Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Ben de özellikle ped kullanıyorum ışığın altında falan tam rengine bakıyorum bi ara fotoğraflarını çekip karşılaştırıyordum cidden doğurana kadar kafayı yicez
Aynı bende bugün günlük ped taktım.
Allah’a emanet bebiişlerimiz gerçek bir kanamaya dönüşmediği sürece endişelenmemek lazım. Allah korusun .

Benimde midem çok bulanıyor o acı suyu çıkarmadan rahat edemiyorum sabahları ve bugün bütün gün yediğim tek şey bi paket tuzlu kraker ve havuç
Benmde aynı günde 3 kere kusuyorum geri kalanı yatarak kusmayı beklemekle geçiyor prilam a başladm bakalm fayda eder inşallah

Kızlar merhaba size kötü haberlerle geldim değerim bir gün arayla 444 den 166 ya düştü kimyasal gebelik dediler evde kanamamın gelmesini bekliyorum
Ya üzüldüm canım çok geçmiş olsun. Kan testi haricinde bi belirtin falan varmıydı ki.
Neden böyle oluyor ya

Ya üzüldüm canım çok geçmiş olsun. Kan testi haricinde bi belirtin falan varmıydı ki.
Neden böyle oluyor ya
değerim iki katı artmadı ve biranda düşüşe geçti ve az miktarda kanama lekelenme devam ediyor bu şekilde ama çok yıprandım çok ağladım şimdi herşeye alışıyor insan kendimi toparlamaya çalışıyorum

Kizlar bende birde idrar yolu enfeksiyonu çıktı.cok değişik bir hamilelik geçiriyorum. Acil doktoru bana penfloks 500 verdi antibiyotik kullanmalı mıyım yoksa pazartesi kendi dr kontrole gidene kadar kalsın mi. Ne kadar cocgmunuzun olduğunun bir önemi yok hamilelik çok değişik bir dururm her biri farklı oluyor. Tecrübeliyim dediğim an bilmediğim o kadar çok şey yasadim ki bu hamileligimde bakalım sağlıkla ilerlesin İnsaAllah hepimizinki

Anladım canım ağla içine atma sakın aksın gitsin tutma kendini. Çok zor evet ama bir daha nasip olur inşallah vardır Allah’ın bir bildiği canım bol bol dua et

Anladım canım ağla içine atma sakın aksın gitsin tutma kendini. Çok zor evet ama bir daha nasip olur inşallah vardır Allah’ın bir bildiği canım bol bol dua et
teşekkür ederim canım Allah sizin bebeklerinize sağlık versin hepinizin hamileliği ve bebekleriniz sağlık ve kolaylıkla gelsin en içten dileklerimle hepinize kocaman sarılıyorum ve aranızdan ayrılıyorum hoşça kalın

Kızlar benim enfeksiyon sarı akinti ile başladı yalnız kokusuzdu ama ara ara beni yoklayan kasintilar oluyordu sıcak su ile yikiyordum beni iki üç gün rahatlatıyordu. Tabii enfeksiyon olduğunu bilmiyorum onuda hamileliktendir diye çok ustelemedim. Ama şuan kanamamin sebebini bile buna baglicam neredeyse sabırla pazartesi gününü bekliyorum.

Amin canım çok teşekkür ediyorum. Kendini fazla yıpratma lütfen herşey olacağına varıyor bu hayatta.
İnşallah sana da sağlıklı bir şekilde nasip eder tekrar allahım. Kimyasaldan bir kaç ay sonra gebe kalan çok kişi okudum burda.
Kendini hazır hissettiğin de tekrar denersin sende hoşçakal canım

Ekstra bir olumsuzluk yoktu ama doktor yasakladı yine de

Bol bol dua edelim inşallah en hayırlı zamanda en sağlıklısını kucağına alır üzüntünü unutursun

Kızlar folik asit olarak ne kullanıyosunuz
Solgar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…