- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #8.301
Otomakırkpınar'ın "Göbüş" vücut yağını kullanıyorum ben. Çatlağa çok meyilli, kuruluk egzaması olan bir cildim olduğu için sadece karnıma değil üst bacaklarıma da sürüyorum 12. haftadan bu yana. Çok memnunum ve tertemiz içeriği var. Son 3 haftadır sadece karnıma hem sabah hem akşam sürüyorum. Biraz pahalı ama içinize sinebilecek kalitede bir ürünAllerjik bünyem var Biodermanın atoderm serisini kullanıyordum normalde o sebeple eczacı bir tanıdığımız çatlak için bio oil önerdi onu aldım. Kaşınma kızarıklık vs yapmadı önceliğim buydu zaten. Ama ne ölçüde etkilidir zamanla belli olur bir şey diyeme
Mustela pişik kremininde içeriği 4 yıl önce değişmişti benim bildiğim eskisi gibi değil. Ben weleda kullanıyorum 2 yıla yakındır memnunumda..Kızlar grupta ecowell ürünleri alanlar vardı şimdi Instagram da bir post den geldim sudocream bepantol sebamed falan temiz içerikli değilmiş pişik kremleri içinde ecowell mustela ve bikac pahalı marka var iclerinde alinabilir butce dostu mustela ve ecowell var ne dusunuyorsunuz bebe yağını falan kullanmissinizdir belki catlak için ecowell mi alayım mustela mı acaba ya da başka marka mı
Teşekkür ederim bu yaşıma kadar dolgu dışında dişle sıkıntım olmamıştı resmen hepsinin intikamı olarak çıkarıyor bu dişGeçmiş olsun canım hepsinin ust üste gelmesi kötü olmuş inşallah toparlarsin bir an evvel .İlk Kızımda biri sakız çiğnerken kırıldı dişimin sonra dikkat ettim ama çubuk yerken kırıldı bi tane de dedim olacağı varsa oluyor demekinşallah bunda gitmez .Aventinkiler güzel ilkinde onları kullanmistim riske atma dedi eşim yine avent aldim emzik biberon bide 2 paket goon bebek bezi aldim 1 ve 2 numara denicem bebegime yararsa devamını alırım diye düşünüyorum stok yapmaya korkuyorum cok bez degistirdim öncekinde.Bide beşik araba kızımın nesi varsa etrafa dagittim simdi bişey almak istemiyorum ben de eş dosttan alcam sonra vercek yer arıyorum nasılsa diye oyle deneyecegim bakalım bunda da
Toz sumak mı tane sumak mı? Tam ölçü ve tarif alabilir miyim?Merhaba, diş hassasiyetim ya da etlerde şişme falan olduğunda sumak suyu ile gargara yapıyorum ben. Sabah akşam yapınca çok etkili olup 1-2 güne indiriyor ve rahatlatıyor. Hem de içilen bir şey olmadığı için de rahat kullanıyorum. Tavsiye ederim
Bana kendi hayatında olsun bebeğinin bakımında olsun ürünlere çok dikkat eden biri bunu bana önerdi. Ama ıslak mendil hiç kullanmadı bende kullanmayı düşünmüyorum pamukla bunu kullanmıştı hiç pişik sorunu yaşamadı bebeği 1 yaşında şuan.Kızlar grupta ecowell ürünleri alanlar vardı şimdi Instagram da bir post den geldim sudocream bepantol sebamed falan temiz içerikli değilmiş pişik kremleri içinde ecowell mustela ve bikac pahalı marka var iclerinde alinabilir butce dostu mustela ve ecowell var ne dusunuyorsunuz bebe yağını falan kullanmissinizdir belki catlak için ecowell mi alayım mustela mı acaba ya da başka marka mı
Benim bi tane 20 lik dişim çıkmadı o şişti bir gün sadece ertesi gün geçti benim inşallah tekrarlamazKızlar dişlere dikkat edin bu haftalarda başlıyormuş ben 3 gündür perişan durumdayım çünkü boğaz enfeksiyonu idrar yolu enfeksiyonu ve diş üçlü kombo yapmıştı ağrıları en son dayanamayıp doktora gittim antibiyotiğe başladım hala ağrıları devam ediyor ama apse küçüldü gibi
Bu arada bime yarın mamajoo biberon ve emzik geliyor haber vereyim bende inşallah onları alarak alışverişi başlatmış olacam
Büyük parçaları kesinlestirdim tüm ufaklari alıp sonra bı kerede büyükleri alacam bide cinsiyeti öğrenemediğim için ağırdan alıyorum
Dün kendi kadın dogum doktoruma gittim bana önemli olan usg verileri dediBen de şu an benzer bi durumdayım. İkiliyi yapan doktor sorun yok diyip göndermişti beni. Bugün hep gittiğim kadın doğumcuya gittim, sonucumu sordu. Raporun çıktısını istemeyi unuttum siz bakabilir misiniz dedim. Yüksek riskli çıkmış nasıl buna düşük dedi, dedi.
1/101 çıkmış down kısmı. Totalde düşük risk diye raporlanmış ama doktor buna takıldı. Perinatolojiye gidebilirsin dedi. Ben şimdi yarın başka, daha tecrübeli bi kadın doğumcuya gidicem. O da perinatoloji derse o zaman gidicem. Fetal dna yaptırabilirsin dedi doktorum ama emin değilim yaptırmak konusunda. 17+0 oldum bugün.
Seni çok iyi anlıyorum. Benim de moralim çok bozuk
Sumağı denedim kesmedi canım tuzlu su gargarası yaptım biraz rahatlattıMerhaba, diş hassasiyetim ya da etlerde şişme falan olduğunda sumak suyu ile gargara yapıyorum ben. Sabah akşam yapınca çok etkili olup 1-2 güne indiriyor ve rahatlatıyor. Hem de içilen bir şey olmadığı için de rahat kullanıyorum. Tavsiye ederim
Merhaba evet. Gerçekten bazı günler hissetmeyebiliyorsunuz sanırım geriye doğru gidiyor pozisyonuyla falan alakalı. İki gün aşırı durgundu, fetal doppler kullandım hatta korkup. Neyse ki sonra yine hissettim genelde akşam- gece saatleri aktif oluyorlar ve soğuk içecek, kahve içtikten, yemek yedikten sonraMerhaba sonra hissetmeye başladınız mı tekrar?
Aynen19-23 arası deniliyor hep bence iyidir randevu bulunca hemen al doktorda onaylamış zaten
inşallah çok heycanlıyım yüzünü görürüz umarım çok merak ediyorumBenim de haftaya perşembe canım. Hayırlı haberler alalım inşallah.
İniallah bişey yoktur canm bnmde senin haftalarda olacak bnmkide göremezse bi daha nasıl gidicem bilmiyorum ünşallah oyle bişi olmaz zor randevu buldum ilçedeyim maşallah yüzünü görmüşsünğzKizlar detayli vardi bugun haftam 20+3 ama doktor 2 hafta sonra tekrar detayli yaptirmami onerdi kalbi net goremiyoruz bu haftada dedi.
Bide plesanta altinda bir doku var yapisiklik gibi dedi banada gosterdi, risk varmi dedim bilmiyorum dedi bilemeyiz dedi, napmam lazm.dedim hicbisey dedi
Kasilmalar icinde bu hafta beklemeyiz doktoruna soyle magnezyum, pregestan falan yazsin ve rahim agzi uzunlugunu olcun surekli dedi.
Hayırlı olsun canim ekledimBenide tabloya eklermisin, bebegim kiz
Canim sen bizim haziran grubunda degil misin tabloda adin yoktu cinsiyetleri ekledim ama detaylari yazar misin tabloya bakarakSelam kızlar bugün kontrolüm vardı . Bebeklerimizin cinsiyetini doktorumuz söyledi. 1 kız 1 erkek. Sağlıkla gelsinler inşallah . Şimdilik sorun yok dedi hamdolsun. 14+5’iz. Progestan’ a devam, bulantı ilacına ve diğerlerine. Kasık ağrılarım için çok normal dedi . Rahim daha hızlı büyüdüğü için ağrılar olabilirmiş .Sadece çok aşağıda baskı gibi hissedersem kanama vs olursa dedi.
Normal ulturasonda vs bisey var miydi?Kizlar detayli vardi bugun haftam 20+3 ama doktor 2 hafta sonra tekrar detayli yaptirmami onerdi kalbi net goremiyoruz bu haftada dedi.
Bide plesanta altinda bir doku var yapisiklik gibi dedi banada gosterdi, risk varmi dedim bilmiyorum dedi bilemeyiz dedi, napmam lazm.dedim hicbisey dedi
Kasilmalar icinde bu hafta beklemeyiz doktoruna soyle magnezyum, pregestan falan yazsin ve rahim agzi uzunlugunu olcun surekli dedi.
Ne kadar süre ile baktı canım sanki biraz baştan savma gibi geldi soyledikleri ben ilk kızımda 20. Haftada gittim her seyi en ince ayrıntısına kadar incelendi 40 dk ya yakın baktı bunda daha gitmedim haftaya gidicem bi saat sürüyormuş bence de baska bir yere daha görün soyledikleri hep havada kalmışKizlar detayli vardi bugun haftam 20+3 ama doktor 2 hafta sonra tekrar detayli yaptirmami onerdi kalbi net goremiyoruz bu haftada dedi.
Evet ya gercekten zor bulunuyor bende simdi 2 hafta sonrasina randevu bulmam kovalamam gerekecek :/İniallah bişey yoktur canm bnmde senin haftalarda olacak bnmkide göremezse bi daha nasıl gidicem bilmiyorum ünşallah oyle bişi olmaz zor randevu buldum ilçedeyim maşallah yüzünü görmüşsünğz
Canim sen hangi doktora gidiyorsunBen de şu an benzer bi durumdayım. İkiliyi yapan doktor sorun yok diyip göndermişti beni. Bugün hep gittiğim kadın doğumcuya gittim, sonucumu sordu. Raporun çıktısını istemeyi unuttum siz bakabilir misiniz dedim. Yüksek riskli çıkmış nasıl buna düşük dedi, dedi.
1/101 çıkmış down kısmı. Totalde düşük risk diye raporlanmış ama doktor buna takıldı. Perinatolojiye gidebilirsin dedi. Ben şimdi yarın başka, daha tecrübeli bi kadın doğumcuya gidicem. O da perinatoloji derse o zaman gidicem. Fetal dna yaptırabilirsin dedi doktorum ama emin değilim yaptırmak konusunda. 17+0 oldum bugün.
Seni çok iyi anlıyorum. Benim de moralim çok bozuk
15 20 dk ancak bakti, bakip yazdirdi bakip yazdirdi.Ne kadar süre ile baktı canım sanki biraz baştan savma gibi geldi soyledikleri ben ilk kızımda 20. Haftada gittim her seyi en ince ayrıntısına kadar incelendi 40 dk ya yakın baktı bunda daha gitmedim haftaya gidicem bi saat sürüyormuş bence de baska bir yere daha görün soyledikleri hep havada kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?