• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Mesela aksamustunden beri benim de carpintim var anlamsizca 🤣 alakasiz alakasiz seyler oluyor arada, artik buraya yazmaya utaniyorum 😂😂
Ay valla bende yazmaya utanıyorum ama bi sorunum var yine ya sndbsjhsjsjsjhsjs sağ tarafıma hiç yatamıyorum hemen kasık sızlaması oluyo orda. Hep sola yatıyorum. Böyle bisey yaşayan varsa bana bi ışık tutsun hayrına😂 (çarpıntı normalmiş bu arada kan hacmi arttığı için😂)

Kızlar benim geç döllenme olmuş 15 şubat son regl tarihim ama dün beta 107 idi
Ne zaman yükselir daha iyice peki
canım ben 3. Kez beta verdim onda da katlanınca doktor bidaha verme dedi hesapladı 2 günde bir 2 katı oluyorsa 10 gün sonra keseyi görürüz dedi o zaman gel dedi stres olma test verip boşuna dedi bence sen 2 gün sonra bidaha ver bak bakalım sonrasını akışına bırak

Bulantı olmayınca endişeleniyorum diyenler benim neredeyse hiç belirtim kalmadı bazen hamile olduğumu unutup normal yaşıyorum ben ne yapayım😂
Ay gerçekten senin de mi hiç belirtin kalmadı. Benim de öyle ya ben bide bugün kese düzgün büyümüş ama içinde bebeği göremedik boş gebelikten mi acaba diye kendimi yiyorum.

Benim de böyle oldu karından gözükmedi vajinal baktı gözüktü kese ve bebek
Kızlar 6+3 üm kesem 15mm haftanla uyumlu düzenli büyüyor hiç bir sorun yok dedi dr. Ama bebek görünmedi haftaya geldiğinde kalp atılşarını dinleriz dedi sizce normal mi. Araştırdığım kadarıyla kese 15,20 mm olunca bebek görünüyormuş.

Kızlar akrep burcu bebekleri nasıl oluyor bilgisi olan var mı? Hesabıma göre terazi olması için 3 hafta erken doğması lazım. Vaktinde gelecek olursa kesin akrep oluyor. Çevremde hiç akrep burcu bebek ve cocuk yok😂

Kızlar akrep burcu bebekleri nasıl oluyor bilgisi olan var mı? Hesabıma göre terazi olması için 3 hafta erken doğması lazım. Vaktinde gelecek olursa kesin akrep oluyor. Çevremde hiç akrep burcu bebek ve cocuk yok😂
Oğlum akrep burcuydu. Çoook zor bi bebekti ama bunun yükselenle de alakası olduğunu düşünüyorum:)

Ay valla bende yazmaya utanıyorum ama bi sorunum var yine ya sndbsjhsjsjsjhsjs sağ tarafıma hiç yatamıyorum hemen kasık sızlaması oluyo orda. Hep sola yatıyorum. Böyle bisey yaşayan varsa bana bi ışık tutsun hayrına😂 (çarpıntı normalmiş bu arada kan hacmi arttığı için😂)
Ya ben carpintiyi cok daha ileri haftalarda yasayacagiz sanip kendimi telkin ediyordum 🙄🙄🤣🤣 erken vurdu ajdjdjd
Sorunsuz gunumuz = yok 😅 napalim biz de boyle boyle dogurucaz demek ki herkesin tarzi farkli ajsjdjfjg

Ya ben carpintiyi cok daha ileri haftalarda yasayacagiz sanip kendimi telkin ediyordum 🙄🙄🤣🤣 erken vurdu ajdjdjd
Sorunsuz gunumuz = yok 😅 napalim biz de boyle boyle dogurucaz demek ki herkesin tarzi farkli ajsjdjfjg
Ankastre bozukluğu olan anneleriz biz sjhdkdj çocuğunun akrep burcu olması hakkında ne düşünüyorsun

Kızlar akrep burcu bebekleri nasıl oluyor bilgisi olan var mı? Hesabıma göre terazi olması için 3 hafta erken doğması lazım. Vaktinde gelecek olursa kesin akrep oluyor. Çevremde hiç akrep burcu bebek ve cocuk yok
Ekim diye duaci olmamin sebebi hem kendim teraziyim hem de iki akrep kuzenim var evlere senlik 🤣🤣 elimde buyuduler yasca cok kucukler benden, kiz olmalarina ragmen erkek cocuk gibi huylar adetler vardi masallah ondan hep akrepten korkuyorum

Ekim diye duaci olmamin sebebi hem kendim teraziyim hem de iki akrep kuzenim var evlere senlik 🤣🤣 elimde buyuduler yasca cok kucukler benden, kiz olmalarina ragmen erkek cocuk gibi huylar adetler vardi masallah ondan hep akrepten korkuyorum
Benim de babam akrep burcu ve hırsını kinini hiç sevmiyorum hiçççç. Keşke terazi olsa ama 37 hafta çok küçük değil mi

Benim de babam akrep burcu ve hırsını kinini hiç sevmiyorum hiçççç. Keşke terazi olsa ama 37 hafta çok küçük değil mi
Premature siniri 36 sanirim cok emin degilim ama, ay boyle de konusuyoruz ya bir yandan diyorum allahin gucune gidicek, yasatirsa erken dogum gorursun burcunu 🥲 agzimizdan cikana dikkat etmekte fayda var, ama bakin kendim oyleyim diye demiyorum terazi candir ajdjdjdj

Back
X