Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Ay sorma ya zaten burda cebelleşiyoruz bir sürü şeyle öğretmen gibi başımızdalar.

Vallahi ağladım çok illet bişey yaşamayan anlayamıyor maalesef.
Neyse ki ikna oldu. Almaya gidiyor
Ay biz gaza getirmis gibi olmayalim da uzulurum katkim varsa ben sadece kendi durumumu soyledim hani sizi anladigim icin cok fazla ahahah

Doktora yalan konuştum Allah affetsin bugün pazar size gelemiyorum hocam bu fitili eczaneden alsam kullanabilir miyim 7. Haftada dedim ayy kendimden utandım şuan

Bende düne kadar full tuttum dün biraz yürüyüş yapayım dedim aşırı yoruldum ve sususz kaldım bugün tutmadım iyi ki tutmamışım midem ağrıyor çok fena ama yarın tutarım sanırım

Esimin yaninda sordum doktora bilerek duysun diye, doktor bir tane ok diyince kesti sesini o gunden beri hayatinda hic sigara icmemis biri oldugu icin benimle empati kuramiyordu pek cunku. Ay erkekler kapatilsin ya cok biliyorlar
Bende yapıcam onu gidince ama bu doktor da kesin içme der ters konuşur gibi geliyor ikna olmuşken hiç sesimi çıkarmayayım en iyisi ay eşin içmiyor anlamıyor benim içiyor da anlamıyor ufff

Ay biz gaza getirmis gibi olmayalim da uzulurum katkim varsa ben sadece kendi durumumu soyledim hani sizi anladigim icin cok fazla ahahah
Yok canım siz doktorun önerdiğini söylediniz bana. Ben zaten kendimi çok zor tutuyorum kaç gündür bugün patladım artık.

Çok çok haklısın canım inşallah bir taneden de sıfıra düşürebilirim ama şuan elimde değil çok bastırdı. 2 günde bir içerim belki bi şekilde hallederim bakalım resmen atak gibi geldi lanet şey

Bende yapıcam onu gidince ama bu doktor da kesin içme der ters konuşur gibi geliyor ikna olmuşken hiç sesimi çıkarmayayım en iyisi ay eşin içmiyor anlamıyor benim içiyor da anlamıyor ufff
Bizimki tup bebek, yumurta toplama donemi bile doktorum sigara yasak derdi bana, nasil oldu da izin verdi ben de sasirdim aslinda buyuk risk aldim o soruyu sorarak esimin yaninda. Ya seninle beraber birakmis ama helal olsun esine

Gebelik istediğim için birkaç aydır günde bir iki taneye düşürmüştüm öğrendikten sonra hiç içmedim eşim de içiyor zor dayanıyorum sabırlar hepimize
O zaman iraden sağlam canım böyle devam et benim eşim benimle bıraktı o dayanıyor ama ben dayanamıyorum.

Bizimki tup bebek, yumurta toplama donemi bile doktorum sigara yasak derdi bana, nasil oldu da izin verdi ben de sasirdim aslinda buyuk risk aldim o soruyu sorarak esimin yaninda. Ya seninle beraber birakmis ama helal olsun esine
Doktor cevap verdi hiçbir şekilde ilk 3 ay fitil kullanma dedi

Ay çok heyacanlı umarım gelmiştir o güzel sesler benim de 5+2 de doktor randevum. Yani yarın duyalım o minik kalpleri

Yani ben şimdi kime güveneyim üçüncü bi doktor görüşü de alayım o zaman ama doktor yok
Haklisin vallahi, boyle ikircikli seyler insanin icini bulandiriyor. Kime guvenicez di mi he ben su durumda kullanma diyenin dedigini yapardim sanirim

Anladım canım ben yurtdışındayım da 7. Haftada anca doktora gidebilcem o yüzden kendim başlıyım diyorum gereken bişey varsa.
Folik asit alıcam bugün bende. Teşekkür ederim cevap verdiğin için.
Folik asit için de doktorunuza danışsanız çok daha iyi olur fazla kullanımları için son dönemde olumsuz yorumlar mevcut

Resmen aynı atak arifesinde kafam dağılsın diye buraya geldim burada da aynı şekilde .. umarım benim de üçüncü günüm hiç içmiyorum, eşim yanımda içiyor inanılmaz gergin ve stresli oluyorum böylesi daha mı fazla zararlı bilmiyorum. Özel eğitim öğretmeni de olduğum için zararları da gözümde çok büyüyor .. hepimize güç diliyorum bu dönemde

Ay ben içtim bitane çok rahatladım Allah affetsin ne diyim çok illet bişey ama örnek olmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…