- 22 Kasım 2022
- 686
- 614
- 33
Şaka gibi ya aynı şeyi yaşıyoruz çoğumuz. Öyle berbat bi gece geçirdim ki işe zor geldim sabah. Yıllık izne çıkacağım sanırımKızlar 7. hafta güncellemesi uyuyamamak mı yahuyorgunluktan uykusuzluktan ölüyorum ama ne gece ne gündüz uyuyamıyorum iki gündür baş ağrısından deliricem
canım ben son gittiğimde 7+2 dedi doktorum uygulamaya ve sata göre 1 gün önde görünüyor ultrasonda evet sat 30 Ocak olarak hesapladılar bugün de uygulamada 7+4 gösteriyorPoncik sen en son gittiğinde sana kaç haftalık demişti sat 30 ocak mı yapmıştı?
Hadi güzel haberlerle gel canımm saat kaçtaGünaydınn bugün kontrolüm var inşallah herşey yolundadır
Geceleri sürekli uyanıyorum ben sizin de mi öyleKızlar ya sizinde uyku düzeniniz alt üst oldu mu ya
Bir de tuhaf rüyalar da cabası .Düsünerek yatıyoruz ondan oluyor sanırımŞaka gibi ya aynı şeyi yaşıyoruz çoğumuz. Öyle berbat bi gece geçirdim ki işe zor geldim sabah. Yıllık izne çıkacağım sanırım
Magnezyum kullanmaya başladığımdan beri resmen geceleri senaryo yazıyorumBir de tuhaf rüyalar da cabası .Düsünerek yatıyoruz ondan oluyor sanırım
bu kadını yıllar önce youtube da bebeğine tuvalet eğitimi verdiği videosuyla tanımıştım ben de denemek istiyorum umarım başarabilirimGunaydinn herkese iyi haftalar diliyorum. Guzel haberler alacağımız bir hafta olur inşallah.
Doğal icerikli urunler ile ilgili konuşulmuş ben uzun süredir o şekilde urunler kullanmaya calisiyorum. Internette prema ve onun anneliği sayfasi var one cikanlarinda temiz içerikli urun önerilerini bulabilirsiniz.
Herkes uyumamaktan yakınırken benim uyku düzenim beni uyutarak bozulmuş. Teşekkürlerevet bozuldu, sabaha karşı tuvalete kalkıyorum sonra hadi uyu yok asla uyuyamıyorum zaten progestan fitil kullanıyorum sabah 8 de haftasonu bile o saatte uyanınca bir daha asla uyuyamıyorum bazen gün arası biraz uyuyorum işim bittiğinde 5 gibi akşam yemeğine kadar iyi geliyor
Ya gece uyanıyorum evet ama bi kızıma. Bi wc ye. Bi namaza. Sonrasında 10 da uyanıyorum.Geceleri sürekli uyanıyorum ben sizin de mi öyle
Ay evet ya sabaha kadar saçma sapan rüyalarBir de tuhaf rüyalar da cabası .Düsünerek yatıyoruz ondan oluyor sanırım
işe gitmesem belki bende uyurum uykuyu çok severimYa gece uyanıyorum evet ama bi kızıma. Bi wc ye. Bi namaza. Sonrasında 10 da uyanıyorum.
Ben çok uyuyorun ondan dert yanacaktım aslında ama herkes uyuyamıyormuş
Ya gece uyanıyorum evet ama bi kızıma. Bi wc ye. Bi namaza. Sonrasında 10 da uyanıyorum.
Ben çok uyuyorun ondan dert yanacaktım aslında ama herkes uyuyamıyormuş
Başıma çokça geldi canım normal bi durumgunaydin kizlar az once kan sulandirici iynemi yaptim cikardiktan sonra cok az icnde kan vardi iynenin. ilk defa oldu oyle basina gelen varmi acaba neyi yalnis yapdim ki
ayy oylemi rahatladim bende ilk oldu kanadiBaşıma çokça geldi canım normal bi durum
merhaba, kola ile ne ilgisi var çok anlamadım ama baya koyu görünüyor isterseniz bir beta baktırın içiniz rahatlasınGaliba hamileyim bende Kasım annesi olucam inşallah
Bu ay umutsuzdum değilimdir diyordum adet ağrılarım fln vardı diye dün akşam 10 da siyah kola içtim sabaha kadar da idrarımı tuttum kolanın etkisi olabilr diye de düşünüyorum öyle değildir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?