• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Ay ben tatlı da yiyorum ayran ve tatlı kesin ikinci erko geliyor benim zaten içime de erkek doğuyor oy annesi yesin yaa🥹
Ben cok esit mesafedeyim ama esim yillardir kiz diye olecek🤣🤣 ne diyim allah gonlune goree versin diyorum artik ona da😅 iki gun once ruyasinda gormus erkekmis ama cok tatliymis, inadini birakti sanirim artik o da saglikli olsun yeter leveline geldi 🤭🤭

Ben cok esit mesafedeyim ama esim yillardir kiz diye olecek🤣🤣 ne diyim allah gonlune goree versin diyorum artik ona da😅 iki gun once ruyasinda gormus erkekmis ama cok tatliymis, inadini birakti sanirim artik o da saglikli olsun yeter leveline geldi 🤭🤭
Sağlıklı olsunlar da hepsi bir. Benim eşimde ikiz ikiz diyodu doktora sordu hocam ikiz olabilir mi diye o da evet ikiz biri karnında biri ruhunda dedi 🤣🤣

Sağlıklı olsunlar da hepsi bir. Benim eşimde ikiz ikiz diyodu doktora sordu hocam ikiz olabilir mi diye o da evet ikiz biri karnında biri ruhunda dedi 🤣🤣
Biz de doktorumla vazgecirdik esimi ikizden 🤣 bunlara bu meraklar ne kolay geliyor di mi ya, kendileri dogursunlar buyursunlar madem 🙈

Hayırlı günler hanımlar. Aranıza yeni katıldım. Yarın ilk kontrolüm var . Yarın ilk kontrolüm var. 6 haftalık olmuş oluyor uygulamaya göre. Bu haftada keseyi gören var mı aranızda?
Hayırlı olsun hoşgeldiniz aramıza ❤️ yarın benim de ilk randevum muhtemelen kese bebek kalp atisi duyariz kontrolden çıkınca haberleşelim en erken benim galiba 9 da randevum 😀
Allahım yarabbim akşam akşam kalktım kendimi patates salatası yaparken buldum mesajları okurken ağzım sulandı ya🤣🤣
Yemek perileri gelmiş şifa olsun kuzuya 🤩
Bu arada akıntı durumunuz ne alemde kızlar ya benim akıntı da var
Var var olmaz mı
Arkadaşlar kalp atışını ne zaman duyariz tahminii
6.haftadan sonra duyuluyor genellikle

iyi akşamlar kızlar cin takvimine bakan var mı ne hissediyorsunuz cinsiyet olarak 😍

Hiç bakmadım nasıl oluyor Çin takvimi erkek hissediyorum öğrendiğim ilk gün de rüyam da erkek bebeğim olmuştu ☺️
Hayırlısı olsun insallah google den bak cin takvimi diye karşına tablo çıkacak ordan bakiliuor canim

Back
X