Valla benim hem bulantım oluyor arada bir ama iştahım muhteşem açık az önce ayıptır söylemesi dışarıdan söyledim nefes almadan yedim kendime çok şaşırıyorumbenimde iştahım açıldı sizlere onu soracaktım normalde iştah gitmiyor mu ya
bebiş enerji harcıyor yemek istemelere başlamış bile maşallahValla benim hem bulantım oluyor arada bir ama iştahım muhteşem açık az önce ayıptır söylemesi dışarıdan söyledim nefes almadan yedim kendime çok şaşırıyorum
Cok iyi geliyor ya likir likirBenimde hareket edince fena oldu tuzlu ayran içiyorum şimdi iyi geliyor
Benim de yörsan susurluk ayranı favorimCok iyi geliyor ya likir likirozerhisar en sevdigim
Miniğimin sesini duydum dönüyorum şükürler olsunP poncikobella ne yaptın canım
Çok sevindimm canım hep böyle güzel sağlıklı ilerlesin kuzucukGüm güm güm minnacık sesini duyduk şükürler olsunyerleşimi herşeyi gayet iyi dedi şuan sadece 4.7mm hesabı da benim hesaplamama göre yaptı sat 30 Ocak saydı 6+2 dedi
Cooook sevindim canim sukurler olsunGüm güm güm minnacık sesini duyduk şükürler olsunyerleşimi herşeyi gayet iyi dedi şuan sadece 4.7mm hesabı da benim hesaplamama göre yaptı sat 30 Ocak saydı 6+2 dedi
Oy maşallahGüm güm güm minnacık sesini duyduk şükürler olsunyerleşimi herşeyi gayet iyi dedi şuan sadece 4.7mm hesabı da benim hesaplamama göre yaptı sat 30 Ocak saydı 6+2 dedi
cok sukur tebrikler saglikla gelsin insallahMiniğimin sesini duydum dönüyorum şükürler olsun
Domates çorbası yayla çorbası tarhana çorbası mısır çorbası vs vsBir de yarın 11 yetişkin 4 çocuk misafir alıcam iftara hangi dötüme güvendim bilmiyorumçorba önerisi olan var mı klasik mercimek vs yapmayayım istiyorum
Benim sabah uyanınca oluyor sonra geçiyor şimdilikBir bulantım var anlatamam
Ahhhh çok sevindim sonunda güzel bir haber aldık sağlıkla gelsin minik kuşGüm güm güm minnacık sesini duyduk şükürler olsunyerleşimi herşeyi gayet iyi dedi şuan sadece 4.7mm hesabı da benim hesaplamama göre yaptı sat 30 Ocak saydı 6+2 dedi
Selin verdin mi kanKızlar ben 3.kanimi başka hastanede vermek zorundayım 2 kat görmek için aşağıdaki yukarı aynıdır demi iyice anksiyetem tavan yapti
2 gün geçmiş miydi pekiKızlar 34ten 38 olmuş beta galibadüşük yapacam
34 38 olmuş gidecek meleğimSelin verdin mi kan
Bu benBenim iştahım o kadar çok ki 100 kg ile doğuma giderim
Canım ya çok üzgünüm34 38 olmuş gidecek meleğim
Maviş seni niye göremedi bu doktor yeni okudumDomates çorbası yayla çorbası tarhana çorbası mısır çorbası vs vs
Benim sabah uyanınca oluyor sonra geçiyor şimdilik
Ahhhh çok sevindim sonunda güzel bir haber aldık sağlıkla gelsin minik kuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?