- 16 Mart 2025
- 95
- 123
- 8
- 38
Benim doktorum bir sonraki kontrole kadar yasakladı. Ama zaten bizde bebekten başka birsey düşünemiyoruzKızlar ya merak ediyorum doktorunuz cinsel ilişki hakkında bişey dedi mi? Benim ki bişey demedi. Ne yapmamız lazım bilemedim.
Ben çok saçma bir saatte uyuyup henüz gece denilecek saatlerde uyanıyorum. Zaten sürekli tuvalet ihtiyacım oluyor. Gece uyku bölününce asla geri uykuya dalamıyorumKızlar ya sizinde uyku düzeniniz alt üst oldu mu ya
Bende öyleyim şu anda. Bir üşüyor bir sıcaklıyorum. Geç uyuyor erken uyanıyorum gün içerisinde başım dönüyor ayağa kalkınca. Uyuyorum bazen uyumuyorum. İlk hamileliğimde hiç yorulmadım. İnşallah bu da öyle rahat olur. Mide yanması ve ağız tadı değişikliği çok erken başladı sadece.Ben çok saçma bir saatte uyuyup henüz gece denilecek saatlerde uyanıyorum. Zaten sürekli tuvalet ihtiyacım oluyor. Gece uyku bölününce asla geri uykuya dalamıyorum
ben konizasyon geçirdim, belki rahim ağzı yetmezliği olabilir diye ara verin dedi.Aa neden ki acaba özel bir durumu olan var mı? Biz hiç ara vermemiştik doğurana kadar
kurulmuş gibi sabah 6:30’da uyanmaya başladımKızlar ya sizinde uyku düzeniniz alt üst oldu mu ya
Evet benim aşırı düzensizleşti. Gece tuvalete bir kez uyanıyorum mutlaka ve ağzım kurumuş oluyor su falan içiyorum sonra geri uyuyamıyorum. Sabahta çok erken kendi kendime yine uyanıyorum. Geçen gece sahura üst komşu fırına gevrek atmış sırf onun kokusuna uyandım çok saçma şeylere uyanıyorum. Gündüz de mutlaka uyuyorum.Kızlar ya sizinde uyku düzeniniz alt üst oldu mu ya
Evet aynısını annem de dedi adet günün yakınsa olur diye. Hatta her adet döneminde karın ağrısı da artarmış bende dün öğrendim.Kızlae haftasonu yoğunluğundan buraya çok bakamamıştım. Şöyle bi üstünkörü okudum baya bi kanama yaşayan olmuş. Acaba adet dönemlerimiz mi yaklasıyor ondan olabilir mi bu lekeler. Vücudun senelerdir alısık olduğu bi düzen var sonucta
Biz bugün annelerimize ve kardeşlerimize verdik bebek haberini12 haftadan önce söylemek istemiyordum ama Allaha şükür yolunda ilerleyince söyleyelim dedik. Onlardan başka kimseye söylemicez artık bundan sonrasında karnım büyürse o zaman görsün anlasınlar diye karar verdik. Tam şenlik havası oldu ailede yaa Rabbim hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Allah korusun inşallah öyle bir durumla karşılaşmamAğrı vs olabilir dayanılamayacak ağrı ya da kanama olursa tabi ki beklememek gerek hayırlı olsun
11 12 haftaya kadar biraz stres olucaz ama sonrası allahın izniyle tamamen rahatlık olacak. İnanıyorum ki burda sohbet eden herkes bebeğini sağlıkla kucaklayıp birbirine bebek bakım tavsiyeleri verecek. Bugünler suuu gibi geçecekEvet aynısını annem de dedi adet günün yakınsa olur diye. Hatta her adet döneminde karın ağrısı da artarmış bende dün öğrendim.
İnşallah siz de sağlıkla vereceksiniz haberi. Hamileliğin başından beri en güzel kısım bu oldu annelerimizin kardeşlerimizin sevinci gözyaşlarıYa ne güzel. Bende keseyi göreyim de söyleyeyim diye düşünüyorum. Ama en heyecanlı kısımlarından biri. Annem bugün arıyor adet oldun mu diye soruyor. Oluyor gibiyim dedim üzüldü birazkeseyide görmeden söylemek istemiyorum olumsuz birşey olurda hepsi üzülmesin diye. Ama sizin mesajı okuyunca kendim söylemiş gibi mutlu oldum
Bende geç yatıp geç kalkıyorum. Günüm çok verimsiz ve bi türlü düzene oturtamadım yaBen çok saçma bir saatte uyuyup henüz gece denilecek saatlerde uyanıyorum. Zaten sürekli tuvalet ihtiyacım oluyor. Gece uyku bölününce asla geri uykuya dalamıyorum
Yaa ne güzel erkenmiş ben geç uyanıyorum ondan dertliyimmkurulmuş gibi sabah 6:30’da uyanmaya başladım
Hahah gevrek kokusuna uyanmak mıEvet benim aşırı düzensizleşti. Gece tuvalete bir kez uyanıyorum mutlaka ve ağzım kurumuş oluyor su falan içiyorum sonra geri uyuyamıyorum. Sabahta çok erken kendi kendime yine uyanıyorum. Geçen gece sahura üst komşu fırına gevrek atmış sırf onun kokusuna uyandım çok saçma şeylere uyanıyorum. Gündüz de mutlaka uyuyorum.
Ayy bu ben . Öyle bir başım dönüyor ki bilincimi kaybediyorum bugün iftara davetliydik insanlar soru soruyor konuşuyor ama uğultu gibi geliyor kafamın içinde yankılanıyor. Bide mide yanması var bulantı desem değil resmen yanıyor . Herşey tuzsuz gelmeye de başladı. Bunlar belirti mi bilmiyorum ama şaşırıyorum. Normal hamilelik belirtisi desem değil farklı bir durum açıkçası bazen korkuyorum daha keseyi de görmedim napcam bilmiyorumBende öyleyim şu anda. Bir üşüyor bir sıcaklıyorum. Geç uyuyor erken uyanıyorum gün içerisinde başım dönüyor ayağa kalkınca. Uyuyorum bazen uyumuyorum. İlk hamileliğimde hiç yorulmadım. İnşallah bu da öyle rahat olur. Mide yanması ve ağız tadı değişikliği çok erken başladı sadece.
Bende böyleyim ya çok yorgunum çok uykusuzum ama sabah en geç 8de ayaktayım. Gece zaten deliksiz uyumak her an beynim ayık gibi ve sağa sola dönüyorum kalitesiz bi uyku. 6. Haftanın sonuna doğru başladı bu durumEvet benim aşırı düzensizleşti. Gece tuvalete bir kez uyanıyorum mutlaka ve ağzım kurumuş oluyor su falan içiyorum sonra geri uyuyamıyorum. Sabahta çok erken kendi kendime yine uyanıyorum. Geçen gece sahura üst komşu fırına gevrek atmış sırf onun kokusuna uyandım çok saçma şeylere uyanıyorum. Gündüz de mutlaka uyuyorum.
Benim bundan önce bi düşüğüm var o yüzden yasakAa neden ki acaba özel bir durumu olan var mı? Biz hiç ara vermemiştik doğurana kadar
Ben yavastan degistirdim canim, ama tum makyaj malzemelerimi kenara koymam mumkun degil, zaten evden calistigim icin keyfi disari cikislarimda makyaj yapiyorum. Ama kremdir bucut losyonu cilt temizleme solusyonu gibi seyleri degistirdimKızlar kozmetik ürünlerinde kişisel bakım ürünlerinde vücut losyonu el yüz kremi gibi şeylerde değişiklik yaptınız mı ya da yapmayı düşünüyor musunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?