Merhaba güzel anneler
normal doğum konuşulmuş bende kendi tecrübemi yazayım. Bende anksiyete var çok kaygılıyım ama hep normal doğumu hayal ettim ilk başta zorda olsa doğum videoları izledim.Son ayda insan ufak bir depresyona giriyor tabi bu normal bence sonuçta canımızdan can çıkıyor. Ama doğum başladığında Rabbim insana sabır, güç veriyor zaman nasıl akıyor anlamıyorsunuz. 2 yıl arayla 2 normal doğum yaptım. İlk doğumumumda 41. haftada açıklığa bakıldığından sonra 1 gün ritimli sancım oldu adet ağrısı gibi. Akşama doğru sancı kesildi annemler rengin sarardı bir doktora gidelim diye hastaneye götürdü beni( anlamışlar) Doktor açıklık var bu gece buradasın dedi. Bende sakince bekliyorum ağrım yok. Diğer odada sancı çekenlerin sesi beni korkutmuyor değil.3 saat böyle ağrısız herkesi izliyorum ben orda hemşireler bana şaşkın bakıyor tabi bu neden burda diye
hemen açıklığa bakıldı ve bir iğne yaptılar sonra ıkınma hissi geldi bende sanıyorum ki ağrı şimdi başladı meğer bebeğin kafası baskı yapıyormuş.Ebe ıkınmam gerektiğini söyleyince ben şok oldum 3. Ikınmamda oğlum doğdu. Bu yaşıma kadar yaşadığım en güzel duyguydu, sanki sihirli bir dünyadaydım. Aşktan daga öte ne var sorarlarsa o duygu derim oğlumun vücudumdan ayrılırken verdiği huzur.