Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    114
Otomakırkpınar'ın "Göbüş" vücut yağını kullanıyorum ben. Çatlağa çok meyilli, kuruluk egzaması olan bir cildim olduğu için sadece karnıma değil üst bacaklarıma da sürüyorum 12. haftadan bu yana. Çok memnunum ve tertemiz içeriği var. Son 3 haftadır sadece karnıma hem sabah hem akşam sürüyorum. Biraz pahalı ama içinize sinebilecek kalitede bir ürün

Mustela pişik kremininde içeriği 4 yıl önce değişmişti benim bildiğim eskisi gibi değil. Ben weleda kullanıyorum 2 yıla yakındır memnunumda..

Teşekkür ederim bu yaşıma kadar dolgu dışında dişle sıkıntım olmamıştı resmen hepsinin intikamı olarak çıkarıyor bu diş
Bende ikinci el temiz bulursam mobilya yatağı öyle alacam ama bebek arabası 3 4 yaşa kadar kullanıldığı için yeni olsun istiyorum bez işine hiç bulaşmadim etrafimiz hep marketlerle çevrili doğum çantasına bı tane alır koyarım bittikce alırız olurda uymazsa degistirmek gerekirse bari elimde kalmasın
Biberonda gece gündüz biberonu olarak alacam bı tane aventte şart biraz daha araştıracam cam istiyordum ağırlıktan dolayı kararsız kaldım

Toz sumak mı tane sumak mı? Tam ölçü ve tarif alabilir miyim?

Bana kendi hayatında olsun bebeğinin bakımında olsun ürünlere çok dikkat eden biri bunu bana önerdi. Ama ıslak mendil hiç kullanmadı bende kullanmayı düşünmüyorum pamukla bunu kullanmıştı hiç pişik sorunu yaşamadı bebeği 1 yaşında şuan.

Eklentiler

• IMG_3066.png
    290 KB · Görüntüleme: 40
Benim bi tane 20 lik dişim çıkmadı o şişti bir gün sadece ertesi gün geçti benim inşallah tekrarlamaz Ben mamajoonun biberonunu e bebekten 350 ye aldım sanırım bimde 150 tl idi çok iyi gerçekten ama ben iki gün önce gitmiştim bime gelmiş ve tükenmişti çoğu ürün

Dün kendi kadın dogum doktoruma gittim bana önemli olan usg verileri dedi
Ayni zamanda kombine risk diye bir değer ense kalınlığı usg verileri ve alınan kan değerlerinin hepsinin toplam olasılığını gösteriyor ama dediğim gibi olasılık dedi
Usg bizim için önemli olan dedi
Fetal dna yaptırıcaktım vazgeçtimm bendee

Sumağı denedim kesmedi canım tuzlu su gargarası yaptım biraz rahatlattı

Kizlar detayli vardi bugun haftam 20+3 ama doktor 2 hafta sonra tekrar detayli yaptirmami onerdi kalbi net goremiyoruz bu haftada dedi.
Bide plesanta altinda bir doku var yapisiklik gibi dedi banada gosterdi, risk varmi dedim bilmiyorum dedi bilemeyiz dedi, napmam lazm.dedim hicbisey dedi

Kasilmalar icinde bu hafta beklemeyiz doktoruna soyle magnezyum, pregestan falan yazsin ve rahim agzi uzunlugunu olcun surekli dedi.

Eklentiler

• 1000001184.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 35
ya hanımlar bugün uyurken dönerken böyle sanki karnıma bıçak saplanmış gibi oldu 2 defa normal bişey mi

Merhaba sonra hissetmeye başladınız mı tekrar?
Merhaba evet. Gerçekten bazı günler hissetmeyebiliyorsunuz sanırım geriye doğru gidiyor pozisyonuyla falan alakalı. İki gün aşırı durgundu, fetal doppler kullandım hatta korkup. Neyse ki sonra yine hissettim genelde akşam- gece saatleri aktif oluyorlar ve soğuk içecek, kahve içtikten, yemek yedikten sonra

İniallah bişey yoktur canm bnmde senin haftalarda olacak bnmkide göremezse bi daha nasıl gidicem bilmiyorum ünşallah oyle bişi olmaz zor randevu buldum ilçedeyim maşallah yüzünü görmüşsünğz

Benide tabloya eklermisin, bebegim kiz
Hayırlı olsun canim ekledim
Canim sen bizim haziran grubunda degil misin tabloda adin yoktu cinsiyetleri ekledim ama detaylari yazar misin tabloya bakarak

Normal ulturasonda vs bisey var miydi?
Bence durusuyla alakalidir ya sorun cikmayacak bak gor

Ne kadar süre ile baktı canım sanki biraz baştan savma gibi geldi soyledikleri ben ilk kızımda 20. Haftada gittim her seyi en ince ayrıntısına kadar incelendi 40 dk ya yakın baktı bunda daha gitmedim haftaya gidicem bi saat sürüyormuş bence de baska bir yere daha görün soyledikleri hep havada kalmış

İniallah bişey yoktur canm bnmde senin haftalarda olacak bnmkide göremezse bi daha nasıl gidicem bilmiyorum ünşallah oyle bişi olmaz zor randevu buldum ilçedeyim maşallah yüzünü görmüşsünğz
Evet ya gercekten zor bulunuyor bende simdi 2 hafta sonrasina randevu bulmam kovalamam gerekecek :/

Canim sen hangi doktora gidiyorsun

15 20 dk ancak bakti, bakip yazdirdi bakip yazdirdi.
Bende kadini sevemedim, cinsiyeti soylermisnz dedim gorunce parmagiyla sus isareti yapti.
Ben yatiyor ve karnima bakiyorken hasta aldi iceri, kalktim oram buram acik toparlaniyorum hasta beni izliyordu..
Cikarkende tesekkur edip kolay gelsin dedim cvap bile vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…