• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
Ya ben sanirim tam bir kiz annesiyim, herkes o yakistirmayi yapardi hep. Esim de kiz cocugu cok sever diye etkileniyorum sanirim kiza daha kayiyor gonlum. Tum sulalemiz de kiz, kuzenlerim elimde buyudu kiza bakmaya daha asinayim🥹 ama bal gibi bi oglusum olursa da havalara ucarim 🩵
Hakkınız da en hayırlısı olsun o halde bizim arkadaş grubumuz ile hep arka arkaya evlendik arka arka ya da doğurduk hepsinin erkek bitane kız bulamadı kimse 😂😂😂

E farklı bi siteden yaptım ordan da kız çıktı. Ya sağ yumurtalığa yerleşince erkek sola yerleşince kız derler. Doktor bana sağ tarafta döllenme olmuş demişti

E farklı bi siteden yaptım ordan da kız çıktı. Ya sağ yumurtalığa yerleşince erkek sola yerleşince kız derler. Doktor bana sağ tarafta döllenme olmuş demişti
Bende öyle biliyordum oğlanların ikisi de sağdaydı yarın öğreneceğim bakalım bu ne tarafta sol da baskı hissediyorum aslında

Bende öyle biliyordum oğlanların ikisi de sağdaydı yarın öğreneceğim bakalım bu ne tarafta sol da baskı hissediyorum aslında
bide kesenin şekli yuvarlaksa kız ovalse erkek diyorlar. Benim kese yuvarlaktı bilemedim çok ortadayım şuan 😁

bide kesenin şekli yuvarlaksa kız ovalse erkek diyorlar. Benim kese yuvarlaktı bilemedim çok ortadayım şuan 😁
Benim kızımda kese yuvarlaktı 😁 şimdi ki fasulye gibi bi de kesenin altında bi yuvarlak daha var umarım ikiz değildir🤣

Back
X