- 2 Haziran 2024
- 190
- 172
- 18
- 32
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #9.101
Bende bunu merak ediyorum park beşik alacam annem istersen yün istersen pamuk/elyaf yada sünger sen hangisini kullanırsan ona göre yaptiracam diyo hangisi iyi olur acabaKızlar merhaba yatak işini n’aptınız? Ben park yatak aldım içinde ince bir şilte var yatak yok. Pamuk mu yaptırsam sünger mi hazır yatak mı karar veremedim siz neler yaptınız fikir almak istedim. 3 yaşına kadar kullanacak malum hangisi uzun ömürlü ve bebek sağlığına uygun acaba
Kızlar merhaba yatak işini n’aptınız? Ben park yatak aldım içinde ince bir şilte var yatak yok. Pamuk mu yaptırsam sünger mi hazır yatak mı karar veremedim siz neler yaptınız fikir almak istedim. 3 yaşına kadar kullanacak malum hangisi uzun ömürlü ve bebek sağlığına uygun acaba
Bende almadım daha bakınıyorum hatta araştırırken burada ki açılan konuları okumuştumBende bunu merak ediyorum park beşik alacam annem istersen yün istersen pamuk/elyaf yada sünger sen hangisini kullanırsan ona göre yaptiracam diyo hangisi iyi olur acaba
Bulabildiğin seçenekler olursa link atabilir misin buldukça atalım birbirimize karar vermemize yardimci olurBende almadım daha bakınıyorum hatta araştırırken burada ki açılan konuları okumuştum
Genelde önerilen hazır yataklar omurilik gelişimi ,hava alması ve ortopedik yönden filan
Kayınvalidem içine yün yatak vermişti. O şekilde yatırdım ben güzel olmuştu.Kızlar merhaba yatak işini n’aptınız? Ben park yatak aldım içinde ince bir şilte var yatak yok. Pamuk mu yaptırsam sünger mi hazır yatak mı karar veremedim siz neler yaptınız fikir almak istedim. 3 yaşına kadar kullanacak malum hangisi uzun ömürlü ve bebek sağlığına uygun acaba
bende öyle çok korkmuştum evde takip istediler bir hafta ölçtüm sabah akşam tama o zaman dedilerTansiyon korkutuyor beni herşeyi tetikleyebiliyormuş acaba benim cihaz mi yanlış ölçüyor inşallah öyledir randevu zor buldum. Bakalım ne diyecek doktor sağlık ocağında ebe de korkuttu tansiyon tansion kafayı takmış
Heyecan yapıyorum herhalde yüksek çıkıyor ama hiç bir belirti yok bende baş ağrısı filanbende öyle çok korkmuştum evde takip istediler bir hafta ölçtüm sabah akşam tama o zaman dediler
Tamam hareketleri düzenli takip 28 haftada başlıyor diyor doktorlar ama hiç mi hissetmiyorsunuz karın gerilme tarzı hafif hafif kasılma tarzı oluyor daha çok güçlü değil vuruşları birde çok uyuyorlar :) uykucular geceleri filan 4 5 gün uzun bir süre isterseniz hafta sonuna girmeden acilden bir baktırın derim içiniz de rahatlar ben gün için de çalıştığım için hissetmediğim zamanlar oluyor yoğunluktan filan akşam eve gidince çikolata atıom uzanıyorum bekliyorumKızlar bebişin hareketini hissettiğiniz andan sonra en fazla kaç gün hissetmediğiniz oldu ben 4 5 gündür hissedemiyorum da korktum
Bnde bugün mama tabağı gördüm 101 de dedim ki durr almaGüle güle kullansın minnakiçimizden nasıl geliyorsa öyle hareket etmeliyiz mesela ben de diş kaşıyıcı aldım balık şeklinde
Bn hastene çıkışları beşik havlu bırnoz seti çorap ağız silme mendili bunları halletim kendime oruçtan sonra başlıcam pijama takımı annebeebk çantasıdır hasta bezi ıslak mendil bebek bezi bunları sonraBence normal ya, haftamız baya oldu. Yavaş yavaş halledip sonra yıkama ütüleme hazırlama aşamasına geçeriz. Benim oğlımdan her şey var, hastane çıkış seti alıcam onu da halledemedim. Geçen tam bir takımı beğendim ki tulumu yok diye bıraktım
2 gün çok hissedememiştim ama yine kıpırtı oluyordu sonra normal olduKızlar bebişin hareketini hissettiğiniz andan sonra en fazla kaç gün hissetmediğiniz oldu ben 4 5 gündür hissedemiyorum da korktum
Benim de boyle, 8-9 hamileliğin başından beriKızlar benim tansiyonum da sürekli çok düşük cikiyo dün ebe beni korkuttu 8-6 çıktı tansiyonum randevumu bekliyodum ayakta durma oturarak bekle hep böyle düşük mü tansiyonun dedi normalde de genelde düşük tansiyon 11-12 civarı yüksek geliyo düşük tansiyonun bı zararı var mı acaba bilginiz var mi
Bende park yatak alacağım ama henüz almadım. Hangi marka aldınız?Kızlar merhaba yatak işini n’aptınız? Ben park yatak aldım içinde ince bir şilte var yatak yok. Pamuk mu yaptırsam sünger mi hazır yatak mı karar veremedim siz neler yaptınız fikir almak istedim. 3 yaşına kadar kullanacak malum hangisi uzun ömürlü ve bebek sağlığına uygun acaba
Burdan birisi yataşın bebek yatağını aldığını söylemişti içine. Modelini unuttum ama şimdiKızlar merhaba yatak işini n’aptınız? Ben park yatak aldım içinde ince bir şilte var yatak yok. Pamuk mu yaptırsam sünger mi hazır yatak mı karar veremedim siz neler yaptınız fikir almak istedim. 3 yaşına kadar kullanacak malum hangisi uzun ömürlü ve bebek sağlığına uygun acaba
Bizim orda genelde pamuk yapılır yün hiç kullanmadık sanırım yaptırırsam pamuk yaptırcamKayınvalidem içine yün yatak vermişti. O şekilde yatırdım ben güzel olmuştu.
Yoyko aldım yandan ebeveyn yatağının yüksekliğine göre açılıyor, öbür yanında hareketlenince kendi çıkacağı penceresi var, etrafı büyük oranda file, üstünde de tülü var. Genel olarak dikkat edilen şeyler bunlardı o yüzden bunu tercih ettim ama dönencesi yok onuda 3 aydan sonra önermiyorlarBende park yatak alacağım ama henüz almadım. Hangi marka aldınız?
evet twiny diye geçiyor sanırım onun ölçüsü bize uyuyor hazır yatak tavsiye ediliyorsa onu tercih edebilirim ama bir yandanda pamuk daha sağlıklı gibi geliyor o yüzden kafam karışıkBurdan birisi yataşın bebek yatağını aldığını söylemişti içine. Modelini unuttum ama şimdi
Biz burda pamıktan yapıyoruz daha doğrusu annem yatak yastın yorgan hepsini yünden yapacak biz oyle yapıyoruzKızlar merhaba yatak işini n’aptınız? Ben park yatak aldım içinde ince bir şilte var yatak yok. Pamuk mu yaptırsam sünger mi hazır yatak mı karar veremedim siz neler yaptınız fikir almak istedim. 3 yaşına kadar kullanacak malum hangisi uzun ömürlü ve bebek sağlığına uygun acaba
Yastık ve yorgan için acele etmeyin. Yine 1 yaşına kadar yastık önerilmiyor ve yorganda çok tehlikeli uyurken döndükleri için boğulma riski oluyormuş oda sıcaklığına göre giydirilen tulumlar var(1,5-2-2,5 tog gibi) ben onları tercih edicemBiz burda pamıktan yapıyoruz daha doğrusu annem yatak yastın yorgan hepsini yünden yapacak biz oyle yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?