Kizlar kahve akinti veya hafif lekelenmeler yerlesme kanamasidir, asiri yogun degilse ve asiri agrili degilse hic strese girmeyin.
Ben beta baktirdigimda doktora gore 3 adete gore 4 haftalikken beta 2300 du, 5 haftalik baktirdigmda 7000 di benimde yuksek ama burda biri betanin yuksekliginin ikiz olmasiyla alakasi yok demisti bilemiyorum
bende kalp atisi icin 7 haftayi bekliyorum ilk 4 de gidip alttan minnak kese gormustu.
Midesi bulanan kisi icinde cok normal bende 6. Haftya kadar hic bir belirti yasamazken 6+3 oldum ve 3 gundur surekli midem bulaniyor. Midem hep kavruluyor gibi, daha 2 hafta once ici peynirli tursudan 1 paket yemistim simdi onu dusununce bile midem bulaniyor hic canim istemiyor
Bide son olarak bu goguslerimiz daha ne kadar buyuyecek
Suan bu mesaji yazarken bile midem bulaniyor ya
Son olarak bende tedirginim, hep "acaba kalbi atmaya baslamismidir yoksa kalbi atmiyormudur"
"Acaba icinde bebek olusmusmudur, yoksa bos gebelikmidir"
Bunlar surekli aklima, hatta kiz ark nasil dayaniyorsun 7. Haftana kadar ben olsam bin kere gitmistim dedi
Ne bileyim cok sabirsizim aslinda ama bekliyorum.
Bu arada ben devlete gidiyorum ama cumartesi paket arastiricam, ben kontrol devlette dogum ozelde olsun isterim, esim de medipole bakalim dedi ama hic guzel yorumlari yok
(
Siz ne dusunuyorsunz bu konuda, istanbulda yasiyorum tavsiyelerinize acigim