• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
merhaba, kola ile ne ilgisi var çok anlamadım ama baya koyu görünüyor isterseniz bir beta baktırın içiniz rahatlasın 😊😊
Ay bilmiyorum ki teste idrar yerine kola damlatinca pozitif çıkabiliyor Muş ya içilen kolada idrarı etkilermi bilemedim regl günüm biraz geçsin sonrasında kan vericem canım koyulasma takip ederim evde ne kadar geç ogrenirsem o kadar strese girmem 🌼😊

Galiba hamileyim bende Kasım annesi olucam inşallah 🤲 ❤️
Bu ay umutsuzdum değilimdir diyordum adet ağrılarım fln vardı diye dün akşam 10 da siyah kola içtim sabaha kadar da idrarımı tuttum kolanın etkisi olabilr diye de düşünüyorum öyle değildir umarım 😕
çizgi çok net belli hayırlı olsun hemen kan ver. Aramıza hoşgeldin

Bu ay umutsuzdum değilimdir diyordum adet ağrılarım fln vardı diye dün akşam 10 da siyah kola içtim sabaha kadar da idrarımı tuttum kolanın etkisi olabilr diye de düşünüyorum öyle değildir umarım 😕
Yok canım yaa kanda hcg yoksa ne yiyip içersen iç çift çizgiyi göremiyorsun :D hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Maşallah canım, hayırlısıyla gelsin bebişin🌸🥰

Kızlar ben doğru düzgün su içemiyorum midem bulanıyor zorlasam da olmuyor. Bu haftalarda sorun olur mu acaba bu durum
benim su içerken midem bulanıyor su kokuyor gibi geliyor . Bir çok marka su denedim Abant su iyi geldi :) suyun içine 1 dilim salatalık yada limon at o şekilde icmeye calışıyorum günde 2 lt bile olmuyor su çok onemli dedi doktor

Kızlar ben doğru düzgün su içemiyorum midem bulanıyor zorlasam da olmuyor. Bu haftalarda sorun olur mu acaba bu durum
canım su içmek önemli diye biliyorum ben en az 2.5 litre kesin içiyorum bazen fazlası bile olabilir çünkü çok ağzım kuruyor bir de çay kahve bıraktım elim boş kaldıkça su içiyorum

ben hem tüp bebek diye hem de daha önce düşüklerim olduğu için yasak dedi ama ilk hamile kaldığımda bir sorun yokken de ilk haftalarda yine de yasaktı siz epey yasakları delip geçmişsiniz 🤣🤣🤣🤣 ama herşey normal bile olsa eşim çok pimpirikli bekleyeceğiz diyor 😊😊
O zaman öyle oldu da artık işimiz bitti gibi hissediyorum şuan 🤣

Benim de midem de gaz var sanki affedersiniz geğirip duruyorum mentollü şeker atıyorum ağzıma o biraz rahatlıyor sonra yine başlıyor. Burda alman sodaları çok hafif Türk marketinden Soda alıcam diğer türlü kesmiyor beni. 🫠

Back
X