Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
Benimde öyle kaç kilo aldınız hamileliğin başından berii haftamızda aynı benim bir gün ilerde sadece
2 kilo aldım . 56 idim 58 oldum. Akşamları biraz daha çıkıyor karnım ama sabah ilk uyandığımda o kadar yok kü bende dün niraz taktım kafama hiç bebek varmış gibi görünmüyor triplerine girdin hatta akşam belirginleşiyor biraz daha

Bende iki kilo aldım tabi öncesinde 4 buçuk kilo verdim Ben çok kilo almaktan korkuyorum boyum kısa çünkü inşallah bebeğin gelişimi güzel olur ve bende çok kilo almam

Ya ben zaten göbekliydim kiloluda hamile kaldım 83 le hamile kaldım şuan 87.50 yim karnım bence biraz çıktı ama bebektenmi kilodan mı bilmiyorum cunku ben kilo almaya vücut olarak genislemeye müsait biriyim mesela dün aksam karnım sepsertti bugün hicbisi yok gibi yumusacık

Şişkinlik oluyor demekki birde bildiğim kadarıyla kız bebekte vucut daha çok genişliyor erkekte karın sivrileşiyor sizin belli mi bebek

Sertleşmesi normal benimde arada sırada oluyor. En son bugün oldu Sol tarafım dediğin kasık ağrısı mı, korkma aşırı bıçak batar gibi bir ağrı değilse sıkıntı olacağını sanmıyorum. Gözlemle kendini stres yapmadan. Ağrı derecesi, kana vs gibi

Çoğu erkek aynı. Zora gelmiyorlar. Hemen sıkılıp sinirleniyorlar. Sizi anlıyorum. Geçmiş olsun. Şifa diliyorum.
Maalesef geneli böyle.. Çok teşekkür ederim. hani hastalık ne onuda bilmiyoruz ne test yapan var ne başka bir şey Deli gibi öksürüyoruz arada bana ateş basıyor genelde akşamları hamilelere tedavide yok

Normal ben genel itibari ile tüysüz sayılırım göbeğimde vs tüy yani kıl olmaz. 1. Hamileliğimde baya göbek çevrem ve altına dik çizgi olarak kalınlaşmıştı. Hiçbir şey yapma doğumdan sonra zamanla dökülüyor badem yağı besliyor diye duymuştum ama bilemiyorum. Ben ilkinde biooil, Hindistan cevizi yağı.. En sona doğru çok az BADGER kullanmıştım. Şimdi BADGER aldım ama daha kullanamadım.

Herkeste farklı oluyor. Benim karnım var gibi aşırı büyük değil bence olması gerektiği gibi.. Çalıştığım binadan biri hamile olduğunu bilmesem hamile demem diyor. Karnın çıkmamış diyor. Ama alakası yok

Bende bio oil kullanıyorum ama sürekli kullanmıyorum genelde duş sonrası dökülüyorsa sıkıntı yok

Doktor 20. Hafta itibariyle kullanmam için pregnom max tavsiye etti. İçeriği baya zengin görünüyor.
Kullanan var mı bulantı vs yaptı mı acaba

Birde kabusum demir ilacına başladım maalesef

Yaa ebet sanırım öyleymiş teşekkür ederim yanıtınız içinn insan ilk kez tecrübe edince anlamıyor işte süreçte ne normal ve olması gerektiği gibi ne anormal.

Tam kasık değil alt karnım ama sol tarafı işte. Sanırım bebek cidden oraya toplanıyor

Yaa ebet sanırım öyleymiş teşekkür ederim yanıtınız içinn insan ilk kez tecrübe edince anlamıyor işte süreçte ne normal ve olması gerektiği gibi ne anormal.
Çok normal ilk hamileliğimde bende stres yapıyordum çok şükür 2. İle arası çok olmayınca iyi kötü hatırlıyorum bazı şeyleri Hamile olduğunu öğrenince insanı hemen bir sorumluluk stres sarıyor. Bu aşamaları atlatalım daha yeni doğan dönemine gireceğiz hepbirlikte inşallah

İyi akşamlar kızçeler
Dünden beri giremedim bebişin sertlesmesinden bahsetmişsiniz benim essek sıpası sabahtan beri resmen delirtti beni tam kasigima taş gibi oturuyor itince dokununca kaydiriyor kendini oturtmadi hep uzandım yada ayakta durdum . Göbüşte tüyler bende de oldu bende ya kremden ya hormondan diye düşünüyorum bide dün çok depresiftim tüm gün boş yere ağladım kocamın da piskolojisini bozdum şimdi de heyecandan uyku tutmuyor yarın kontrolümüz var inşallah cinsiyeti gösterir 1 ay oldu görüşmeyeli bakalım nasılmış bebiş efendi /hanım

Ya üniversite hastaneleri acaba detaylıya eşimizi alır mı hiç soran oldu mu ? Devlette genelde alınmıyorda

Ya üniversite hastaneleri acaba detaylıya eşimizi alır mı hiç soran oldu mu ? Devlette genelde alınmıyorda
Ben özelde de alınmıyor diye biliyorum, sadece anne giriyor normalde. Ama durumdan duruma da değişiyor olabilir. Mesela benim ilk gebeliğimde riskli bir durumum olmuştu, bebekte bir anomali şüphesi vardı, detaylıya 2. Kez girmem gerekiyordu, 28. Haftadaydım. Normalde 24 hafta dolarsa bir daha isteseniz de bakılmıyor, detaylı süresi dolmuş oluyor. Ama bana özel rapor vererek detaylı ultrasona baktılar, o zaman eşimi de aldılar, ve belki de 1 saatten fazla sürmüştü en ince detayına bakmışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…