Shahahah bende de var öyle bir koca basılıyor kız çocuklarına iki erkekten sonra kız olursa düşünemiyorum haliniKizim olursa da oglum olursa da esit sevinirim, ama kocam kizimiz olursa kanatlanip ucabilir ajshshs oyle bir kiz cocuk sevdasi ondakikendi erkek degilmiscesine oglan cocuklarindan korkuyor, ben de boyle yaptigin icin oglan olucak kesin seni korktugunla imtihan edicek diyorum geriliyor direk
Bu gebişlik beni kasık batmasından seni uykudan vurdu bacımAy daha iyiyim canım uyudum uyandım bi çay içtim kendime geldim biraz ama yine uykum var eşim artık yüzünü göremiyorum uyanık kal biraz diyor napayım ayol
Ay sizin cok hakkiniz ama ucuncuyu kiz bulmakShahahah bende de var öyle bir koca basılıyor kız çocuklarına iki erkekten sonra kız olursa düşünemiyorum halini
Ay sorma grubun en çok uyuyanı ben en kasık ağrısı çeken sen oldu hayatımBu gebişlik beni kasık batmasından seni uykudan vurdu bacım
Yaşa vallahi senin neşeli yanın belli zaten en sevdiğim en sevdiğim insan tipiAmin canim benim hakkimizda hayirlisi bizi bulsun insallah hepvalla goygoysuz bir hayatin cekilecek yani yok, ben basima gelen her belayi gogsumde yumusatip sakaya vurarak sindirebilen biriyim oldum olasi, benim basa cikma yontemim bu baskalarina da iyi geliyorsa ne mutlu hep kederlenip uzulecek endiselenecek degiliz ya surada yahu..
Aynı aynı her gün farklı bir derdim çıkıyor ortaya ama yek değişmeyen öğlenleri her gün uyur oldum yaHiçbir günüm aynı değil sizin de öyle mi ? Dün herşeye ağladım bugün herşeye öfke saçıyorum acaba delirdim de kendimi hamile mi sanıyorum ben
Yaaaa mucizeviTeşekkür ederim tek yumurta
Sanmıyorum degisecegini ya ama mesela çok naif duygusal bir oğlan şuan 7 yaşındaAnaya babaya düşkünlük konusu benim için çok önemli kopuk olmasın sevsin bağlı olsun çociiimseninkinin inat huyu zamanla körelir belki büyüdükçe. Kaç yaşında simdi
Allah sana nesesi tavan bebisler versin canim o zamanYaşa vallahi senin neşeli yanın belli zaten en sevdiğim en sevdiğim insan tipi
Hem tek kız olmasın avantajı var hem de tekne kazintisi olmuş daha mı değerli olmasın bence tek kızım ama ilk çocuğum meselaAy sizin cok hakkiniz ama ucuncuyu kiz bulmakadam ucar tabi havalara hakkidir
Nasil kiymetli olur var ya bir de iki erkegin icinde, benim esim uc kardes abisi ve kucuk gorumcem var, evin en degerlisi gorumcem hem en kucuk hem tek kiz evlat oldugu icin
Ooh mis gibi bir erkek evlat valla allah uzun ömür versin başarılarla dolu olsun ömrüAynı aynı her gün farklı bir derdim çıkıyor ortaya ama yek değişmeyen öğlenleri her gün uyur oldum ya
Yaaaa mucizeviyalnız değilsin memurhanim da tek yumurta ikizlerine hamile
Sanmıyorum degisecegini ya ama mesela çok naif duygusal bir oğlan şuan 7 yaşında
Evet biri daha söyledi bu zor bir ihtimalmiş ama olunca oluyor ama riskleri var elbette hayırlısı hakkımızda inşallahAynı aynı her gün farklı bir derdim çıkıyor ortaya ama yek değişmeyen öğlenleri her gün uyur oldum ya
Yaaaa mucizeviyalnız değilsin memurhanim da tek yumurta ikizlerine hamile
Sanmıyorum degisecegini ya ama mesela çok naif duygusal bir oğlan şuan 7 yaşında
Ahh aminnn cancazım ne güzel söyledin. aynı duayı senin için ediyorumAllah sana nesesi tavan bebisler versin canim o zamaneviniz kahkaha dolsun tassin
aaa tup bebekle mi tek yumurta ikiziEvet biri daha söyledi bu zor bir ihtimalmiş ama olunca oluyor ama riskleri var elbette hayırlısı hakkımızda inşallah
Amin canim cok aminAhh aminnn cancazım ne güzel söyledin. aynı duayı senin için ediyorum
Sağol canimOoh mis gibi bir erkek evlat valla allah uzun ömür versin başarılarla dolu olsun ömrüerkek cocuklarına bayılırım laf aramızda
Akreple anlaşırsın işte ne güzel konumların uygunBenim de burcum balık yükselenim akrep. Çocukluğuma melek yüzlü şeytan derler hep
Eşim de senin gibi düşünüyor biliyor musun. Ne güzel akrep olsun tuttuğunu koparsın bize baskın çocuk lazım diyor dndhdj. Ama çevremde hiç baby akrep görmediğim için tam kestiremiyorum
Evet tek transfer tek yumurta ikiziaaa tup bebekle mi tek yumurta ikiziresmen mucize masallah, saglikla dogurun insallah
Guzel bir sok amaEvet tek transfer tek yumurta ikizigerçekten şok
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla devam etsin inşallah sonuna kdrGuzel bir sok amacok rastlanan bir sey degil, keyfini surun insallah saglıkla
Benden 7 yaş küçük erkek kardeşim var. Onu doğduğu gün kendi çocuğum zannetmeye başlamıştım ve hep kalbimin en güzel yerine onu koydum yanımdan ayırmadım , annemden bile üstündü benim içinSağol canim
Cümlemizin çocuğuna Rabbim uzun ömürler versinyaaaa Rabbim sana da nasip etsin akıllı bidik hayırlı sağlıklı bir erkek çocuğu
Ooo bunu bi eş olarak söylüyorsun daha da kıymetliAkreple anlaşırsın işte ne güzel konumların uygunbenim eşimin de yükseleni akrep ben gayet memnunum kendisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?