Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
İkinci hatta üçüncü doğumu yapacak hanımlar ilk doğumunuz nasıl oldu? Benim ilki sezaryendi şimdi çok korkuyorum ikinci sezaryeni olmaktan her akşam bunun korkusu basıyor beni
Canim benim 2 normal doğum 3. Sezeryan oldu 4. Mecbri sezeryan olacak ama normal mi sezaryen mi dersiniz tabi kiii normal doğum en iyisiii toparlanmak ağri sızı hepsi o masada kaliyor ama sezaryan hala üşüttüğümde dikişlerim sızlıyor

Off bende çok korkarak oldum sezaryeni şimdi ikinciden daha çok korkuyorum aslında ameliyat ağrı acısından çok anestezi korkutuyor lokalde olsa çok korkutucu geliyor ankastrem tutuyor düşündükçe fjfj

Off bende çok korkarak oldum sezaryeni şimdi ikinciden daha çok korkuyorum aslında ameliyat ağrı acısından çok anestezi korkutuyor lokalde olsa çok korkutucu geliyor ankastrem tutuyor düşündükçe fjfj
Anestezidekiler o kadar alışıkkı bizim gibi panik ataklara çok güzel sakinleştirip iğneyi yapıyorlar canim o gunlere var daha şimdiden onu düşünme

Her gun var evet ama beya benim. Sarilik yok hic hani. Sari akintiyi enfeksiyon derler normalde ama koku da olurmus onda, siz takip edin bir kac gun bakalim rengi donecek mi
Sarımsı akıntı çok çok az dı beyaz akıntı genelde var koku su yok teşekkür ederim canım konuştukça içim rahatlıyor kimyasal gebelik yaşadığım için korkuyorum biraz düşük olmasından.

Topuzlu
Canım listeye eklermisin ben yokum orda
Yaş 29 , 4. Çocuk , sat 2 şubat bat 4 mart ve tahmini doğum tarihi 9 kasım 2025

Benim kesede bebek sol köşedeydi
Cinsiyet belli olunca anlayscagiz bakalım bu tür şeyler doğru mu
Galiba benim de diğerleri fasülye gibiydi kuzum erkek ikisi de
Ay benim solda seğirme damar atma gibi şeyler oluyor o zmn yine kız
Seğirme gibi değilde baskı hissediyorum bende kramp gibi
Iste sans bu sene erkek senesi diyorlar bakalim ne cikacak bizimkiler
Ayyy demeeee kalbime iner 3 erkek bir de koca amaninnnnn
2.gebelik benim. Ama ilk gibi heyecanlıyım
Her bebis farklı heyecan benim de 3. Ama heyecanlıyım bide sürpriz bebek yani beklemiyorduk
İkinci hatta üçüncü doğumu yapacak hanımlar ilk doğumunuz nasıl oldu? Benim ilki sezaryendi şimdi çok korkuyorum ikinci sezaryeni olmaktan her akşam bunun korkusu basıyor beni
Hiç kendini de gözünü de korkutma iki sezeryan oldum sıkıntı yaşamadım sadece başına gelecekleri bildiğin için bi girince tedirgin oluyorsun
Oruç tutuyor musun canım

Anestezidekiler o kadar alışıkkı bizim gibi panik ataklara çok güzel sakinleştirip iğneyi yapıyorlar canim o gunlere var daha şimdiden onu düşünme
İlk doğum da dokunmaları sarsıntıları hissetmedim hiç ama ikinci doğum da hepsini hissettim hatta anestezin iğneyi yaptı ayaklarımı kımıldatıyorm ya batırdım hissediyorum diye adam sinirlendi çıktı gitti

Allah saklasin diyelim icinizi ferah tutun bir kere olmus gecmis gitmis diyelim, allah tekrar yasatmasin canim. Saglikla kucagina al insallah

Kızlar selamm. Tabloya beni de ekler misiniz?
Yaş 28, 1. Çocuk, sat 13 şubat bat 12 mart. Tahmini doğum tarihi 20 kasım 2025

Bende hissettim kiz hepsini sonra miğdem bulandi dedim tansiyon nabiz bir firladi bayiltmislar bebek doğunca ayildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…