Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Benim de geçti çoğu belirtim göğüs hassasiyeti ve duygusallık kaldı sadece

Kızlar bende bulantı vs yok hatta sadece nefes nefese kalma var şimdilik. Ama bugün çok huysuzum akşamdan beri hatta eşim ne yapabilirim seni mutlu etmek için dedi alışkın olmadığı için sebepsiz bu halime. Böyle bir belirti var mı?

4+5 benim ama iştahım çok açıldı. Sürekli açım yemek yemek istiyorum. Hızlı kilo alırım diye korkuyorum. Nasıl önüne geçeceğim bilmiyorum
Canım acıktığında kefir içebilirsin özellikle akşam vakitlerinde acıktığında. Hem faydalı hem anlık yeme isteğini kesiyor. Ben arada böyle tutuyordum kendimi normal zamanda. Şimdi pek canım bir şey istemiyor ama. Sabahları kan şekerini hızlı yükselten yiyecekler de gün boyu açlık hissi yaratıyor ona da dikkat edebilirsin.

Var bende bugün benle hiç muhabbet etmedin diye cıngar çıkardım hahshhdhd

İnanılmaz bir kabizlik ve şişkinlik var bu durum hangi ayda geçer kızlar yaa sizde aynı durumda mısınız . Karnımda balon var adeta

İnanılmaz bir kabizlik ve şişkinlik var bu durum hangi ayda geçer kızlar yaa sizde aynı durumda mısınız . Karnımda balon var adeta
Zulüm oldu artık zulüm kefir ile çareyi buldum.. günde bir kere çıkabiliyorum en azından öğünlerde yer vermeyi deneyin isterseniz bir de

Ne zaman başlar acaba bunlantılar
Kızım da 6. Haftada çok şiddetli başlamıştı bende. Ondan önceki zaman da da ağzımda hep bi tatsızlık sulu Yemek yiyememe ve iştahım aşırı kapanmıştı o zaman.
Bende 6. Haftayı bekliyorum

Sağol canım denicem bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…