- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #8.521
Valla ben de anlamadımNasıl bu kadar net hissedebiliyorsunuz gerçekten çok şaşırıyorum :) bir de 13 - 14'ten beri hissediyorsunuz helal olsun, maşallah
kasığınıza ayağını koyduğunu bile anlamanız muazzam
Mesaj geride kalmasin one cekeyimKizlar bebislerin kalbini dinlemek isterseniz tamamen zararsiz bir alet var fetal doppler trendyoldan az once aldim fiyati 389 tl
Gorsel ekliyorum esleriniz hastanede yaniniza gelemiyor endise ediyorsaniz alin bence
Kulaklikla dinleme oluyor ve o an dinlerken kayit bile aliniyormusevde ki krem bebek yagi gibi seyleri karin bolgesine surunce dinlemesi daha net olabiliyormus pili bitince "endüstriyel pil" olarak akalin pil diye alabilirsiniz
Hastanenin sitesinden laboratuvar sonuclari kismindan bakarsan pdf olarak cikabilir canim
Devlet Hastanesi'nde yaptırmıştım. Çalışıyorum diye izin almak istemiyorum. Sonuç çıkmışsa gidim dedim. Bu şekilde de anlaşılmıyor sonuç çıkmış mi siyeHastanenin sitesinden laboratuvar sonuclari kismindan bakarsan pdf olarak cikabilir canim
Benimde oluyor arada doktor magnezyumu 2 ye çıkardıBenim de 2 gundur tas gibi karnim degisik bi his var anlayamadigim, gaz vardir diye umit ediyorum cunku sertlesip sonra yumusamiyo bu sebeple kasilma degildir diye dusundum. Ister istemez bebekler yukari cikmaya devam ediyo rahim git gide buyuyo ara ara boyle baski hafif sanci vs hissedicez sanirim.
Hastane sitesinde laboratuvar sonucu yazinca e nabiza mi atiyor canimDevlet Hastanesi'nde yaptırmıştım. Çalışıyorum diye izin almak istemiyorum. Sonuç çıkmışsa gidim dedim. Bu şekilde de anlaşılmıyor sonuç çıkmış mi siye
Evt kuzum ya e nabiza atıyor direk. Burda da PDF bakın diyor ama PDF te böyle yazıyor. Anlamadim kiHastane sitesinde laboratuvar sonucu yazinca e nabiza mi atiyor canim
Ben dedim, khd normal klasik bakiyor oraya hic gitmedim ama iyi yapmissin bence orada belki perinatoloji randevusu verebilir ya da yonlendirebilirler, hepsi ayni koridorda. Ben 1 kere randevu buldum perinatolojiye gittim mesela ondan sonraki randevulari hep icerden verdiler ben almadim. Gittiginde G bolumu, G4 koridoru olmasi lazim.Kizlar Bana biri cerrahpasadan al demisti kimdi hatirlayamadim, perinatoloji yok kadin doguma aldim, kadin dogum uzerinden orda detayli usg randevusu veriliyormu, sistemleri nasil ilerliyor
Bana hast laboratuvari raporu almak icin hastaneye gelmen lazim demisti, enabizda sadece tahlil bolumunde sonuclari gordum ama rapor halinde goremedim, sonuclar referans dahilinde olunca bi daha da hastaneye gitmedim acikcasi uzak diye, devlet hastanesiydi.Günaydın kızlar. Üçlü test böyle görünüyor sistemde PDF raporuna bakıyorum böyle yazıyor. Acaba e nabizda mi görünmüyor hastaneye mi gitmem gerek? Yoksa sonuç daha çıkmamış mi demek oluyor
Ben hamile kaldigimdan beri oyle yemiyorum, goz goz kiriyorum sahana ama ustune kapak koyup tas gibi sertlesene kadar pisiriyorum. Yumurta tam pismis olarak yenmeli hamilelikte diye biliyorumKızlarr yumurtayı normal tavaya kırarak yiyor musunuz. Sarısı ortada top gibi kalıyor ya . İlla haşlanmış ya da omlet gibi karıştırarak iyi pişirip mi yemek lazım? Ben iöyle tavaya kırıp yemeyi çok seviyorum da emin olamadım ekmek banmalı olsrak
Salmonella bakterileri tam olarak ölmediği için kayısı kıvamı tavsiye edilmiyor ben iyice pişiriyorum karıştırarak yada haşlama yiyorumKızlarr yumurtayı normal tavaya kırarak yiyor musunuz. Sarısı ortada top gibi kalıyor ya . İlla haşlanmış ya da omlet gibi karıştırarak iyi pişirip mi yemek lazım? Ben iöyle tavaya kırıp yemeyi çok seviyorum da emin olamadım ekmek banmalı olsrak
Tamam canim cok sağolBen dedim, khd normal klasik bakiyor oraya hic gitmedim ama iyi yapmissin bence orada belki perinatoloji randevusu verebilir ya da yonlendirebilirler, hepsi ayni koridorda. Ben 1 kere randevu buldum perinatolojiye gittim mesela ondan sonraki randevulari hep icerden verdiler ben almadim. Gittiginde G bolumu, G4 koridoru olmasi lazim.
Sizden sonra dayanamayıp bende aldımMutlaka yazarım. Kullanan çok kişi varmış hepsi hemen geçti diyor. Umarım bende de öyle olur
Teşekkür ederimBen hamile kaldigimdan beri oyle yemiyorum, goz goz kiriyorum sahana ama ustune kapak koyup tas gibi sertlesene kadar pisiriyorum. Yumurta tam pismis olarak yenmeli hamilelikte diye biliyorum
Teşekkür ederim öyle idare edeyim o zamanSalmonella bakterileri tam olarak ölmediği için kayısı kıvamı tavsiye edilmiyor ben iyice pişiriyorum karıştırarak yada haşlama yiyorum
O zaman şimdiden geçmiş olsun diyelimSizden sonra dayanamayıp bende aldımşu an ovül antibiyotik kullanıyorum. İntimler var. Arada sirkeli su kullanıyorum. Tüm tuşlara basıyorum bakalım bu eksik kalmasın
Hamileliklerimde de emzirirken de hep öyle yedim ve yiyorum. Bir şey olmadı valla.Kızlarr yumurtayı normal tavaya kırarak yiyor musunuz. Sarısı ortada top gibi kalıyor ya . İlla haşlanmış ya da omlet gibi karıştırarak iyi pişirip mi yemek lazım? Ben iöyle tavaya kırıp yemeyi çok seviyorum da emin olamadım ekmek banmalı olsrak
Bana kalsa bende o kadar ayrıntılı düşünmicem de çevre o kadar müdahale ediyor kiHamileliklerimde de emzirirken de hep öyle yedim ve yiyorum. Bir şey olmadı valla.ama tabi beni örnek almayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?