- 24 Mart 2024
- 73
- 64
- 3
- 29
Vajinal mi kullanıyorsun canımEvet bulantı yapıyormuş. Benim de azaldı ama tamamen bitmiş değil hala bakalım
Bence korkma ilacı da kullanma ağrı kesici bile çok zor kalmadıkça kullanmayın diyorlar akıntı suan herkes de var hepimizin idarar yolu enfeksiyonu olması bence mümkün değil başka bi doktora da görün istersen tam emin ol sonra ilaç kullan iki şekilde de bebeği riske atmayalım yine deKızlar günaydın ilacı kullanmadım henüz bugün akıntı takibi yapıcam olmazsa b grubu fitil alırım bu ilaca cesaret edemiyorum
Lekelenme nasıl bişey akıntıyla mı geliyor. Yoksa ayrı mı rengi nasıl çok mu koyu yoksa sarıya yakın kahverengi gibi miYine lekelenmem başladı benim kızlar
Evet akşam vajinal kullanıyorum. Benim bulantım ondan bağımsız da olabilir ama kullanmıyorken de oluyorduVajinal mi kullanıyorsun canım
Benim hiç geçmedi ki azalıp yeniden başlıyorYine lekelenmem başladı benim kızlar
Sulu kahve ama daha açık 1 kez gelip kesiliyor devam etmiyorLekelenme nasıl bişey akıntıyla mı geliyor. Yoksa ayrı mı rengi nasıl çok mu koyu yoksa sarıya yakın kahverengi gibi mi
Geçen hafta 3 gün kullan bırak dedi kullandım zaten 1 defa geliyor bende başka gelmiyordu bugün yine geldi aradım doktoru progestana devam dedi günde 1 tane 200 mg fitil olarak oksapar iğne de lekelenme yapabiliyormuş ama doktorlar iğneyi bıraktırmıyorBenim hiç geçmedi ki azalıp yeniden başlıyorgünde kaç progestan alıyorsun?
Yani bence bunda endişelenecek bi durum yok gibi görünüyor bende de var çünkü çok çok az ama var bide ChatGPT soruyorum o da hep aynı şeyi diyor kanama yoksa normal.Sulu kahve ama daha açık 1 kez gelip kesiliyor devam etmiyor
Ağrım hiç yok şükür ben oksapar yan etkisi olduğunu düşünüyorum. Geçen hafta olduğunda kanama alanı vs yok demiştiYani bence bunda endişelenecek bi durum yok gibi görünüyor bende de var çünkü çok çok az ama var bide ChatGPT soruyorum o da hep aynı şeyi diyor kanama yoksa normal.
Çok ağrı yoksa normal diyo
Bende de çok çok az bir parmak izi kadar oluyor bir günde. Ama doktorlar hiç rahatlatmıyor düşük riski diyorlar bu yüzden korkuyorum. Ve benimki kahve telvesi gibi kızlar nokta nokta oluyorYani bence bunda endişelenecek bi durum yok gibi görünüyor bende de var çünkü çok çok az ama var bide ChatGPT soruyorum o da hep aynı şeyi diyor kanama yoksa normal.
Çok ağrı yoksa normal diyo
Evet şimdi sen ekstra önlem için ilaç da kullanıyorsun ya onlar da yan etki yapıyo olabilir.Ağrım hiç yok şükür ben oksapar yan etkisi olduğunu düşünüyorum. Geçen hafta olduğunda kanama alanı vs yok demişti
Evet parmak izi kadar ip ince çizgi gibi oluyor benim de. Kahve telvesi gibi derken o zaman yoğun ve koyu oluyor anladığım kadarıyla.Bende de çok çok az bir parmak izi kadar oluyor bir günde. Ama doktorlar hiç rahatlatmıyor düşük riski diyorlar bu yüzden korkuyorum. Ve benimki kahve telvesi gibi kızlar nokta nokta oluyor
Progestan başla faydası var zararı yokBende de çok çok az bir parmak izi kadar oluyor bir günde. Ama doktorlar hiç rahatlatmıyor düşük riski diyorlar bu yüzden korkuyorum. Ve benimki kahve telvesi gibi kızlar nokta nokta oluyor
Hayır yoğun ve koyu değil yani günlük akıntı gibi değil küçük kahverengi kum tanesi gibi nokta nokta ama küçücük noktalar. Tedavi yok malesef sağlıklıysa hiçbir şey olmaz dedi. Dinlenme progestan ve bol su başka da yapılacak bir şey yok malesefEvet parmak izi kadar ip ince çizgi gibi oluyor benim de. Kahve telvesi gibi derken o zaman yoğun ve koyu oluyor anladığım kadarıyla.
Peki tedavi olarak ne yapıyorlar
Kullanıyorum canım 2 haftayı geçti azaldı bi sarıya döndü ama bu sabah yine çok hafif gördümProgestan başla faydası var zararı yok
Biz kafayı yemeden bi doğursaydık hayırlısı ile doktora gitmiştin dimi bebek iyiKullanıyorum canım 2 haftayı geçti azaldı bi sarıya döndü ama bu sabah yine çok hafif gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?