- 13 Ağustos 2020
- 44
- 77
- 38
- 33
Allah size bağışlasın. İnsaAllah bizimkide tutunur. Dua edelim birbirimizeMerhabalar ben de Kasım annesi olarak grubun başlarında yazmıştım ama aniden çok fazla kanamalarım olunca umudumu kesmiştim, yazmaya takatim bile yoktu 2 hafta kabus gibiydi ama bebegim tutundu çok şükürHala lekelenmelerim ve ağrılarım oluyor ara ara ama grupta okuduğum kadarıyla çoğumuzun lekelenme, kanama ve ağrı sorunu varmış. Doktorlar normal dese de gerçekten Kasım anneleri olarak biraz telaşlıyız sanırım Allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Topuzlu
Beni de ekleyebilir misinizÇok teşekkür ederim
Sat: 30 ocak
19 mart 6+6 da kalp atışı
Beklenen doğum tarihi: 6 Kasım
İnşallah balım inşallahCanımm hepimiz harika anneler olucaz
Ayyy sim çok pişmanım gaz yaptıVallahi oyle simdiden canimdan ote seviyorum gibi hissediyorum onudogunca naparim diyorum sevincimden askimdan yeter ki saglikli olsun hayirli evlat olsun guzel yetistirebilmek anne baba olarak bize kismet olsun
Bacim yolda cok gec,bayilana kadar yicemAyyy sim çok pişmanım gaz yaptımaden suyuna yapıştım şuan
Canım benim ya kıyamam bize ben de öyle hamile olduğumu öğrendiğim gün bir anda allahım nolur daha fazla yük yükleme sabrettim artık sabredemiyorum diye ağladım dualarımız kabul oldu çok şükürAhh ahhhh o kadar iyi anlıyorum ki seni. An geliyor insan hiçbir zaman anne olamayacağını düşünüyor. Ben duygularını çok bastıran bi insanım, ama patlama noktasına gelince hayatım tersine dönüyor. Bu gebeliğimden 1 ay önce birgün işten eve erken geldim bağıra bağıra ağladım, ben çok iyi anne olurdum bu acıyı hakedecek ne yaptım diye. Ama baksana simdi hamileyiz ve çok şükür yolunda ilerliyor hersey
Aslında yaşadığımız anksiyete krizleri kaybetme korkuları da çok normal. Temelinde neler yatıyor..
Şu 12 hafta bi geçseahahahhaahjajajahahah
Bundan sonrası sağlıkla ilerlesin inşallah kuzum, doğurup tebrikleştiğimiz günleri görelimCanım benim ya kıyamam bize ben de öyle hamile olduğumu öğrendiğim gün bir anda allahım nolur daha fazla yük yükleme sabrettim artık sabredemiyorum diye ağladım dualarımız kabul oldu çok şükür
Kadir gecesi yarın birbirimize de dua edelim kanamalar lekeler son bulsun korkutmadan sağlıkla büyüsün bebişlerimizBundan sonrası sağlıkla ilerlesin inşallah kuzum, doğurup tebrikleştiğimiz günleri görelim
Yetti üzüldüğümüz
Doktorun söylemesi gerekirken hastaya sormasıBir arkadaşım İngiltere hamile ilk doktora gittiğin de doktor kaç haftalık diye sormuşyani o yüzden beklentimi yüksek tutmuyorum bende herşeye okeyim
İnternetten baktığım da 5-10 mm arasında oluyormuş bu haftalarda normal gözüküyor bence canım
Benim de 16 subat, aranıza yeni katıldımEn küçük benim bebis mi simdisat 17 Şubat
Ben hep halsizim. Evde gündelik işleri yapmak bile işkence şuan. Bulaşık makinesi boşaltıp yarım saat yatıyorum. Sonra kalkıp kirli bulaşıkları yerleştiriyorum. Tekrar yatıyorum. Sonra hadi yaparsın diyorum kendimi motive etmeye çalışıp çamaşır katılıyorum. Öyle büyük detaylı iş zaten yapamıyorum. Hem çabuk yoruluyorum hem de belim çok ağrıyor .Bütün gün böyle yata kalka geçiyorVe aşırı derecede halsizlik başladı normalde çok hiperaktif biriyimdir elim kolum hiçbir yerm kalkmıyor resmen enerjim sömürülüyor gibi bebiş daha doğmadan yoruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?