Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Merhaba bugüm adet olmam gerekiyordu test yaptım böyle çıktı daha önce kimyasal geçirmiştim bu da silik çizgi mi lütfen biriniz cevaplar mısınız çok heyecanlıyım
Fotoğraf yok canimm

Hemen hemen aynı seyleri bende yaşadım ve hala yaşıyorum. Salı gününu bekliyorum. Bir haftadir yataktayim üzerine bir güzel idrar yolu enfeksiyonum ve boğaz ağrım var. Eğer bu savaşı kazanırsak dahada yenilmeyiz.Üzme kendini herşey olacağına varir bol dinlen ve bol dua edelim..

Merhaba , mesajlarınızı okudum, umarım her şey istediğiniz gibi devam eder dualarımız sizinle

Evet , ama erken yumurtlama oldu bende aslında bat 9 Şubat oldu , benim ayın 7 sinde betam 23,7 idi .
Kızlar ikinci kez kan verdim duramadım
17 Mart pazartesi 461
19 Mart Çarşamba 973
Artış nasıl aynı saatler ve aynı yerde verdim

Eklentiler

• IMG_0589.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 7
İnşallah güzel haberler alırız. Sende dikkat et kendine Çok erken öğrenmek iyi değil ya. Herşeyden tedirgin oluyor insan. Bir de burada ne kadar geç görünen kese ve bebekler oluyor okuyoruz. Ona rağmen doktorlar hemen felaket tellallığı yapıyor. Korkutuyor. Kalp atışını duyana kadar rahat yok. Benim bugün itibariyle 5+1 bakalım. Sabah 9 da devlet hastanesi randevum var. Ne diyecek merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…