Kuzum az önce baktım gelen giden bişey yok ağrım da sadece belimde var kasıklarımda yokYarın doktora git ağrın var mı canım korkma belki de büyğmeden kaynaklı yer açıldığı için olabilir korkutma kendini iğneye başlatır büyük ihtimal doktor eğer ağrı yada lekelenme çoğalırsa acile git
Kadından görmediği için mi baktı alttan ?bende de 4hafta 5 gunde keseyi gormek icin altdan bakti bir sorun yasamadim
inşallah devamı gelmez her ihtimale karşı progesteron şartKuzum az önce baktım gelen giden bişey yok ağrım da sadece belimde var kasıklarımda yok
Evde var şimdi alsam mı acabainşallah devamı gelmez her ihtimale karşı progesteron şart
bilmiyorum ki kendi kafana göre alman doğru mu..ama sonuçta fitil kullanırken de Allah korusun düşük yaşayanlar var o açıdan bakınca kullanmanda bi sorun da göremedim eğer işin rahat etmiyorsa acile git bi veya takibi yaptır en azından kafan rahatlar hem sabahına doktora gitmene de gerek kalmazEvde var şimdi alsam mı acaba
Devlet hastanelerinin ultrasonu kötü yani gitsem bile bence daha kötü hissedip dönücem yarın sabah kendi doktoruma gidicem şimdilik uzandım ama korkuyorum bidaha aynı acıyı yaşamak istemiyorumbilmiyorum ki kendi kafana göre alman doğru mu..ama sonuçta fitil kullanırken de Allah korusun düşük yaşayanlar var o açıdan bakınca kullanmanda bi sorun da göremedim eğer işin rahat etmiyorsa acile git bi veya takibi yaptır en azından kafan rahatlar hem sabahına doktora gitmene de gerek kalmaz
Çarşamba günü tekrar kan sonucu istedi. Sonuca göre çağıracağım dediSelam benimde 8 martta kanda beta 693 gelmişti. Kese görmeye ne zaman çağırdı doktorunuz.
bugün aynı duyguları bende yaşadım ve sen benim içimi rahatlattın şimdi de sana ediyorum inşallah hiçbir sıkıntı çıkmayacakDevlet hastanelerinin ultrasonu kötü yani gitsem bile bence daha kötü hissedip dönücem yarın sabah kendi doktoruma gidicem şimdilik uzandım ama korkuyorum bidaha aynı acıyı yaşamak istemiyorum
ve bol boooool su içiyoruz kızlar sakın unutmayınnnnDevlet hastanelerinin ultrasonu kötü yani gitsem bile bence daha kötü hissedip dönücem yarın sabah kendi doktoruma gidicem şimdilik uzandım ama korkuyorum bidaha aynı acıyı yaşamak istemiyorum
İnşallah çıkmazbugün aynı duyguları bende yaşadım ve sen benim içimi rahatlattın şimdi de sana ediyorum inşallah hiçbir sıkıntı çıkmayacak
aç dizi izle kafanı dağıt düşünme ben öyle yapıyorum yoksa düşün düşün negatifi çekiyoruzİnşallah çıkmaz
Beni de 13 ünde kese görmek için çağırdı. Bakalım inşallah görünür.Çarşamba günü tekrar kan sonucu istedi. Sonuca göre çağıracağım dedi
Hadi hayırlısı olsun. Sizin sat ne zamandı?Beni de 13 ünde kese görmek için çağırdı. Bakalım inşallah görünür.
3 Şubattı.Hadi hayırlısı olsun. Sizin sat ne zamandı?
4 gün öndesiniz benden. Bu arada nickinizden dolayı ilgimi çekti. İzmir demisiniz? İzmirdeyseniz hangi doktor ile yürütüyorsunuz yada hastane?3 Şubattı.
Evet İzmirdeyim. Mine Genç le takip edicem Bayraklıda kendi muayenehanesi var. Doğum için de Galenle anlaşmalı orda yapıyor doğumları. Daha ilk muayenemi Perşembe olucam.4 gün öndesiniz benden. Bu arada nickinizden dolayı ilgimi çekti. İzmir demisiniz? İzmirdeyseniz hangi doktor ile yürütüyorsunuz yada hastane?
Teşekkürler:)Ben dayamadım cumaya cektim 6+2 oluyorum bakalım
Ooo masallah buyutmussun
aramıza hoşgeldin sağlıklı ilerlesin inşallah
Çıkmicak inşallah canım olumlu düşünelim dualarımız seninleİnşallah çıkmaz
bana göre de erken gibi ama en azından keseyi görürüm ilk gittiğimde görememiştimkalp atışı için biraz erken olabilir ama sizin fizyolojinize göre duyulabilir de çok değişken bir durum bu :) Benim de 14 martta kontrolüm 6+1 oluyor galiba bende kese ve kalp atışı bekliyorum ilk kontrolüm olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?