- 22 Kasım 2022
- 408
- 258
- 33
- 30
Ay benim erkek çıktıAa ekleyince kiz cikti benim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay benim erkek çıktıAa ekleyince kiz cikti benim![]()
Bana kız çıktıLink yasak mı acaba ya bilemedim ama Google ye gir cin takvimi yazınca çıkıyor tablo
Hakkınız da en hayırlısı olsun o halde bizim arkadaş grubumuz ile hep arka arkaya evlendik arka arka ya da doğurduk hepsinin erkek bitane kız bulamadı kimseYa ben sanirim tam bir kiz annesiyim, herkes o yakistirmayi yapardi hep. Esim de kiz cocugu cok sever diye etkileniyorum sanirim kiza daha kayiyor gonlum. Tum sulalemiz de kiz, kuzenlerim elimde buyudu kiza bakmaya daha asinayimama bal gibi bi oglusum olursa da havalara ucarim
![]()
Ayyy hadi insallah bi oglun var bir de poncik kızın olsunBana kız çıktı![]()
Ayy bide kızı tatmak isterim şimdi Allah kalbimi biliyorAyyy hadi insallah bi oglun var bir de poncik kızın olsun![]()
Bende öyle biliyordum oğlanların ikisi de sağdaydı yarın öğreneceğim bakalım bu ne tarafta sol da baskı hissediyorum aslındaE farklı bi siteden yaptım ordan da kız çıktı. Ya sağ yumurtalığa yerleşince erkek sola yerleşince kız derler. Doktor bana sağ tarafta döllenme olmuş demişti
İnş doğru çıkar bende bu sefer erkek olsun istiyorum sanırımAnaaaaaa bende ikisi de çıkınca doğruluk paylı var diye düşündüm
Benim kesede bebek sol köşedeydiBende öyle biliyordum oğlanların ikisi de sağdaydı yarın öğreneceğim bakalım bu ne tarafta sol da baskı hissediyorum aslında
bide kesenin şekli yuvarlaksa kız ovalse erkek diyorlar. Benim kese yuvarlaktı bilemedim çok ortadayım şuanBende öyle biliyordum oğlanların ikisi de sağdaydı yarın öğreneceğim bakalım bu ne tarafta sol da baskı hissediyorum aslında
Ay benim solda seğirme damar atma gibi şeyler oluyor o zmn yine kızBende öyle biliyordum oğlanların ikisi de sağdaydı yarın öğreneceğim bakalım bu ne tarafta sol da baskı hissediyorum aslında
Evin çok saç olurİnş doğru çıkar bende bu sefer erkek olsun istiyorum sanırımaslında kıza kız kardeş daha iyi ama bir de erkek çocuk tadasım var
![]()
Bende olmuyor onlar yaAy benim solda seğirme damar atma gibi şeyler oluyor o zmn yine kız![]()
Iste sansHakkınız da en hayırlısı olsun o halde bizim arkadaş grubumuz ile hep arka arkaya evlendik arka arka ya da doğurduk hepsinin erkek bitane kız bulamadı kimse![]()
Benim kızımda kese yuvarlaktıE farklı bi siteden yaptım ordan da kız çıktı. Ya sağ yumurtalığa yerleşince erkek sola yerleşince kız derler. Doktor bana sağ tarafta döllenme olmuş demişti
bide kesenin şekli yuvarlaksa kız ovalse erkek diyorlar. Benim kese yuvarlaktı bilemedim çok ortadayım şuan![]()
Hshdhdhhddh ay benim iki de kedim var kıl tüy yuvarlanarak gideriz artıkEvin çok saç olur![]()
Ohh bi kız bi oğlan mis gibi olur vallaBenim kızımda kese yuvarlaktışimdi ki fasulye gibi bi de kesenin altında bi yuvarlak daha var umarım ikiz değildir
![]()