Yok yok hiç panik yapmayın. Bakın kızlar elimizde olmayan sebeplerden bu bebeklere Allah korusun bişey olacaksa biz önüne geçemeyiz. O yüzden keyfinize bakın tadını çıkarın çok araştırmayın düşünmeyin onu bize nasip eden Rabbim bi hal yoluna da koyar. Bol bol dua edelim.Evet yaaicim rahatladi valla İnsaAllah benimde öyle olur. bir kaç gün sonra ozele gitmeyi düşünüyorum, biraz zaman geçsin istedim
3 hafta çok geç değil mi ya neden bu kadar geç çağırıyorlar anlamadım ben de öğleden sonra gideceğim bakalımKızlar doktordan çıktım kese oluşmuş hersey yolunda ama henüz bebek yok dedi 3 hafta sonra gel dedi ilk önce kalp atışını duyup sonra kendi doktoruma gitmeyi planlıyordum ama neden böyle oldu anlamadım 5 martta kan verdim 374du şuan değerim 6 binlerde falan olması gerekiyor ee bu değere de görünmesi gerekiyordu kendi doktoruma ne zaman gitsem bilemedim
Hadi güzel haberler canım3 hafta çok geç değil mi ya neden bu kadar geç çağırıyorlar anlamadım ben de öğleden sonra gideceğim bakalım
Bu gittiğim devletti canım o yüzden o kadar ileri attı ben onu beklemeyeceğim on güne kadar kendi doktoruma gideceğim devlete gitme sebebim tahlil vs yaptıracağım zaman takibinde kalmak3 hafta çok geç değil mi ya neden bu kadar geç çağırıyorlar anlamadım ben de öğleden sonra gideceğim bakalım
hayırlı olsun kuzum, hep güzel sağlıkla ilerlesinDuydum kuzum 6+0 dı derinden geliyor yeni oluşmuş çok bakmayalım dedi karından
Ben de şimdi çıktım kese gözüküyor 3 hafta sonra bana da gel dedi kalp atışı için betaya gerek yok dedi tadını çıkaralımKızlar doktordan çıktım kese oluşmuş hersey yolunda ama henüz bebek yok dedi 3 hafta sonra gel dedi ilk önce kalp atışını duyup sonra kendi doktoruma gitmeyi planlıyordum ama neden böyle oldu anlamadım 5 martta kan verdim 374du şuan değerim 6 binlerde falan olması gerekiyor ee bu değere de görünmesi gerekiyordu kendi doktoruma ne zaman gitsem bilemedim
Canim haberlerini bekliyoruz bugun3 hafta çok geç değil mi ya neden bu kadar geç çağırıyorlar anlamadım ben de öğleden sonra gideceğim bakalım
Değerimi bilmiyorum ama 5+1 de gördüm ben keseyi.Bugün keseyi göremedik. Doktorum bugün görülmemesi normal dedi. Pazartesi bir daha gideceğim nasip olursa. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz. Sizin değeriniz kaç iken gördünüz keseyi ?
Hergün aynı olmaz ki kuzum belirtilerMerhaba kızlar bende ne bir ağrı ne bir sızı ne mide bulantısı hepsi uçtu gitti geriye bi göğüs ağrım kaldı hayrolsun yarın randevum var bakalım keseyi görecek miyiz
Merhaba Devlete mi gittiniz özele miKarından baktı bana dün 5+1 di.Keseyi gorebildi sadece, kalp atışı yok dedi bebek var mı dedim o da yok dedi haftaya yine bakalım boş olabilir dedi
Haber ver bize canımKızlar 1 saat önce progestan fitili yapınca kan geldi, baya kırmızı , birkaç gündür kahverengi lekelenmem vardı. Doktoru aradım hemen çagırdı. İzmir/ Urlada oturuyorum, ofisede gitmemiştim hadi dedim evde dinleneyim, bide dinlenirken oldu yani, sakındıkça birşeyler çıkıyor işte o yolu nasıl uçarak geldim bilmiyorum, şuan bekliyorum. Umarım altın topum benimledir. Bu pazartesi kalp atışı randevum vardı, keseyi görmüştük.
Allah esirgesin ikinizde inşallahKızlar 1 saat önce progestan fitili yapınca kan geldi, baya kırmızı , birkaç gündür kahverengi lekelenmem vardı. Doktoru aradım hemen çagırdı. İzmir/ Urlada oturuyorum, ofisede gitmemiştim hadi dedim evde dinleneyim, bide dinlenirken oldu yani, sakındıkça birşeyler çıkıyor işte o yolu nasıl uçarak geldim bilmiyorum, şuan bekliyorum. Umarım altın topum benimledir. Bu pazartesi kalp atışı randevum vardı, keseyi görmüştük.
Merhaba Devlete mi gittiniz özele mi
Yok yok hiç panik yapmayın. Bakın kızlar elimizde olmayan sebeplerden bu bebeklere Allah korusun bişey olacaksa biz önüne geçemeyiz. O yüzden keyfinize bakın tadını çıkarın çok araştırmayın düşünmeyin onu bize nasip eden Rabbim bi hal yoluna da koyar. Bol bol dua edelim.
Bekleyeceğiz artık ne yapalım kendi doktorum da iki hafta sonra gel dediBen de şimdi çıktım kese gözüküyor 3 hafta sonra bana da gel dedi kalp atışı için betaya gerek yok dedi tadını çıkaralım
canım devlete mi özele mi gidiyorsun çünkü cihazlar çok farkediyorBugün keseyi göremedik. Doktorum bugün görülmemesi normal dedi. Pazartesi bir daha gideceğim nasip olursa. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz. Sizin değeriniz kaç iken gördünüz keseyi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?