Kuzum az önce kan vermeye gittim doğuma gelmiş bir anne yaktı sigarasını içtiAy ben içtim bitane çok rahatladım Allah affetsin ne diyim çok illet bişey ama örnek olmak istemem
Guzel taktik bence belki gun gelicek hic istemeyecek caninAy hahaha 5 gün cidden iyiydi ona sigarayı yanında götürmesini söyledim işe orda dolabı var oraya koyacak 2 günde bir bana getirecekallahım nelerle uğraşıyoruz yaaa
Of kralmış yaaa hahashhah muhtemel sonum ajansmaKuzum az önce kan vermeye gittim doğuma gelmiş bir anne yaktı sigarasını içtitam bunun üstüne … şöyle denesen hafif al 0.1 likler slim filan ucunu kır ben ilk hafta öyle yaptım rahatlattı beni akıl vermiş gibi olmak istemem de daha iyi hisset diye
Ay başlayabilir resmen ben ona işkence yapıcam bu şekilde ama şimdi hiç onu düşünemicem biz daha önemliyiz sjsndkdjndGuzel taktik bence belki gun gelicek hic istemeyecek caninesin tekrar baslamasin da paketi getir gotur yaparken
Unca damla var gebelikte kullanılıyor mu bilmiyorum ama müthiş birşey suya damlatıp içiliyor istersen bi sor doktoruna canımKizlar grip başlangıcındayım burnm akıyor. Duş aldm, nar greyfurt yedim. Ne yapabilirim başka ilerlemeden gribi ne keser acaba, bilginiz var mı
Teşekkür ederim kuzum bir sorayımUnca damla var gebelikte kullanılıyor mu bilmiyorum ama müthiş birşey suya damlatıp içiliyor istersen bi sor doktoruna canım
Canım ben bol bol meyve suyu içerek atlattım. Portakal kivi falan bızlatıp içtim…Kizlar grip başlangıcındayım burnm akıyor. Duş aldm, nar greyfurt yedim. Ne yapabilirim başka ilerlemeden gribi ne keser acaba, bilginiz var mı
Kuzum progestanı bence kullan zararı yok, leke durumuna göre al bırak yapma, nacizane fikrim. Ben günde 4 tane fitil, 1 tane igne kullanıyorum her gün. İlk transfer günümden beri, 6+2 yim, uzunca bir süre de devam edecek gibiyim.Valla kuzum leke bugün geldi ama progestan başla dedi tekrar onu başladım kıvamlı sarı olarak geliyor şuan yani dün verdiği enfeksiyon ilacı için çok kararsızım açıkçası napsam bilemedim
Sonra da bir bakmışsın miden bulanıyor hiç içmiyorsunOf kralmış yaaa hahashhah muhtemel sonum ajansmaay şaka bi yana çok haklısın biz tütün kullanıyorduk eşim yine tütün almış bari o şekilde bi paket alıp öyle denemem çok daha mantıklı fikir cidden.
Ne kadar az nikotin o kadar daha az vicdan azabı
Ay zaten atıyor ya ne var yani bize de duyursalarEvet bana direkt çok erken daha 7.haftada duyucaz dedi ama bakalım perşembe gittiğimde 6+3 olucam inşallah duyarım.
Ay sonunda benim gibi birisiDun insanlar yemin ederim gobegime bakti, ben de diyorum neden bakiyorlar. Crop gibi kisa bir tisort vardi, esofman da hafif dusuk bel gibiymis sanirim ortada acilmis gobegim cok komik oyle gezmisim. Aynada kendimi taniyamadim. Ozellikle aksamlari ekstra sisiyor, hele ki gluten tuketirsem iki kati. Annem diyor ki kendin mi heves edip cikariyosun gobeginiiceri alabilsem iceri cekerim oyle sis
Evet sabah kendim gibiyim aksama dogru baskalasiyorumAy sonunda benim gibi birisieşim diyor ki bu senin kendi göbeğin yani tabiki çocuk değil ama sabah ki Buse ile gece yatağa giren Buse arasında dağlar kadar fark var rahat 4 aylık gibi oluyorum ve süt ürünü kullandığımda ekstra ekstra
Kuzum progestan değil şüpheye düştüğüm enfeksiyon için vajinal fitil kategorisi C o yüzdenKuzum progestanı bence kullan zararı yok, leke durumuna göre al bırak yapma, nacizane fikrim. Ben günde 4 tane fitil, 1 tane igne kullanıyorum her gün. İlk transfer günümden beri, 6+2 yim, uzunca bir süre de devam edecek gibiyim.
Meyveden devam ı zamn saol kuzumCanım ben bol bol meyve suyu içerek atlattım. Portakal kivi falan bızlatıp içtim…
Ahaha aynısını kuzenim söyledi kendin mi yapıyorsun diyeDun insanlar yemin ederim gobegime bakti, ben de diyorum neden bakiyorlar. Crop gibi kisa bir tisort vardi, esofman da hafif dusuk bel gibiymis sanirim ortada acilmis gobegim cok komik oyle gezmisim. Aynada kendimi taniyamadim. Ozellikle aksamlari ekstra sisiyor, hele ki gluten tuketirsem iki kati. Annem diyor ki kendin mi heves edip cikariyosun gobeginiiceri alabilsem iceri cekerim oyle sis
Ben duydum canım 6+2de duydum kalp atışını umarım sen de duyarsınAy çok heyacanlı umarım gelmiştir o güzel sesler benim de 5+2 de doktor randevum. Yani yarınduyalım o minik kalpleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?