- 14 Aralık 2024
- 952
- En iyi cevaplar
- 1
- 638
- 18
- 31
Simdi siz yazinca girip baktim, erkek diyoriyi akşamlar kızlar cin takvimine bakan var mı ne hissediyorsunuz cinsiyet olarak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi siz yazinca girip baktim, erkek diyoriyi akşamlar kızlar cin takvimine bakan var mı ne hissediyorsunuz cinsiyet olarak![]()
Baktım şimdi erkek gösteriyorHayırlısı olsun insallah google den bak cin takvimi diye karşına tablo çıkacak ordan bakiliuor canim
Hareketleri hissetmeye başlayınca daha rahatlıyorsun. Zaten hareketler başladıktan sonrası çok hızlı geçiyorKizlar daha once dogum yapanlara bu sorum, uzmanlik sorususimdi ben kara kara onumuzdeki bu sure nasil dolacak diye dusunurken buluyorum kendimi. Yani sanki gebeligin 9 ay oldugunu ilk kez ogreniyormusum gibi bir panik oldum
bu his gecicidir di mi oyle diyin lutfen
halimden sikayetci degilim ama cok kisitlanmis hissediyorum fiziksel olarak, endise panik bir yandan kaygi bir yandan. Umarim hormonlardandir bu hisler
![]()
Şey muhabbeti vardı nisan ayindan sonra doğanlar yasına +1 ekleyecek diyeSimdi siz yazinca girip baktim, erkek diyor![]()
Bende de erkek gösteriyor herkesin erkek gösterdiğine göre doğru olma ihtimali düşük gibiiyi akşamlar kızlar cin takvimine bakan var mı ne hissediyorsunuz cinsiyet olarak![]()
Benim iki oğlunda da doğru çıkmıştı cin takvimi bunda kız diyor insallah doğru çıkar geneBaktım şimdi erkek gösteriyor
İnşallah bende iki cinsiyetinde anneliğini tatmak istiyorumBenim iki oğlunda da doğru çıkmıştı cin takvimi bunda kız diyor insallah doğru çıkar gene![]()
Ay insallahHareketleri hissetmeye başlayınca daha rahatlıyorsun. Zaten hareketler başladıktan sonrası çok hızlı geçiyor![]()
Dur bir de oyle bakayim madem ekim dogumluyum benŞey muhabbeti vardı nisan ayindan sonra doğanlar yasına +1 ekleyecek diye
Aa ekleyince kiz cikti benimŞey muhabbeti vardı nisan ayindan sonra doğanlar yasına +1 ekleyecek diye
Hoş buldum teşekkürlerHayırlı olsun hoşgeldiniz aramızayarın benim de ilk randevum muhtemelen kese bebek kalp atisi duyariz kontrolden çıkınca haberleşelim en erken benim galiba 9 da randevum
Yemek perileri gelmiş şifa olsun kuzuya
Var var olmaz mı
6.haftadan sonra duyuluyor genellikle
Bende tutmadı kızımda erkek gözüküyor 2 numara içinde erkek gözüküyor pii heycanlanmıştımŞey muhabbeti vardı nisan ayindan sonra doğanlar yasına +1 ekleyecek diye
Yaaaa herkese o şekilde nasip olsun insallah bende öyleİnşallah bende iki cinsiyetinde anneliğini tatmak istiyorum
Dur bir de oyle bakayim madem ekim dogumluyum ben![]()
İçinden ne geçiyor peki kuzumAa ekleyince kiz cikti benim![]()
Ayyy amin insallahHoş buldum teşekkürler
Benim de 10 .45 . İnşallah güzel haberler duyarız.![]()
Anaaaaaa bende ikisi de çıkınca doğruluk paylı var diye düşündümBende tutmadı kızımda erkek gözüküyor 2 numara içinde erkek gözüküyor pii heycanlanmıştım![]()
Cin takvimine mi kuzuNerden bakıyoruz kızlar
Evet balım sitesi var mı link atınızCin takvimine mi kuzu
Ya ben sanirim tam bir kiz annesiyim, herkes o yakistirmayi yapardi hep. Esim de kiz cocugu cok sever diye etkileniyorum sanirim kiza daha kayiyor gonlum. Tum sulalemiz de kiz, kuzenlerim elimde buyudu kiza bakmaya daha asinayimİçinden ne geçiyor
Link yasak mı acaba ya bilemedim ama Google ye gir cin takvimi yazınca çıkıyor tabloEvet balım sitesi var mı link atınız