Saglikla ilerleyelim artik gun sayariz buradan napalimR
Hele 37. haftada doğurdum doğuracam diye diye bitmek bilmeyen 40. haftaya doğru gidicez
Ya canım içim rahatladı birazBenim transferin 6.gununden beri yani yaklasik 20 gundur beyaz akintim var, normal dendi :)
Başta azdı şimdi yoğunlaşınca korktumBenimde var canım yoğun değil ama beyaz sulu. Gebelikte akıntı miktarında artış olurmuş en normal belirti
Canim benim 2 normal doğum 3. Sezeryan oldu 4. Mecbri sezeryan olacakİkinci hatta üçüncüdoğumu yapacak hanımlar ilk doğumunuz nasıl oldu? Benim ilki sezaryendi şimdi çok korkuyorum ikinci sezaryeni olmaktan her akşam bunun korkusu basıyor beni
Off bende çok korkarak oldum sezaryeni şimdi ikinciden daha çok korkuyorum aslında ameliyat ağrı acısından çok anestezi korkutuyor lokalde olsa çok korkutucu geliyor ankastrem tutuyor düşündükçe fjfjCanim benim 2 normal doğum 3. Sezeryan oldu 4. Mecbri sezeryan olacakama normal mi sezaryen mi dersiniz tabi kiii normal doğum en iyisiii toparlanmak ağri sızı hepsi o masada kaliyor ama sezaryan hala üşüttüğümde dikişlerim sızlıyor
Anestezidekiler o kadar alışıkkı bizim gibi panik ataklaraOff bende çok korkarak oldum sezaryeni şimdi ikinciden daha çok korkuyorum aslında ameliyat ağrı acısından çok anestezi korkutuyor lokalde olsa çok korkutucu geliyor ankastrem tutuyor düşündükçe fjfj
Hayla devam ediyor mu akıntı benim sarımsı akıntı da varBenim transferin 6.gununden beri yani yaklasik 20 gundur beyaz akintim var, normal dendi :)
Her gun var evet ama beya benim. Sarilik yok hic hani. Sari akintiyi enfeksiyon derler normalde ama koku da olurmus onda, siz takip edin bir kac gun bakalim rengi donecek miHayla devam ediyor mu akıntı benim sarımsı akıntı da var
Sarımsı akıntı çok çok az dı beyaz akıntı genelde var koku su yok teşekkür ederim canım konuştukça içim rahatlıyor kimyasal gebelik yaşadığım için korkuyorum biraz düşük olmasından.Her gun var evet ama beya benim. Sarilik yok hic hani. Sari akintiyi enfeksiyon derler normalde ama koku da olurmus onda, siz takip edin bir kac gun bakalim rengi donecek mi
Cinsiyet belli olunca anlayscagiz bakalım bu tür şeyler doğru muBenim kesede bebek sol köşedeydi
Galiba benim de diğerleri fasülye gibiydi kuzum erkek ikisi deE farklı bi siteden yaptım ordan da kız çıktı. Ya sağ yumurtalığa yerleşince erkek sola yerleşince kız derler. Doktor bana sağ tarafta döllenme olmuş demişti
bide kesenin şekli yuvarlaksa kız ovalse erkek diyorlar. Benim kese yuvarlaktı bilemedim çok ortadayım şuan
Seğirme gibi değilde baskı hissediyorum bende kramp gibiAy benim solda seğirme damar atma gibi şeyler oluyor o zmn yine kız
Ayyy demeeee kalbime iner 3 erkek bir de koca amaninnnnnIste sansbu sene erkek senesi diyorlar bakalim ne cikacak bizimkiler
Her bebis farklı heyecan benim de 3. Ama heyecanlıyım bide sürpriz bebek yani beklemiyorduk2.gebelik benim. Ama ilk gibi heyecanlıyım
Hiç kendini de gözünü de korkutma iki sezeryan oldum sıkıntı yaşamadım sadece başına gelecekleri bildiğin için bi girince tedirgin oluyorsunİkinci hatta üçüncüdoğumu yapacak hanımlar ilk doğumunuz nasıl oldu? Benim ilki sezaryendi şimdi çok korkuyorum ikinci sezaryeni olmaktan her akşam bunun korkusu basıyor beni
Oruç tutuyor musun canımKızlar bu gün ne kadar patates konuşmuşsunuz bende sahura yapacağim ekşili yeşillikli bir salata
Canım böyle fresh birseyler istiyor cacık yaptım koca kase yedim iftarda. Tavuktan irkildim ya bu gun pisirirken kokusu vurdu beni
İlk doğum da dokunmaları sarsıntıları hissetmedim hiç ama ikinci doğum da hepsini hissettim hatta anestezin iğneyi yaptı ayaklarımı kımıldatıyorm ya batırdım hissediyorum diye adam sinirlendi çıktı gittiAnestezidekiler o kadar alışıkkı bizim gibi panik ataklaraçok güzel sakinleştirip iğneyi yapıyorlar canim o gunlere var daha şimdiden onu düşünme
Allah saklasin diyelim icinizi ferah tutunSarımsı akıntı çok çok az dı beyaz akıntı genelde var koku su yok teşekkür ederim canım konuştukça içim rahatlıyor kimyasal gebelik yaşadığım için korkuyorum biraz düşük olmasından.
Hakikaten kızlar listeye eklettirin de daha iyi tanıyalım birbirimiziTopuzlu
Canım listeye eklermisin ben yokum orda
Yaş 29 , 4. Çocuk , sat 2 şubat bat 4 mart ve tahmini doğum tarihi 9 kasım 2025
Ekledim canımTopuzlu
Canım listeye eklermisin ben yokum orda
Yaş 29 , 4. Çocuk , sat 2 şubat bat 4 mart ve tahmini doğum tarihi 9 kasım 2025
Allah kabul etsin kuzum bende tutuyorum iftar dan sahura bol su içmeye çalışmaviss_34 evet canim tutuyorum
Bende hissettim kiz hepsini sonra miğdem bulandi dedim tansiyon nabiz bir firladi bayiltmislar bebek doğunca ayildimİlk doğum da dokunmaları sarsıntıları hissetmedim hiç ama ikinci doğum da hepsini hissettim hatta anestezin iğneyi yaptı ayaklarımı kımıldatıyorm ya batırdım hissediyorum diye adam sinirlendi çıktı gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?