LÜTFEN BİRAZ UZUN AMA OKUYUP TAVSİYE VERİN...

hiranurr01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2024
16
6
1
26
Herkese merhaba, dün akşam yani 10 martda gebe olduğumu öğrendim. Hastaneye gidip kan testi verdim ve beta hcg 2872 çıktı. Bugün ise kadın doğuma gidip ultrasonda muayene oldum ve doktor keseyi gördü. 6 haftalık hamile olduğumu söyledi. Son adet tarihim 28 Ocaktı. Adet periyodum 39 40 gündür. Yumurtlama günüm 18 Şubattı. 28 Şubat günü çok ağrım vardı ve aile hekimine gittim. Kan testi verdim. Orada beta hcg'em çok düşüktü ve hamile değildim. Üstüne birde idrar yolu enfeksiyonu olduğumu öğrendim. Aile hekimi gebelik olmadığı için ASEKET-TİYO 25 mg/8 mg film kaplı tablet ve Wincef diye antibiyotik verdi. Asaket olanı 28 Şubat iftardan sonra ve 1 Mart sahur da ve iftardan sonra olmak üzere 3 kere yuttum. Antibiyotiğide 3 kere yuttum ve daha sonra bıraktım. Sizce ASEKET-TİYO 25 mg/8 mg film kaplı tabletin bir zararı olmuşmudur? Kadın doğum uzmanı şuan keseni görmek gerekiyordu gördük dedi ve 10 gün sonra gel kesenin içinde bebek olup olmadığına bakalım dedi. Sizce bu saydığım ilaçlar zarar vermiş midir çok korkuyorum lütfen ne yapmam gerekiyor yorum ve desteklerinizi bekliyorum.

bu dönemde kullanılan şeyler ya düsük yapar ya da hiçbir etkisi olmaz. bekleyip görmekten baska sansınız yok.

Allah korusun düşük olursa ne gibi belirtileri olur?
kanama ve sancınız olur. ben de gebeliğimi bilmeden alkol almistim ve röntgen ve diş çektirmiştim. doktorum kalp atısını duyana kadar her sey olabilir demişti. kalp atısını duyunca artık rahat ol, bi sorun yok dedi. siz de stres yapmayın. siddetli sancı veya kanamanız olmadığı sürece her sey yolunda demektir

kanama ve sancınız olur. ben de gebeliğimi bilmeden alkol almistim ve röntgen ve diş çektirmiştim. doktorum kalp atısını duyana kadar her sey olabilir demişti. kalp atısını duyunca artık rahat ol, bi sorun yok dedi. siz de stres yapmayın. siddetli sancı veya kanamanız olmadığı sürece her sey yolunda demektir
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattinız.

Back
X