- 5 Mart 2021
- 6.082
- 8.895
- 148
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #8.501
Bende işte sürekli öksürüyorum sanırım rahatsız oluyorTeşekkür ederim Allah razı olsunbenimde çikolataya tepki veriyor genelde dediğin gibi grip öyle ağır geçince bebişceğiz uyuşmuş içerde şimdi çikolata yedim kasigima ayağını koydu çok şükür hareketlerini erken hissetmeye başladığım için en ufak tepkisizligine kuskulanıyorum
Nasıl bu kadar net hissedebiliyorsunuz gerçekten çok şaşırıyorum :) bir de 13 - 14'ten beri hissediyorsunuz helal olsun, maşallahTeşekkür ederim Allah razı olsunbenimde çikolataya tepki veriyor genelde dediğin gibi grip öyle ağır geçince bebişceğiz uyuşmuş içerde şimdi çikolata yedim kasigima ayağını koydu çok şükür hareketlerini erken hissetmeye başladığım için en ufak tepkisizligine kuskulanıyorum
Kokoreç ayyy valla çok özledim. :) hayırla doğumu yapayım bi 3 çeyrek atarım. :) ben de 100 lük coraspin içiyorum . Kızımda da 35. Haftaya kadar içmiştim.Ben kan sulandirici ilac ve igne kullaniyorum canim ilacim 100mg ignem 6000
Su sira yine canim istiyor gibi oluyor ama meyve olarak elma ve portakaldan vazgecemedim
Zaten bu aralar canim hep iskembe kokerec kelle paca istiyorkendimi tutuyorum
Keske yiyebilsek azicik olsa bile yeterde iste ben onu kesin suan 3 ceyrek yerim dedigin gibiKokoreç ayyy valla çok özledim. :) hayırla doğumu yapayım bi 3 çeyrek atarım. :) ben de 100 lük coraspin içiyorum . Kızımda da 35. Haftaya kadar içmiştim.
Benim de iki olduğu için erken hissettim diye düşünüyorum ama sürekli değil zaten bi pıt sadece . Nadiren o da şimdi . Ben 37’de bile elimi kolumu ayağı mı kızımda anlamıyordum :)Nasıl bu kadar net hissedebiliyorsunuz gerçekten çok şaşırıyorum :) bir de 13 - 14'ten beri hissediyorsunuz helal olsun, maşallah
kasığınıza ayağını koyduğunu bile anlamanız muazzam
Ya ben de bi bıraktırmıştı o zaman doktor sonra plasentada direnç gördü tekrar başlattı. Zaten maşallah kızım epey gelişimci doğmuştu erken doğmasına rağmen. Şekerden bile şüphelenmişlerdi .ama genetik babası iri çünkü ben de fena sayılmam .Keske yiyebilsek azicik olsa bile yeterde iste ben onu kesin suan 3 ceyrek yerim dedigin gibi
Bana kacinci haftaya kadar demediler maalesef asistanlar soru sormazsak bilgi vermedigi icin
Saglikla doguralim da insallah
Çok şükür bende öksürük yok aman dikkat et öksürük baya zorluyor bebisleriBende işte sürekli öksürüyorum sanırım rahatsız oluyorKendine gel mi demek istiyor bilemiyorum. Diş ile ilgili doktora gittin mi ihmal etme.. Ağız çok önemli tüm vücudu etkiliyor.
Bilmiyorum ama ilk gebelik ve göbekli kilolu olduğum halde 13 itibariyle kıpırtı hissediyordum şu 2 haftadan beri de net tekmeler atıyor doktor bile şaşırdı hem erken hemde hareketli olmasına kasigima ayağını kolunu koyup bastırıyor göbek hizasına aynı sekilde vuruşlar yapiyor dışardan elini koyanda hissediyor baya net hareketler yapiyor şebeğim dünden beri arkasını döndü heralde öksürüp karnımı şişirme hareketleri yaptım şuan yazarken yine patır patır vuruyor ben iyiyim endişelenme diyo heraldeNasıl bu kadar net hissedebiliyorsunuz gerçekten çok şaşırıyorum :) bir de 13 - 14'ten beri hissediyorsunuz helal olsun, maşallah
kasığınıza ayağını koyduğunu bile anlamanız muazzam
Geçen migros indirimden prima aldım Prime Premium Care serisini aldım onu da araştırmalarım sonucu seçtim olumsuz birİçine sindiyse sorun yok. Benim bu dediğim 4 sene önce araştırması o zamanlar içerik çok araştırmıştım. Onun dahilinde 1-2 karar verdim değişik başka almadım hiç. Bezi büyük olasılık Prima alıcaksın tabi bebekten bebeğe fark ediyor. Bizde sorun teşkil etmedi bez olarak. Hala Prima kullanıyorum.
Kızım da hep bu seriyi kullandım . Bir ara birinin önerisi ile slepy almıştım ama pişik yaptı bizde. Geri hemen primaya dönmüştüm .Geçen migros indirimden prima aldım Prime Premium Care serisini aldım onu da araştırmalarım sonucu seçtim olumsuz bir
Şey duymadım . O da biraz pajalı ama geçen migrosta 2 al 1 öde vardı
Hastanenin sitesinden laboratuvar sonuclari kismindan bakarsan pdf olarak cikabilir canimGünaydın kızlar. Üçlü test böyle görünüyor sistemde PDF raporuna bakıyorum böyle yazıyor. Acaba e nabizda mi görünmüyor hastaneye mi gitmem gerek? Yoksa sonuç daha çıkmamış mi demek oluyor
Bende iki gün baya hissettim minik minik vuruyordu. Son üç gün hiç hissedemedim nerdeyse ama hamilelik belirtilerim devam ediyor normaldir heralde ya içinizi ferah tutun doktor iki hafta sonra daha ne hissedersin demişti banaGünaydın kızlar
Benim diş enfeksiyonu iyice boğaza vurdu sanki kedi tirmaliyor boğazımı öyle aşınma ağrı hissediyorum bide dünden beri bebiş hiç hareket etmedi karnimda geçen günlere göre sanki daha sönük ne yapsam hareketlenir biseyi yoktur dimi
Dün sabah gözümün önünden bişey geçer gibi oldu korktum ondan sonra hareket hissetmedim
Doktorlarda adam akıllı birşey yapmıyorlar kaç kere yazdım gittim ama çare yok maalesef.. Test yaparız dendi onu bile yapan yok. Allah yardımcımız olsunÇok şükür bende öksürük yok aman dikkat et öksürük baya zorluyor bebisleriGittim dişçiye antibiyotik verdi ağrılarla baş edemediğin çok kötü oldugun durumda iç dedi gargara ve parolda verdi aynı şekilde zorda kalınca kullan dedi boğazım o kadar kötü ki diş aklıma gelmiyor şuan
Bilmiyorum ama ilk gebelik ve göbekli kilolu olduğum halde 13 itibariyle kıpırtı hissediyordum şu 2 haftadan beri de net tekmeler atıyor doktor bile şaşırdı hem erken hemde hareketli olmasına kasigima ayağını kolunu koyup bastırıyor göbek hizasına aynı sekilde vuruşlar yapiyor dışardan elini koyanda hissediyor baya net hareketler yapiyor şebeğim dünden beri arkasını döndü heralde öksürüp karnımı şişirme hareketleri yaptım şuan yazarken yine patır patır vuruyor ben iyiyim endişelenme diyo heralde
Temiz içerikli diye bebek bezi yok zaten. Bez tamamen şans bebeğin cildine uyumlu mu değil mi deneyerek görüyorsun. Bende ilk Prima pampers ile başlamıştım zamanla Premium çare döndüm çokta memnun kaldım. Pahalı ama taşma vs cildine sıkıntı yapmadığı için değiştirmedim hiç.Geçen migros indirimden prima aldım Prime Premium Care serisini aldım onu da araştırmalarım sonucu seçtim olumsuz bir
Şey duymadım . O da biraz pajalı ama geçen migrosta 2 al 1 öde vardı
Benim hareketler 5 haftadan beridir başladı yoğun hissediyorum vuruşları birden kesilince korktum ama grip diş ağrısı ve idrar yolu enfeksiyonu birleşip ağır geçtiği için minikte yorulmuş ondan hareket etmiyormuş şimdi çorba içip çikolata yedim nefes egzersizi yaptım ayağıyla dürttü şimdi devam ediyor kıpır kıpırlığınaBende iki gün baya hissettim minik minik vuruyordu. Son üç gün hiç hissedemedim nerdeyse ama hamilelik belirtilerim devam ediyor normaldir heralde ya içinizi ferah tutun doktor iki hafta sonra daha ne hissedersin demişti bana
Sevindim çok geçmiş olsun bu aradaBenim hareketler 5 haftadan beridir başladı yoğun hissediyorum vuruşları birden kesilince korktum ama grip diş ağrısı ve idrar yolu enfeksiyonu birleşip ağır geçtiği için minikte yorulmuş ondan hareket etmiyormuş şimdi çorba içip çikolata yedim nefes egzersizi yaptım ayağıyla dürttü şimdi devam ediyor kıpır kıpırlığına
Malesef hamilelikte tek ilaç zorda kalınca parol ve limonlu çay başka biseye izin yok ama diş apsesi bebeğe zarar verdiği için bana antibiyotik verdi zorda kalınca kullan dediDoktorlarda adam akıllı birşey yapmıyorlar kaç kere yazdım gittim ama çare yok maalesef.. Test yaparız dendi onu bile yapan yok. Allah yardımcımız olsun
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunSevindim çok geçmiş olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?