- 14 Mart 2013
- 7.751
- 3.791
- 448
Evet içerikleri güvenli değilse kullanmıyorum, nemlendirici olarak da doğal yağlar kullanacağım hindistan cevizi yağı zeytinyağı gibiKızlar kozmetik ürünlerinde kişisel bakım ürünlerinde vücut losyonu el yüz kremi gibi şeylerde değişiklik yaptınız mı ya da yapmayı düşünüyor musunu?
Limonlu şeyler de iyi geliyor mideyeBenim de midem de gaz var sanki affedersiniz geğirip duruyorum mentollü şeker atıyorum ağzıma o biraz rahatlıyor sonra yine başlıyor. Burda alman sodaları çok hafif Türk marketinden Soda alıcam diğer türlü kesmiyor beni.
Tansiyonumu düşürüyor benim limonLimonlu şeyler de iyi geliyor mideye
Stres hormonu uyandırıyor beni ya eminim. Hep kafaya takmaktanben hamile kaldığımdan beri gece illaki bi uyanıyorum. alıştım artık
Hem karnım kanadı hem iğnenin içinde kan kaldı birkaç kez canım bir şeycik olmazayy oylemi rahatladim bende ilk oldu kanadi
Demirin nasıl benim demir almaya başlayınca uyuklamalar halsizlik filan geçtiTansiyonumu düşürüyor benim limonzaten ayağa kalktığım gibi sanki bir geminin içindeyim başım dönüyor midem çalkalanıyor
İnan bilmiyorum ama kesin düşüktür. Yarın kontrol var doktora söylicem hepsini. Bu aylarda da demir takviyesi alınıyor muydu?Demirin nasıl benim demir almaya başlayınca uyuklamalar halsizlik filan geçti
Düşükse alınır benim düşüktüİnan bilmiyorum ama kesin düşüktür. Yarın kontrol var doktora söylicem hepsini. Bu aylarda da demir takviyesi alınıyor muydu?
hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün ben 6+1 de kese ve kalp atışını görmüştüm ama vajinal bakmıştı kalp atışını duymak içingünaydın herkese, bu sabah kontrole gittim. sat’a göre 6+1’im (ama döllenmenin 14 değil 18. günde falan olduğunu tahmin ediyorum) ve sadece karından bakıp keseyi görebildi doktor. geçen hafta da vajinal bakıp sadece keseyi görmüştü. sizce normal mi bu kızlar? siz bebitleri kaçıncı günde görmüştünüz??
Saat 15 kuzumHadi güzel haberlerle gel canımm saat kaçta
iyi haberlerle gelirsin insallahSaat 15 kuzum
Canım bende şuan iştah kapanması var hamile kalmadan önce öyleydi sürekli yeme istediği vardı ama şimdi sürekli mide yanması yaşıyorum hapı atarken bile kusucam sanıyorum . Hapın etki etmediğini düşünüyorum yani bu duruma . Gebelikle alakalıdırGünaydın tshı yüksek olan ve bunun için ilaç kullanan anne adaylarına bir sorum var. ben çok acıkıyorum yemekten kalkarken acıkıyorum, uykumda acıkıyorum. Bunun sebebini tsh yüksekliği yada kullandığım euthyrox 'dan olduğunu düşünüyorum. Sizde de durumlar aynı mı acaba, iştahı çok açık biri değilimdir çünkü normalde.
Bende hiç su içemiyorum yemek de aynı şekilde gerçi. Sabah biraz iyi oluyorum biraz yiyip içiyorum sonrası fena ilac içiyorum ama yanma bulantı hep var gibi geliyor. Bu günlerin geçeceğini biliyorum o zamanlar daha dikkatli olur açığı kapatırız diye düşünüyorum.Kızlar ben doğru düzgün su içemiyorum midem bulanıyor zorlasam da olmuyor. Bu haftalarda sorun olur mu acaba bu durum
Yok canım azalmıyorKızlar bende gece uykusu sıfır nerdeyse sabahı sabah ediyorum. Stres yapıyorum ondan mı acaba diyorum. Nasıl geçecek 9 ay diye düşünmeye başladım. Keseyi ve kalp atışını görünce biraz daha endişeler azalıyormu sizlerde nasıl oldu. Bugün tam 1 hafta oldu öğreneli 1 yıl gibi geldi
Yok canım azalmıyorbu topik 20. Haftada bile kendine endişe yaratacak bi topik öyle bir denk geliş
Benim de tam tersi kafamı koyar koymaz uyuyorum sürekli uyuyasım geliyorKızlar 7. hafta güncellemesi uyuyamamak mı yahuyorgunluktan uykusuzluktan ölüyorum ama ne gece ne gündüz uyuyamıyorum iki gündür baş ağrısından deliricem
Hayırlı güzel haberle gel insallah canimBugün kontrolüm var çok heyancanlıyım sata göre tam 7+0 oluyor ama geç döllenme olmuş olma ihtimali çok yüksek en son bir buçuk hafta önce gitmiştim karından keseyi göremedi doktor bugün keseyi ve kalp atışını birlikte görürüz inşallah dua edin bana lütfen
Yaaaa güzel haberlerle gel kuzum bize de bitane fotis atarsın artıkAh çok heyecanlıyım kızlar inşallah çok güzel geçer
Ayyy onu sorma ya bugün rüyamda uykudan bi uyaniyorumBir de tuhaf rüyalar da cabası .Düsünerek yatıyoruz ondan oluyor sanırım
Ahhh canimmm al benden de o kadar aç olunca da midem bulanıyor tok olunca da bi şişkinlik gaz. Sürekli sodayla yeşil elmayla idare ediyorumBenim de midem de gaz var sanki affedersiniz geğirip duruyorum mentollü şeker atıyorum ağzıma o biraz rahatlıyor sonra yine başlıyor. Burda alman sodaları çok hafif Türk marketinden Soda alıcam diğer türlü kesmiyor beni.
O zaman içerim bende. Bugün randevun vardı senin diye hatırlıyorum saat kaçtaDüşükse alınır benim düşüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?