Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    4
Shahahah bende de var öyle bir koca basılıyor kız çocuklarına iki erkekten sonra kız olursa düşünemiyorum halini

Shahahah bende de var öyle bir koca basılıyor kız çocuklarına iki erkekten sonra kız olursa düşünemiyorum halini
Ay sizin cok hakkiniz ama ucuncuyu kiz bulmak adam ucar tabi havalara hakkidir
Nasil kiymetli olur var ya bir de iki erkegin icinde, benim esim uc kardes abisi ve kucuk gorumcem var, evin en degerlisi gorumcem hem en kucuk hem tek kiz evlat oldugu icin

Yaşa vallahi senin neşeli yanın belli zaten en sevdiğim en sevdiğim insan tipi

Hiçbir günüm aynı değil sizin de öyle mi ? Dün herşeye ağladım bugün herşeye öfke saçıyorum acaba delirdim de kendimi hamile mi sanıyorum ben
Aynı aynı her gün farklı bir derdim çıkıyor ortaya ama yek değişmeyen öğlenleri her gün uyur oldum ya
Teşekkür ederim tek yumurta
Yaaaa mucizevi yalnız değilsin memurhanim da tek yumurta ikizlerine hamile
Anaya babaya düşkünlük konusu benim için çok önemli kopuk olmasın sevsin bağlı olsun çociiim seninkinin inat huyu zamanla körelir belki büyüdükçe. Kaç yaşında simdi
Sanmıyorum degisecegini ya ama mesela çok naif duygusal bir oğlan şuan 7 yaşında

Hem tek kız olmasın avantajı var hem de tekne kazintisi olmuş daha mı değerli olmasın bence tek kızım ama ilk çocuğum mesela

Ooh mis gibi bir erkek evlat valla allah uzun ömür versin başarılarla dolu olsun ömrü erkek cocuklarına bayılırım laf aramızda

Evet biri daha söyledi bu zor bir ihtimalmiş ama olunca oluyor ama riskleri var elbette hayırlısı hakkımızda inşallah

Ooh mis gibi bir erkek evlat valla allah uzun ömür versin başarılarla dolu olsun ömrü erkek cocuklarına bayılırım laf aramızda
Sağol canim
Cümlemizin çocuğuna Rabbim uzun ömürler versin yaaaa Rabbim sana da nasip etsin akıllı bidik hayırlı sağlıklı bir erkek çocuğu

Akreple anlaşırsın işte ne güzel konumların uygun benim eşimin de yükseleni akrep ben gayet memnunum kendisinden

Sağol canim
Cümlemizin çocuğuna Rabbim uzun ömürler versin yaaaa Rabbim sana da nasip etsin akıllı bidik hayırlı sağlıklı bir erkek çocuğu
Benden 7 yaş küçük erkek kardeşim var. Onu doğduğu gün kendi çocuğum zannetmeye başlamıştım ve hep kalbimin en güzel yerine onu koydum yanımdan ayırmadım , annemden bile üstündü benim için o da bal gibi çiçek gibi bi kardeş oldu bana. Sanırım erkek çocuk sevgimin kökeninde bu var.
Sana da şöyle hayırlı bal gibi bir kız evlat nasip etsin inşallah Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…