Fitil başladım kuzum yani bilmiyorum ki muadil de yazmadı iki kez sordum problem olmaz dedi randevu tarihine daha var 25 mart çok kararsızım şunaFitil mi basladin canim dex igne mi? Alternatif baska ilac onerse onu kullansan enf icin olmaz mi acaba muadili falan?
Bugün çok vurdu ya kaç gündür zaten hep aklımdan atmaya çalışıyorum.Stres daha zararlı ama bu kadar strese giriyosan bilemedim
Yani ilerlerse daha sonra daha cok ugrastirabilir seni allah korusun. Ic icine siniyorsa madem cok varmis daha randevuna evetttFitil başladım kuzum yani bilmiyorum ki muadil de yazmadı iki kez sordum problem olmaz dedi randevu tarihine daha var 25 mart çok kararsızım şuna
Yani içime sinmiyor açıkçası ama bi taraftanda sonuçta doktor neden zararlı ilaç versin diyorum ama bişey olsa ilk 3ay genetik bozukluk der çıkar işin içinden dimi muadili verse keşkeYani ilerlerse daha sonra daha cok ugrastirabilir seni allah korusun. Ic icine siniyorsa madem cok varmis daha randevuna evettt
Valla ben günde 1 tane içiyorumBugün çok vurdu ya kaç gündür zaten hep aklımdan atmaya çalışıyorum.
Dışarı çıkalım hava almaya dedi çıkmak istemiyorum aklıma gelicek.
Biraz vurdu cidden bu kadar olacağımı tahmin etmemiştim
Kesinlikle 5 gündür yani gün sayıyorum nasıl bir zıkkımsa illetse.Bence birakmak zorunda oldugumuzu bilmek ekstra strese sokuyor bunyemizi. Bakin o bir taneyi icinde bir daha hic canim cekmiyor benimkeske onu da icmesem tabiki. Yanimda dun icenler oldu disaridaydik, biraz uzaklastim kokusu rahatsizlik verdi su an en buyuk hedefim kendi ictigimden de tiksinebilmek
Bu kadar strese gerek yok stres sigaradan daha zararlıKesinlikle 5 gündür yani gün sayıyorum nasıl bir zıkkımsa illetse.
Kahve bile içmiyorum aklıma gelicek diye baya strese girdim eşim ben ağladıkça daha da sinirleniyor bunun için mi ağlıyorsun da bilmem ne ufff ben de kızıyorum kendime ama elimde değil yani 1 tane içsem gerçekten böyle olmıcam
Ya ben de dayanamıcam sanırımValla ben günde 1 tane içiyorum
Benim doktorum strese girme iki tane iç o zaman dediYa ben de dayanamıcam sanırım
Ben bir kaç gün önce eşime dedim böyle böyle doktorlar bir tane içebilirsin diyor diye, hangi doktormuş o diye söylendi. Yazmış google sigara içmek zararlı mı hamileyken diye, yok zararlı değil mi dicek off bu erkekler yaBenim doktorum strese girme iki tane iç o zaman dedi
Yok faydalı dicek ay herşeye karışmasınlar ya benimde leke için enfeksiyon fitilini kullanmadın falan dedi söylendi bi tonBen bir kaç gün önce eşime dedim böyle böyle doktorlar bir tane içebilirsin diyor diye, hangi doktormuş o diye söylendi. Yazmış google sigara içmek zararlı mı hamileyken diye, yok zararlı değil mi dicek off bu erkekler ya
Baska bir doktora danisma imkanin varsa aslinda super olur canim cunku icine sinmiyor bakYani içime sinmiyor açıkçası ama bi taraftanda sonuçta doktor neden zararlı ilaç versin diyorum ama bişey olsa ilk 3ay genetik bozukluk der çıkar işin içinden dimi muadili verse keşke
Kiyamam cok zorlaniyorsunuz aglayacak kadar olduysaniz inanin bu daha zararlidir bebis icinKesinlikle 5 gündür yani gün sayıyorum nasıl bir zıkkımsa illetse.
Kahve bile içmiyorum aklıma gelicek diye baya strese girdim eşim ben ağladıkça daha da sinirleniyor bunun için mi ağlıyorsun da bilmem ne ufff ben de kızıyorum kendime ama elimde değil yani 1 tane içsem gerçekten böyle olmıcam
Önceki kadın doğum doktoruma yazsam mı acaba hatırlamaz bile beni ama yardımcı olur mu ki yaBaska bir doktora danisma imkanin varsa aslinda super olur canim cunku icine sinmiyor bak
Esimin yaninda sordum doktora bilerek duysun diye, doktor bir tane ok diyince kesti sesini o gunden beriBen bir kaç gün önce eşime dedim böyle böyle doktorlar bir tane içebilirsin diyor diye, hangi doktormuş o diye söylendi. Yazmış google sigara içmek zararlı mı hamileyken diye, yok zararlı değil mi dicek off bu erkekler ya
Bence olur hatirlamasa bile. En azindan bir yonlendirmede bulunur hani canimÖnceki kadın doğum doktoruma yazsam mı acaba hatırlamaz bile beni ama yardımcı olur mu ki ya
Gebelik istediğim için birkaç aydır günde bir iki taneye düşürmüştüm öğrendikten sonra hiç içmedim eşim de içiyor zor dayanıyorum sabırlar hepimizeBugün çok vurdu ya kaç gündür zaten hep aklımdan atmaya çalışıyorum.
Dışarı çıkalım hava almaya dedi çıkmak istemiyorum aklıma gelicek.
Biraz vurdu cidden bu kadar olacağımı tahmin etmemiştim
Ay sorma ya zaten burda cebelleşiyoruz bir sürü şeyle öğretmen gibi başımızdalar.Yok faydalı dicek ay herşeye karışmasınlar ya benimde leke için enfeksiyon fitilini kullanmadın falan dedi söylendi bi ton
Vallahi ağladım çok illet bişey yaşamayan anlayamıyor maalesef.Kiyamam cok zorlaniyorsunuz aglayacak kadar olduysaniz inanin bu daha zararlidir bebis icin
Kuzum içmeyen anlayamıyor çok zor bırakmak baş ağrısı yapıyr çok zaten birçok şeye dikkat ediyoruz. Bende içen biriydim ama ocakta bnm bütün fsh lh yerle bir olmştu hoca çok zor gibi ifadeler kullandı yüzüme ağlayarak çıktım o akşam bıraktm sonraki ay tüp bebek ile hamile kaldm inş sağlıkla ilerlerKesinlikle 5 gündür yani gün sayıyorum nasıl bir zıkkımsa illetse.
Soruyum bi bakalımBence olur hatirlamasa bile. En azindan bir yonlendirmede bulunur hani canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?