Demek ki stres çok daha etkili bi faktör bu dönemde doktorlar da boşuna izin vermiyorBizimki tup bebek, yumurta toplama donemi bile doktorum sigara yasak derdi bana, nasil oldu da izin verdi ben de sasirdimaslinda buyuk risk aldim o soruyu sorarak esimin yaninda. Ya seninle beraber birakmis ama helal olsun esine
Of keske gercekten bi anda tiksinsek ve bu bahaneyle sonsuza dek icmesekDemek ki stres çok daha etkili bi faktör bu dönemde doktorlar da boşuna izin vermiyoray helal olsun da bana karışmasınnnn
Folate12 400mcg . Riskli durumunuz yoksa fazladan 5mg folik asit içmeyin kızlar. Fazlası da zarar bebeğin otizm riskini artırıyormuş.Kızlar folik asit olarak ne kullanıyosunuz
Ah keşkeee ben kızım da çok tiksinmiştim zaten çok zordu hamileliğim kusmalar vs. Derken o zaman içmedim doğduktan sonra yine başladım.Of keske gercekten bi anda tiksinsek ve bu bahaneyle sonsuza dek icmesekzaten zam ustune zam yemis ben sok
Benim de öyle hatta 5 aylıkKızlar suan 4 aylık hamile gibi karnım var neden acaba 58 kiloyum
Aaa neden acaba ya herkes diyor hamilemisinBenim de öyle hatta 5 aylık
Kuzum içmeyen anlayamıyor çok zor bırakmak baş ağrısı yapıyr çok zaten birçok şeye dikkat ediyoruz. Bende içen biriydim ama ocakta bnm bütün fsh lh yerle bir olmştu hoca çok zor gibi ifadeler kullandı yüzüme ağlayarak çıktım o akşam bıraktm sonraki ay tüp bebek ile hamile kaldm inş sağlıkla ilerlerKesinlikle 5 gündür yani gün sayıyorum nasıl bir zıkkımsa illetse.
Kahve bile içmiyorum aklıma gelicek diye baya strese girdim eşim ben ağladıkça daha da sinirleniyor bunun için mi ağlıyorsun da bilmem ne ufff ben de kızıyorum kendime ama elimde değil yani 1 tane içsem gerçekten böyle olmıcam
halledersin sen kuzum :)Çok çok haklısın canım inşallah bir taneden de sıfıra düşürebilirim ama şuan elimde değil çok bastırdı. 2 günde bir içerim belki bi şekilde hallederim bakalım resmen atak gibi geldi lanet şey
Bende aynı durumdayım nedense göbüşüm çok şişti. Ve sertKızlar suan 4 aylık hamile gibi karnım var neden acaba 58 kiloyum
Bagırsaklarla alakalıdır heralde şişkinlikBende aynı durumdayım nedense göbüşüm çok şişti. Ve sert
kuzum bence duyman için çok erken ama banada haber verirmisin benm de salı günü var doktr kalp atışı duyarız dedi ama sata göre 5+5, ultrasona göre 6+4 olacak çok merak ediyorum bnde duyacakmıyım diye. hafif mide bulantıları başlar gbi oldu, kalp atışından sonra başlar yazıyordu birçok yerde heycanlıyım bndeAy çok heyacanlı umarım gelmiştir o güzel sesler benim de 5+2 de doktor randevum. Yani yarınduyalım o minik kalpleri
Yaaa bir kez olmus yine o mucize olur da tiksinirsin umarimAh keşkeee ben kızım da çok tiksinmiştim zaten çok zordu hamileliğim kusmalar vs. Derken o zaman içmedim doğduktan sonra yine başladım.
Bugün de içerken dua ettim allahım içiyorum ama önce ki gibi yaşamayayım hamileliğimi bitane içicem söz diyorum iyice sıyırdım kafayıay sorma ben yurtdışındayım burda tütün alıyoruz yoksa çok pahalı burda da ne kadar da pahalı olursa olsun veriyoruz o parayı işte maalesef. Başarabilirsem 2 günde bir içmeyi düşünüyorum sonuçta 5 gün dayandım bu vesileyle iyice azaltırım inşallah
Dun insanlar yemin ederim gobegime bakti, ben de diyorum neden bakiyorlar. Crop gibi kisa bir tisort vardi, esofman da hafif dusuk bel gibiymis sanirim ortada acilmis gobegim cok komik oyle gezmisim. Aynada kendimi taniyamadim. Ozellikle aksamlari ekstra sisiyor, hele ki gluten tuketirsem iki kati. Annem diyor ki kendin mi heves edip cikariyosun gobeginiAaa neden acaba ya herkes diyor hamilemisin
İnşallah canım kurtuluruz bu iletten tamamenYaaa bir kez olmus yine o mucize olur da tiksinirsin umarimya tamamen yasak mantigi beyin reddediyor iste cok garip bir mekanizma. Bence basarirsin, ben de artik tamamen birakmak istiyorum insallah
Yine bes gun gotururse harikasin vallahiİnşallah canım kurtuluruz bu iletten tamamenbu beni götürür bir kaç gün
Ben perşembe günü 5+3 tüm sadece keseye baktı kalp atışları için çok erken dedi.Yarın duyacak mısınız bakalım yazın buraya da. Bende bu perşembe kontrole gitcem yine.Ay çok heyacanlı umarım gelmiştir o güzel sesler benim de 5+2 de doktor randevum. Yani yarınduyalım o minik kalpleri
kuzum haber veririm tabiki. Ben doktoru beta299 tam regl günümde aradım pazartesi günüydü artışın güzel olmuş sonraki pazartesi gel bir daha kan verme keseye bakalım kalp atışını duyalım dedi ama ben dayanamadım bugün yine gittim kan verdimkuzum bence duyman için çok erken ama banada haber verirmisin benm de salı günü var doktr kalp atışı duyarız dedi ama sata göre 5+5, ultrasona göre 6+4 olacak çok merak ediyorum bnde duyacakmıyım diye. hafif mide bulantıları başlar gbi oldu, kalp atışından sonra başlar yazıyordu birçok yerde heycanlıyım bnde
Altıdan yediden sonra net olacağını söylüyorlar ama bakalım yarın yazarım Burayada.Ben perşembe günü 5+3 tüm sadece keseye baktı kalp atışları için çok erken dedi.Yarın duyacak mısınız bakalım yazın buraya da. Bende bu perşembe kontrole gitcem yine.
Evet bana direkt çok erken daha 7.haftada duyucaz dedi ama bakalım perşembe gittiğimde 6+3 olucam inşallah duyarım.Altıdan yediden sonra net olacağını söylüyorlar ama bakalım yarın yazarım Burayada.
Ay hahaha 5 gün cidden iyiydi ona sigarayı yanında götürmesini söyledim işe orda dolabı var oraya koyacak 2 günde bir bana getirecekYine bes gun gotururse harikasin vallahibence bes gun birakmis bile sayilirdin bugun icmesen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?