi duyariz kontrolden çıkınca haberleşelim en erken benim galiba 9 da randevum 😀

Yemek perileri gelmiş şifa olsun kuzuya 🤩

Var var olmaz mı

6.haftadan sonra duyuluyor genellikle
Hoş buldum teşekkürler😊
Benim de 10 .45 . İnşallah güzel haberler duyarız. 🤲

İnşallah bende iki cinsiyetinde anneliğini tatmak istiyorum
Yaaaa herkese o şekilde nasip olsun insallah bende öyle 🥹😍
Dur bir de oyle bakayim madem ekim dogumluyum ben 😊
Aa ekleyince kiz cikti benim🥰🤭
İçinden ne geçiyor peki kuzum
Hoş buldum teşekkürler😊
Benim de 10 .45 . İnşallah güzel haberler duyarız. 🤲
Ayyy amin insallah 😍 ilk bebek mi

İçinden ne geçiyor
Ya ben sanirim tam bir kiz annesiyim, herkes o yakistirmayi yapardi hep. Esim de kiz cocugu cok sever diye etkileniyorum sanirim kiza daha kayiyor gonlum. Tum sulalemiz de kiz, kuzenlerim elimde buyudu kiza bakmaya daha asinayim🥹 ama bal gibi bi oglusum olursa da havalara ucarim 🩵

Back
X