Bende devlete gittim uygulamalar 5 hafta diye gösteriyor karından baktı hiçbirsey göremiyorum dediMerhaba Devlete gittim
Bende devlete gittim uygulamalar 5 hafta diye gösteriyor karından baktı hiçbirsey göremiyorum dedi
6 ŞubatSat kac sizin
Benim de 5 şubat keseyi gördü sadece içi boş dedi.6 Şubat
Devlet göremiyor diyorlar betanız kaç acabaBenim de 5 şubat keseyi gördü sadece içi boş dedi.
Devlet göremiyor diyorlar betanız kaç acaba
Doğru benim erken değil ama geçer döllenme olmadı tam ortasında galibaEvet cihazlar yeteriz sanırım.ben en son 7 martta bakmıştım yani battan 2 gün sonra 2 kat yükselmişti bir öncekinden,sonra bir daha bakmadım.Dollenme ile ilgilide olabilir ben erken yumurtlamistim
Çok şükür bebek iyi ,hem göründü hemde kalp atışı var, biraz kanama alanı gördü doktor, ilaçlarımı arttırdı ve evde istirahat verdi, pazarteside tekrar göreceğim dedi. Derin bir nefes aldım
Oh çok şükür kuzum yat dinlen wc dışında kalkma kolay kolayÇok şükür bebek iyi ,hem göründü hemde kalp atışı var, biraz kanama alanı gördü doktor, ilaçlarımı arttırdı ve evde istirahat verdi, pazarteside tekrar göreceğim dedi. Derin bir nefes aldım
Cnm 5+1 ile 5+6 arasında neredeyse 1 hafta var başka bir durum yoksa 5+1 de bebek gözükmemesi gayet normal.Doktor umutsuz konuştu ama haftaya aynı gün gel öyle olursa boşaltmak zorunda kalacaz dedioğlumda da öyle hatırlıyorum 5+6 kese görmüşüz ama onda minicik bisey var köşede bir hafta sonra da kalp atışını duymuştuk
Cnm 5+1 ile 5+6 arasında neredeyse 1 hafta var başka bir durum yoksa 5+1 de bebek gözükmemesi gayet normal.
Fotoğraf verdi mi canımDimi ben de öyle düşündüm kendimce. Netice de her gün yeni bir çalışma oluyor icerde.Baska hiç bisey demedi kesenin düzeni ile ilgili falan beklemeye geçtim mecbur
Fotoğraf verdi mi canım
Canim benim sinirsel tasikardim var, panik atağımın bana hediyesi. Yillardir tasikardi ilaci iciyordum, bir hafta oldu biraktim besinci haftaya girmeden. Kardiyologum asla onermedi, cok cok zorda hissedersen beloc icebilirsin biraz olsun sakinlestirir carpintini optimize eder demisti. Ama ona bile korkudan elim gitmiyor. O yuzden sanmiyorum cok cok kotu durumda degilsen bir ilac verilebilsin. Hos gebelikte mecbur kalinirsa kullanilan psikiyatrik ilaclar bile varmis ama iyice sorusturmaninizi oneririm kullanmadan onceKızlar hamilelikte takviye kullanan var mı bende biraccık anksiyete var geçen ay panik atak geçirmiştim iki kere sonra rhodiola diye bi takviyeye başlamıştım. Çok iyi gelmişti ama şu an kullanamıyorum tabii kidruma sorucam ama biraz baktım bir araştırma yok hamilelerle ilgili o yüzden kullandırmaz sanırım drumda. Safran kullananlar varmış hamilelikte var mı bu tarz sakinleştirici doğal bitkisel takviye kullanan
karından göremek deDevlet göremiyor diyorlar betanız kaç acaba
karın ultrasonu ve vajinal ultrasonda çok farkediyorDevlet göremiyor diyorlar betanız kaç acaba
Anladım benimde taşikardi oluyor anksiyeteden hepsiCanim benim sinirsel tasikardim var, panik atağımın bana hediyesi. Yillardir tasikardi ilaci iciyordum, bir hafta oldu biraktim besinci haftaya girmeden. Kardiyologum asla onermedi, cok cok zorda hissedersen beloc icebilirsin biraz olsun sakinlestirir carpintini optimize eder demisti. Ama ona bile korkudan elim gitmiyor. O yuzden sanmiyorum cok cok kotu durumda degilsen bir ilac verilebilsin. Hos gebelikte mecbur kalinirsa kullanilan psikiyatrik ilaclar bile varmis ama iyice sorusturmaninizi oneririm kullanmadan once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?