Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    116
Mesaj geride kalmasin one cekeyim

Hastanenin sitesinden laboratuvar sonuclari kismindan bakarsan pdf olarak cikabilir canim

Hastanenin sitesinden laboratuvar sonuclari kismindan bakarsan pdf olarak cikabilir canim
Devlet Hastanesi'nde yaptırmıştım. Çalışıyorum diye izin almak istemiyorum. Sonuç çıkmışsa gidim dedim. Bu şekilde de anlaşılmıyor sonuç çıkmış mi siye

Benimde oluyor arada doktor magnezyumu 2 ye çıkardı

Kızlarr yumurtayı normal tavaya kırarak yiyor musunuz. Sarısı ortada top gibi kalıyor ya . İlla haşlanmış ya da omlet gibi karıştırarak iyi pişirip mi yemek lazım? Ben iöyle tavaya kırıp yemeyi çok seviyorum da emin olamadım ekmek banmalı olsrak

Kizlar Bana biri cerrahpasadan al demisti kimdi hatirlayamadim, perinatoloji yok kadin doguma aldim, kadin dogum uzerinden orda detayli usg randevusu veriliyormu, sistemleri nasil ilerliyor
Ben dedim, khd normal klasik bakiyor oraya hic gitmedim ama iyi yapmissin bence orada belki perinatoloji randevusu verebilir ya da yonlendirebilirler, hepsi ayni koridorda. Ben 1 kere randevu buldum perinatolojiye gittim mesela ondan sonraki randevulari hep icerden verdiler ben almadim. Gittiginde G bolumu, G4 koridoru olmasi lazim.

Bana hast laboratuvari raporu almak icin hastaneye gelmen lazim demisti, enabizda sadece tahlil bolumunde sonuclari gordum ama rapor halinde goremedim, sonuclar referans dahilinde olunca bi daha da hastaneye gitmedim acikcasi uzak diye, devlet hastanesiydi.

Ben hamile kaldigimdan beri oyle yemiyorum, goz goz kiriyorum sahana ama ustune kapak koyup tas gibi sertlesene kadar pisiriyorum. Yumurta tam pismis olarak yenmeli hamilelikte diye biliyorum

Salmonella bakterileri tam olarak ölmediği için kayısı kıvamı tavsiye edilmiyor ben iyice pişiriyorum karıştırarak yada haşlama yiyorum

Tamam canim cok sağol

Mutlaka yazarım. Kullanan çok kişi varmış hepsi hemen geçti diyor. Umarım bende de öyle olur
Sizden sonra dayanamayıp bende aldım şu an ovül antibiyotik kullanıyorum. İntimler var. Arada sirkeli su kullanıyorum. Tüm tuşlara basıyorum bakalım bu eksik kalmasın

Sizden sonra dayanamayıp bende aldım şu an ovül antibiyotik kullanıyorum. İntimler var. Arada sirkeli su kullanıyorum. Tüm tuşlara basıyorum bakalım bu eksik kalmasın
O zaman şimdiden geçmiş olsun diyelim kekik suyu da duydum onu da deneyeceğim. Geçsin artık yeter

Kızlar bebek arabası konusunda da danışmak istiyorum. Travel sistem bebek arabaları çok ağır meşakatli oluyor dolayısıula genelde 6-7 aydan sonra herkes baston tipi araba alıp ona geçiyor. 6-7 ay için ilk etap arabası almak zorunda moyoz? Yani baston araba olup içerisine puset koyarak ilk aylar kullansmaz mıyız? Ben baston olarak cybex almışyım. Hem çok hafif hem kullanışlı ve kapanınca baya küçük kalıyor. Şimdi ilk zamanlar için de travel sistem araba mı alayım? Maddiyatını geçtim de sonrasında nereye koycağımı bilmiyorum evim küçük maslesef alcağım ieyleri çok ölçerek tartarak alıyotım şuan maddi boyutunu geçmiş durumdayım da nerde hafif küçülen kullanışlı ürün var ise az öz onları almaya çabalıyorum

Hamileliklerimde de emzirirken de hep öyle yedim ve yiyorum. Bir şey olmadı valla. ama tabi beni örnek almayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…