- 22 Ekim 2019
- 235
- 428
- 103
- 32
Tuvalet farketmez bence yok sonuçta çıkışını rahatlatıyorsunuzDaha çok tahriş olmazmı makat bide alaturka lavaboyu önerirsiniz demi
Hadi hayırlı olsunMerhaba kızlar. Dün gece bata 3-4 kala sürpriz bir şekilde silik bir testle karşılaştım ve hemen hastaneye gittim beta hCG 12.4. Daha çok yeniyim büyük uygulamalar 4+2 olduğunu söylüyor. İnşallah değerlerim sağlıkla artar ve sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız
2 haftadır kullanıyordum. İçime doğmuş heralde. Çok teşekkür ederim. Ben aynı zamanda 75 mg levatiron kullanıyorum tiroid ilacı. İçmeye devam ediliyor mu gebeyken. Doktor kontrolü pazartesi o yüzden ne yapacağımı bilmiyorumHadi hayırlı olsunHemen folik asit kullanmaya başla.Sayımız artmaya devam ediyor
Ben 50 lik kullanıyorum, doktor tarafından bana söylenen gebelikte kullanldığı2 haftadır kullanıyordum. İçime doğmuş heralde. Çok teşekkür ederim. Ben aynı zamanda 75 mg levatiron kullanıyorum tiroid ilacı. İçmeye devam ediliyor mu gebeyken. Doktor kontrolü pazartesi o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum
6+0 da mısınız bende Salı günü gideceğim umarım karından görür herseyiKızlar 6. Haftadayım kalp atışını duyanınız var mı pazartesi doktora gidicem kalp atışı için gel dedi alttan muayene yapma ihtimali olur mu ki
Eğer karından göremezse vajinal bakmak ister evet. Bende öyle oldu hemde 8.haftadaKızlar 6. Haftadayım kalp atışını duyanınız var mı pazartesi doktora gidicem kalp atışı için gel dedi alttan muayene yapma ihtimali olur mu ki
Biraz protein alımınızı artırsanız aslında. Sizin gibiydim ben de sonra diyetisyene söylediğimde proteini artırın demişti. Sebze yemeklerini azalttım bir tık daha azaldı sonrasındaYa bende işler tam tersi ilerliyor tüm gün bağırsaklarım çalışıyor. Hem wcye cıkıyorum hem gaz sancısı çekiyorum. Çok meyve tüketiyorum zeytinyağlı yemekler yiyorum bu yüzden oluyor sanırım. Ama hayat kalitem sıfır yani her an tuvalete cıkacak gibi olduğumdan dolayı bi yere gidemiyorum
Teşekkür ederimBen 50 lik kullanıyorum, doktor tarafından bana söylenen gebelikte kullanldığı
Benimde hep öyle olur. O yüzden ilaç içiyorumArkadaşlar dün ilk defa kustum çok zorlandım kolay kusamam zaten yüzümdeki damarlar catladi yuzum mosmor oldu sistu çok kotuyum
Merhaba kullanmıyorum perinatoloğum bu aşamada gerek görmedi 12. haftada tekrar bakıcam kan akımında sorun görürsem başlarım dediMerhaba Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz şuan
Ben de 6.haftadan beri her gün kusuyorum, mide boş olunca çok zor oluyor mümkün olduğunca yemeye çalış en azından hem vücut toparlansın hem de mide boş kalmasınArkadaşlar dün ilk defa kustum çok zorlandım kolay kusamam zaten yüzümdeki damarlar catladi yuzum mosmor oldu sistu çok kotuyum
Ben normalde de 25 kullanıyordum gebelikte de devam ediyorum. Değeri 2.5 altında tutmaya çalışıyorlar gebelikte de o yüzden kullandırıyorlar canım. Ayda bir değerini kontrol ettir doz ayarlaması yapılıyor.2 haftadır kullanıyordum. İçime doğmuş heralde. Çok teşekkür ederim. Ben aynı zamanda 75 mg levatiron kullanıyorum tiroid ilacı. İçmeye devam ediliyor mu gebeyken. Doktor kontrolü pazartesi o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum
Bana 6.haftada alttan bakıldı, önce karından bi dener göremezse alttan bakarKızlar 6. Haftadayım kalp atışını duyanınız var mı pazartesi doktora gidicem kalp atışı için gel dedi alttan muayene yapma ihtimali olur mu ki
insallah iyi olur simdi doktordayim sirami bekliyorumOlumsuz düşünme canım. İnşallah sağlıklıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?