Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    125
Kızlar merhaba yatak işini n’aptınız? Ben park yatak aldım içinde ince bir şilte var yatak yok. Pamuk mu yaptırsam sünger mi hazır yatak mı karar veremedim siz neler yaptınız fikir almak istedim. 3 yaşına kadar kullanacak malum hangisi uzun ömürlü ve bebek sağlığına uygun acaba

Bende bunu merak ediyorum park beşik alacam annem istersen yün istersen pamuk/elyaf yada sünger sen hangisini kullanırsan ona göre yaptiracam diyo hangisi iyi olur acaba

Bende bunu merak ediyorum park beşik alacam annem istersen yün istersen pamuk/elyaf yada sünger sen hangisini kullanırsan ona göre yaptiracam diyo hangisi iyi olur acaba
Bende almadım daha bakınıyorum hatta araştırırken burada ki açılan konuları okumuştum

Genelde önerilen hazır yataklar omurilik gelişimi ,hava alması ve ortopedik yönden filan

Bende almadım daha bakınıyorum hatta araştırırken burada ki açılan konuları okumuştum

Genelde önerilen hazır yataklar omurilik gelişimi ,hava alması ve ortopedik yönden filan
Bulabildiğin seçenekler olursa link atabilir misin buldukça atalım birbirimize karar vermemize yardimci olur

Kayınvalidem içine yün yatak vermişti. O şekilde yatırdım ben güzel olmuştu.

Kızlar bebişin hareketini hissettiğiniz andan sonra en fazla kaç gün hissetmediğiniz oldu ben 4 5 gündür hissedemiyorum da korktum

bende öyle çok korkmuştum evde takip istediler bir hafta ölçtüm sabah akşam tama o zaman dediler

Kızlar bebişin hareketini hissettiğiniz andan sonra en fazla kaç gün hissetmediğiniz oldu ben 4 5 gündür hissedemiyorum da korktum
Tamam hareketleri düzenli takip 28 haftada başlıyor diyor doktorlar ama hiç mi hissetmiyorsunuz karın gerilme tarzı hafif hafif kasılma tarzı oluyor daha çok güçlü değil vuruşları birde çok uyuyorlar :) uykucular geceleri filan 4 5 gün uzun bir süre isterseniz hafta sonuna girmeden acilden bir baktırın derim içiniz de rahatlar ben gün için de çalıştığım için hissetmediğim zamanlar oluyor yoğunluktan filan akşam eve gidince çikolata atıom uzanıyorum bekliyorum

Bn hastene çıkışları beşik havlu bırnoz seti çorap ağız silme mendili bunları halletim kendime oruçtan sonra başlıcam pijama takımı annebeebk çantasıdır hasta bezi ıslak mendil bebek bezi bunları sonra

Kızlar benim tansiyonum da sürekli çok düşük cikiyo dün ebe beni korkuttu 8-6 çıktı tansiyonum randevumu bekliyodum ayakta durma oturarak bekle hep böyle düşük mü tansiyonun dedi normalde de genelde düşük tansiyon 11-12 civarı yüksek geliyo düşük tansiyonun bı zararı var mı acaba bilginiz var mi

Benim de boyle, 8-9 hamileliğin başından beri

Bende park yatak alacağım ama henüz almadım. Hangi marka aldınız?

Burdan birisi yataşın bebek yatağını aldığını söylemişti içine. Modelini unuttum ama şimdi

Kızlar dün gün içinde yediğim şeyden zehirlenmişim gece hastanede serum takıldı. Çok kötü bir gece geçirdim bu da bana ders oldu daha dışarıda bir şey yemem. Sizlerde dikkat edin aman.

Kayınvalidem içine yün yatak vermişti. O şekilde yatırdım ben güzel olmuştu.
Bizim orda genelde pamuk yapılır yün hiç kullanmadık sanırım yaptırırsam pamuk yaptırcam
Bende park yatak alacağım ama henüz almadım. Hangi marka aldınız?
Yoyko aldım yandan ebeveyn yatağının yüksekliğine göre açılıyor, öbür yanında hareketlenince kendi çıkacağı penceresi var, etrafı büyük oranda file, üstünde de tülü var. Genel olarak dikkat edilen şeyler bunlardı o yüzden bunu tercih ettim ama dönencesi yok onuda 3 aydan sonra önermiyorlar
Park yataklardan genel olarak gıcırtı sebebiyle çok şikayet okudum ama ahşap almak istemediğim için pek seçenek kalmıyordu. Bu modelide kurduk bir gece kaldı hatta pek gıcırdayacak gibi durmuyor ama bilmiyorum kullandıkça yıpranabilir kendimi hazırladım gıcırdama fikrine
Burdan birisi yataşın bebek yatağını aldığını söylemişti içine. Modelini unuttum ama şimdi
evet twiny diye geçiyor sanırım onun ölçüsü bize uyuyor hazır yatak tavsiye ediliyorsa onu tercih edebilirim ama bir yandanda pamuk daha sağlıklı gibi geliyor o yüzden kafam karışık

Biz burda pamıktan yapıyoruz daha doğrusu annem yatak yastın yorgan hepsini yünden yapacak biz oyle yapıyoruz

Biz burda pamıktan yapıyoruz daha doğrusu annem yatak yastın yorgan hepsini yünden yapacak biz oyle yapıyoruz
Yastık ve yorgan için acele etmeyin. Yine 1 yaşına kadar yastık önerilmiyor ve yorganda çok tehlikeli uyurken döndükleri için boğulma riski oluyormuş oda sıcaklığına göre giydirilen tulumlar var(1,5-2-2,5 tog gibi) ben onları tercih edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…