- 3 Nisan 2023
- 1.189
- 1.010
- 53
- 38
5.haftada ben de aşırı uyuyordum oturduğum yerde sızıyordum sonra azaldı canımYa gece uyanıyorum evet ama bi kızıma. Bi wc ye. Bi namaza. Sonrasında 10 da uyanıyorum.
Ben çok uyuyorun ondan dert yanacaktım aslında ama herkes uyuyamıyormuş
Ay bilmiyorum ki teste idrar yerine kola damlatinca pozitif çıkabiliyor Muş ya içilen kolada idrarı etkilermi bilemedim regl günüm biraz geçsin sonrasında kan vericem canım koyulasma takip ederim evde ne kadar geç ogrenirsem o kadar strese girmemmerhaba, kola ile ne ilgisi var çok anlamadım ama baya koyu görünüyor isterseniz bir beta baktırın içiniz rahatlasın
çizgi çok net belli hayırlı olsun hemen kan ver. Aramıza hoşgeldinGaliba hamileyim bende Kasım annesi olucam inşallah
Bu ay umutsuzdum değilimdir diyordum adet ağrılarım fln vardı diye dün akşam 10 da siyah kola içtim sabaha kadar da idrarımı tuttum kolanın etkisi olabilr diye de düşünüyorum öyle değildir umarım
Hoşbuldum inşallah teşekkür ederimçizgi çok net belli hayırlı olsun hemen kan ver. Aramıza hoşgeldin
canım endişelenme normal kabul ediliyor ama sen yine de doktoruna bilgi vermelisinKızlar kahve rengi lekelerim oluyor bir kaç damla yoğun değil normal mi sizce ya?
Yok canım yaa kanda hcg yoksa ne yiyip içersen iç çift çizgiyi göremiyorsunGaliba hamileyim bende Kasım annesi olucam inşallah
Bu ay umutsuzdum değilimdir diyordum adet ağrılarım fln vardı diye dün akşam 10 da siyah kola içtim sabaha kadar da idrarımı tuttum kolanın etkisi olabilr diye de düşünüyorum öyle değildir umarım
Yazayım dr a bi iki gün önce kalp atışını görmüştük bi sıkıntı yoktu aslın da haftasıylada uyumlu bugün bir kaç damla kahve leke geldi inşallah bir sıkıntı yoktur canımcanım endişelenme normal kabul ediliyor ama sen yine de doktoruna bilgi vermelisin
Maşallah canım, hayırlısıyla gelsin bebişinGaliba hamileyim bende Kasım annesi olucam inşallah
Evet canım, kırmızıya dönmediyi sürece normal ola bilir ama yinede bir doktorunla konuş, ilaç önere bilir her ihtimale karşıKızlar kahve rengi lekelerim oluyor bir kaç damla yoğun değil normal mi sizce ya?
benim su içerken midem bulanıyor su kokuyor gibi geliyor . Bir çok marka su denedim Abant su iyi geldi :) suyun içine 1 dilim salatalık yada limon at o şekilde icmeye calışıyorum günde 2 lt bile olmuyor su çok onemli dedi doktorKızlar ben doğru düzgün su içemiyorum midem bulanıyor zorlasam da olmuyor. Bu haftalarda sorun olur mu acaba bu durum
ben hamile kaldığımdan beri gece illaki bi uyanıyorum. alıştım artıkGeceleri sürekli uyanıyorum ben sizin de mi öyle
canım su içmek önemli diye biliyorum ben en az 2.5 litre kesin içiyorum bazen fazlası bile olabilir çünkü çok ağzım kuruyor bir de çay kahve bıraktım elim boş kaldıkça su içiyorumKızlar ben doğru düzgün su içemiyorum midem bulanıyor zorlasam da olmuyor. Bu haftalarda sorun olur mu acaba bu durum
İçemiyorsan zorlama canım ben 3 ay içememiştim bi sorun olmadı.Kızlar ben doğru düzgün su içemiyorum midem bulanıyor zorlasam da olmuyor. Bu haftalarda sorun olur mu acaba bu durum
O zaman öyle oldu da artık işimiz bitti gibi hissediyorum şuanben hem tüp bebek diye hem de daha önce düşüklerim olduğu için yasak dedi ama ilk hamile kaldığımda bir sorun yokken de ilk haftalarda yine de yasaktı siz epey yasakları delip geçmişsinizama herşey normal bile olsa eşim çok pimpirikli bekleyeceğiz diyor
Geçedebilir artadabilir doktora görünmek lazım mutlaka için rahat ederKızlar kahve rengi lekelerim oluyor bir kaç damla yoğun değil normal mi sizce ya?
Maden suyu çorba yemek suyu filan gibi şeylerle yerine koyabiliyorsan olmaz ama eksik kalmaması lazım, ben de her gün iki yumurta yerdim yumurtadan tiksindimKızlar ben doğru düzgün su içemiyorum midem bulanıyor zorlasam da olmuyor. Bu haftalarda sorun olur mu acaba bu durum
Ay gerçekten öyleTüm dünyanın iğrenç koktuğu bir günden günaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?