ben 7 martta keseyi gördüm çok küçüktü, bebek 12 marttaki randevumda dahi görülmedi ama benim tüp bebek birde geç döllenme ihtimali yok bende
stresi azaltmaya çalış kuzuoff evet ya gerçekten zaman su gibi aksın istiyorum. bugün baya kötüyüm yarının stresi sardı
vajinal ultrasonla bakıyor bu arada bana, siz kaçıncı haftadasınız, karında mı baktı da göremedi?Benim de geç döllenme değil eminim. Hayırlısı olsun hepimiz için.
vajinal ultrasonla bakıyor bu arada bana, siz kaçıncı haftadasınız, karında mı baktı da göremedi?
iyi de 5. haftada zaten bebek görünmüyor ki. benim doktor da baktığında kese güzel yuvarlak dedi, içinde bişey yoktu ama onla alakalı hiç konuşmadı bile. 2 hafta içinde bebek oluşur kalp duyulur dediKarından baktı bana dün 5+1 di.Keseyi gorebildi sadece, kalp atışı yok dedi bebek var mı dedim o da yok dedi haftaya yine bakalım boş olabilir dedi
iyi de 5. haftada zaten bebek görünmüyor ki. benim doktor da baktığında kese güzel yuvarlak dedi, içinde bişey yoktu ama onla alakalı hiç konuşmadı bile. 2 hafta içinde bebek oluşur kalp duyulur dedi
sen bunun için mi panik oldun kuzum benim sata göre 4+6, ultrasona göre 5+5 de keseyi gördü, kordon bağı oluşmuş dedi bende hemen bebeği sordum güldü daha erken dedi. haftaya salı çağırdıKarından baktı bana dün 5+1 di.Keseyi gorebildi sadece, kalp atışı yok dedi bebek var mı dedim o da yok dedi haftaya yine bakalım boş olabilir dedi
Yok canım bana da söylemediTopuzlu canım senin karından görünmüştü sanırım boyunu filan söylemiş miydi doktor bebeğin
Evetsen bunun için mi panik oldun kuzum benim sata göre 4+6, ultrasona göre 5+5 de keseyi gördü, kordon bağı oluşmuş dedi bende hemen bebeği sordum güldü daha erken dedi. haftaya salı çağırdı
5+1 çok erken konuşmak için, karından birde daha zor görmek. ultrason cihazının çözünürlüğü bile çok etkiliyor ayrıca, üzülmen şuan yersiz kendini boş yere strese sokma. bak bn senden sonrayım bende bebeği görmedim kalbi duymadım. 8 haftada duymazsak işte o zaman yıkılalımEvetçok umutsuz du, kötü etkilendim. Rutin gebelik tahlilleri alacakti usg den önce sonrasında haftaya kalsın onlar da dedi duruma göre
Benimde öyle 5+4 de gittim kese var dedi o kadar. yolk var mı dedim var ama bu bilgiyi bilmen sana bir şey kazandırmaz, zaten ilk haftalarda kimsenin yapabileceği bir şey yok ye iç eğlen normal hayatına devam et 10 gün sonra gel dedi. Tabiki içim rahat değil kafamda deli sorular, kalp atışını duysak yaşıyor mu sağlıklı mı vs vs sanırım bu süreç hiç bitmeyecekKarından baktı bana dün 5+1 di.Keseyi gorebildi sadece, kalp atışı yok dedi bebek var mı dedim o da yok dedi haftaya yine bakalım boş olabilir dedi
Devlet doktoru boş mu dedi sende buna üzülüyorsun hayatım önceki gebeşiğimde 7 haftalık kalbi güm güm atan bebeğime devlet doktoru boş bu kürtaj olacaksın dedi hiç kendini üzme 5+1 daha minicik ki onların cihazları iyi değilBen de şaşırdım kese düzgün ve gayet iyi gorunuyordu, ilgiliydi ama devlet doktorları önce en kötü ihtimali konuşuyor sanırım
Çift ebriyoydu canım ama tek kese göründüEvet onlar buyusun öyle devam ederim dedim 3. Geldi bunda da vardır bir hayırdevlette olmak daha güzel tabi ki sınav sistemi değişti bu sene hazırlanıp girecektim kısmet olmayacak galiba
Yaaa ne mutlu sağlıkla ilerlesin insallah hoşgeldiniz aramıza tek mi çift emriyomu
Ahhh gurbet zalim gurbet iki şehir de çok güzel
5+1 çok erken konuşmak için, karından birde daha zor görmek. ultrason cihazının çözünürlüğü bile çok etkiliyor ayrıca, üzülmen şuan yersiz kendini boş yere strese sokma. bak bn senden sonrayım bende bebeği görmedim kalbi duymadım. 8 haftada duymazsak işte o zaman yıkılalım
Benimde öyle 5+4 de gittim kese var dedi o kadar. yolk var mı dedim var ama bu bilgiyi bilmen sana bir şey kazandırmaz, zaten ilk haftalarda kimsenin yapabileceği bir şey yok ye iç eğlen normal hayatına devam et 10 gün sonra gel dedi. Tabiki içim rahat değil kafamda deli sorular, kalp atışını duysak yaşıyor mu sağlıklı mı vs vs sanırım bu süreç hiç bitmeyecekumarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
bu gebeliğinde kalp atışını duydun mu kuzu sen, duyduysan kaçıncı hafta gündeyken duydun?Devlet doktoru boş mu dedi sende buna üzülüyorsun hayatım önceki gebeşiğimde 7 haftalık kalbi güm güm atan bebeğime devlet doktoru boş bu kürtaj olacaksın dedi hiç kendini üzme 5+1 daha minicik ki onların cihazları iyi değil
Duydum kuzum 6+0 dı derinden geliyor yeni oluşmuş çok bakmayalım dedi karındanbu gebeliğinde kalp atışını duydun mu kuzu sen, duyduysan kaçıncı hafta gündeyken duydun?
Devlet doktoru boş mu dedi sende buna üzülüyorsun hayatım önceki gebeşiğimde 7 haftalık kalbi güm güm atan bebeğime devlet doktoru boş bu kürtaj olacaksın dedi hiç kendini üzme 5+1 daha minicik ki onların cihazları iyi değil
Benim de 6 Şubatsat 6 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?