Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Evet yaa icim rahatladi valla İnsaAllah benimde öyle olur. bir kaç gün sonra ozele gitmeyi düşünüyorum, biraz zaman geçsin istedim
Yok yok hiç panik yapmayın. Bakın kızlar elimizde olmayan sebeplerden bu bebeklere Allah korusun bişey olacaksa biz önüne geçemeyiz. O yüzden keyfinize bakın tadını çıkarın çok araştırmayın düşünmeyin onu bize nasip eden Rabbim bi hal yoluna da koyar. Bol bol dua edelim.

3 hafta çok geç değil mi ya neden bu kadar geç çağırıyorlar anlamadım ben de öğleden sonra gideceğim bakalım

3 hafta çok geç değil mi ya neden bu kadar geç çağırıyorlar anlamadım ben de öğleden sonra gideceğim bakalım
Bu gittiğim devletti canım o yüzden o kadar ileri attı ben onu beklemeyeceğim on güne kadar kendi doktoruma gideceğim devlete gitme sebebim tahlil vs yaptıracağım zaman takibinde kalmak

Ben de şimdi çıktım kese gözüküyor 3 hafta sonra bana da gel dedi kalp atışı için betaya gerek yok dedi tadını çıkaralım

Bugün keseyi göremedik. Doktorum bugün görülmemesi normal dedi. Pazartesi bir daha gideceğim nasip olursa. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz. Sizin değeriniz kaç iken gördünüz keseyi ?

Bugün keseyi göremedik. Doktorum bugün görülmemesi normal dedi. Pazartesi bir daha gideceğim nasip olursa. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz. Sizin değeriniz kaç iken gördünüz keseyi ?
Değerimi bilmiyorum ama 5+1 de gördüm ben keseyi.

Merhaba kızlar bende ne bir ağrı ne bir sızı ne mide bulantısı hepsi uçtu gitti geriye bi göğüs ağrım kaldı hayrolsun yarın randevum var bakalım keseyi görecek miyiz
Hergün aynı olmaz ki kuzum belirtiler

Kızlar 1 saat önce progestan fitili yapınca kan geldi, baya kırmızı , birkaç gündür kahverengi lekelenmem vardı. Doktoru aradım hemen çagırdı. İzmir/ Urlada oturuyorum, ofisede gitmemiştim hadi dedim evde dinleneyim, bide dinlenirken oldu yani, sakındıkça birşeyler çıkıyor işte o yolu nasıl uçarak geldim bilmiyorum, şuan bekliyorum. Umarım altın topum benimledir. Bu pazartesi kalp atışı randevum vardı, keseyi görmüştük.

Haber ver bize canım

Allah esirgesin ikinizde inşallah

Amenna kesinlikle öyle. Allah'a emanetler

canım devlete mi özele mi gidiyorsun çünkü cihazlar çok farkediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…