• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    4
Merhaba kızlar. Dün gece bata 3-4 kala sürpriz bir şekilde silik bir testle karşılaştım ve hemen hastaneye gittim beta hCG 12.4. Daha çok yeniyim büyük uygulamalar 4+2 olduğunu söylüyor. İnşallah değerlerim sağlıkla artar ve sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız🙏

Merhaba kızlar. Dün gece bata 3-4 kala sürpriz bir şekilde silik bir testle karşılaştım ve hemen hastaneye gittim beta hCG 12.4. Daha çok yeniyim büyük uygulamalar 4+2 olduğunu söylüyor. İnşallah değerlerim sağlıkla artar ve sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız🙏
Hadi hayırlı olsun 🥰 Hemen folik asit kullanmaya başla.Sayımız artmaya devam ediyor 🧿

Hadi hayırlı olsun 🥰 Hemen folik asit kullanmaya başla.Sayımız artmaya devam ediyor 🧿
2 haftadır kullanıyordum. İçime doğmuş heralde. Çok teşekkür ederim. Ben aynı zamanda 75 mg levatiron kullanıyorum tiroid ilacı. İçmeye devam ediliyor mu gebeyken. Doktor kontrolü pazartesi o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum

Kızlar 6. Haftadayım kalp atışını duyanınız var mı pazartesi doktora gidicem kalp atışı için gel dedi alttan muayene yapma ihtimali olur mu ki

2 haftadır kullanıyordum. İçime doğmuş heralde. Çok teşekkür ederim. Ben aynı zamanda 75 mg levatiron kullanıyorum tiroid ilacı. İçmeye devam ediliyor mu gebeyken. Doktor kontrolü pazartesi o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum
Ben 50 lik kullanıyorum, doktor tarafından bana söylenen gebelikte kullanldığı

Günaydın kızlar mide ağrısı yaşayan var mı? Bi kaç gündür bulantılarım çok arttı ve sürekli midemde şişkinlik ve ağrı yaşıyorum öncesinde mide problemim yoktu bulantı neyse bir de ağrı sinirimi bozuyor😫

Kızlar 6. Haftadayım kalp atışını duyanınız var mı pazartesi doktora gidicem kalp atışı için gel dedi alttan muayene yapma ihtimali olur mu ki
Eğer karından göremezse vajinal bakmak ister evet. Bende öyle oldu hemde 8.haftada 😌

Tüp bebekli annelerim ilaçlara devam mı benim doktor estroferm bıraktırdı 7 . Haftada. progestan dex , oscapar duphaston corasprin ve folic asit tam gaz devam.gobegim mosmor delik deşik iğne vuracak yer kalmadi tahmini ne zaman kesilir acaba .ikiz olduğunu için doğuma kadar devam mı ettirirlerki

Ya bende işler tam tersi ilerliyor tüm gün bağırsaklarım çalışıyor. Hem wcye cıkıyorum hem gaz sancısı çekiyorum. Çok meyve tüketiyorum zeytinyağlı yemekler yiyorum bu yüzden oluyor sanırım. Ama hayat kalitem sıfır yani her an tuvalete cıkacak gibi olduğumdan dolayı bi yere gidemiyorum
Biraz protein alımınızı artırsanız aslında. Sizin gibiydim ben de sonra diyetisyene söylediğimde proteini artırın demişti. Sebze yemeklerini azalttım bir tık daha azaldı sonrasında

Arkadaşlar dün ilk defa kustum çok zorlandım kolay kusamam zaten yüzümdeki damarlar catladi yuzum mosmor oldu sistu çok kotuyum

Çünkü insan kusarken karnını çok kasıyor. En azından ben kasıyorum

Arkadaşlar dün ilk defa kustum çok zorlandım kolay kusamam zaten yüzümdeki damarlar catladi yuzum mosmor oldu sistu çok kotuyum
Ben de 6.haftadan beri her gün kusuyorum, mide boş olunca çok zor oluyor mümkün olduğunca yemeye çalış en azından hem vücut toparlansın hem de mide boş kalmasın :(

Ben normalde de 25 kullanıyordum gebelikte de devam ediyorum. Değeri 2.5 altında tutmaya çalışıyorlar gebelikte de o yüzden kullandırıyorlar canım. Ayda bir değerini kontrol ettir doz ayarlaması yapılıyor.

Bana 6.haftada alttan bakıldı, önce karından bi dener göremezse alttan bakar 🙏🏻

Back
X