Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
vajinal ultrasonla bakıyor bu arada bana, siz kaçıncı haftadasınız, karında mı baktı da göremedi?

Karından baktı bana dün 5+1 di.Keseyi gorebildi sadece, kalp atışı yok dedi bebek var mı dedim o da yok dedi haftaya yine bakalım boş olabilir dedi

Karından baktı bana dün 5+1 di.Keseyi gorebildi sadece, kalp atışı yok dedi bebek var mı dedim o da yok dedi haftaya yine bakalım boş olabilir dedi
iyi de 5. haftada zaten bebek görünmüyor ki. benim doktor da baktığında kese güzel yuvarlak dedi, içinde bişey yoktu ama onla alakalı hiç konuşmadı bile. 2 hafta içinde bebek oluşur kalp duyulur dedi

iyi de 5. haftada zaten bebek görünmüyor ki. benim doktor da baktığında kese güzel yuvarlak dedi, içinde bişey yoktu ama onla alakalı hiç konuşmadı bile. 2 hafta içinde bebek oluşur kalp duyulur dedi

Ben de şaşırdım kese düzgün ve gayet iyi gorunuyordu, ilgiliydi ama devlet doktorları önce en kötü ihtimali konuşuyor sanırım

sen bunun için mi panik oldun kuzum benim sata göre 4+6, ultrasona göre 5+5 de keseyi gördü, kordon bağı oluşmuş dedi bende hemen bebeği sordum güldü daha erken dedi. haftaya salı çağırdı

sen bunun için mi panik oldun kuzum benim sata göre 4+6, ultrasona göre 5+5 de keseyi gördü, kordon bağı oluşmuş dedi bende hemen bebeği sordum güldü daha erken dedi. haftaya salı çağırdı
Evet çok umutsuz du, kötü etkilendim. Rutin gebelik tahlilleri alacakti usg den önce sonrasında haftaya kalsın onlar da dedi duruma göre

Evet çok umutsuz du, kötü etkilendim. Rutin gebelik tahlilleri alacakti usg den önce sonrasında haftaya kalsın onlar da dedi duruma göre
5+1 çok erken konuşmak için, karından birde daha zor görmek. ultrason cihazının çözünürlüğü bile çok etkiliyor ayrıca, üzülmen şuan yersiz kendini boş yere strese sokma. bak bn senden sonrayım bende bebeği görmedim kalbi duymadım. 8 haftada duymazsak işte o zaman yıkılalım

Benimde öyle 5+4 de gittim kese var dedi o kadar. yolk var mı dedim var ama bu bilgiyi bilmen sana bir şey kazandırmaz, zaten ilk haftalarda kimsenin yapabileceği bir şey yok ye iç eğlen normal hayatına devam et 10 gün sonra gel dedi. Tabiki içim rahat değil kafamda deli sorular, kalp atışını duysak yaşıyor mu sağlıklı mı vs vs sanırım bu süreç hiç bitmeyecek umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize

Aaa nolmuş size yaa enseyi karartmışsınız hayırrdııır

Ben de şaşırdım kese düzgün ve gayet iyi gorunuyordu, ilgiliydi ama devlet doktorları önce en kötü ihtimali konuşuyor sanırım
Devlet doktoru boş mu dedi sende buna üzülüyorsun hayatım önceki gebeşiğimde 7 haftalık kalbi güm güm atan bebeğime devlet doktoru boş bu kürtaj olacaksın dedi hiç kendini üzme 5+1 daha minicik ki onların cihazları iyi değil

Çift ebriyoydu canım ama tek kese göründü

Çok doğru. Selametle bu süreci atlatırız insaAllah

Amin insaAllah. Erken cagirdigi için de telas ettim aslında 7 haftada net anlaşılır dese böyle kötü düşünmezdim.Haftaya yoksa boşaltmamız gerekir diyince iyice koptum

bu gebeliğinde kalp atışını duydun mu kuzu sen, duyduysan kaçıncı hafta gündeyken duydun?

Evet yaa icim rahatladi valla İnsaAllah benimde öyle olur. bir kaç gün sonra ozele gitmeyi düşünüyorum, biraz zaman geçsin istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…