- 18 Ağustos 2024
- 240
- 132
- 18
- 23
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #7.481
Benimde çok sık olmasada arada bir oluyor sol tarafımda bebek orada oluyor böyle birisi iğne değdirip çekiyor gibi ama geçiyor sonradan o yüzden umursamıyorum ve genelde hafta geçişlerinde oluyor gibi geliyor büyüyor diye yorumluyorum çünkü akıntım vesaire yokKızlar sol kasığımda hafif hafif sancı var sabahtan beri normal midir aynı durumu yaşayan var mi
Benim baştan beri ekşi çekiyor öyle höyle değil. Tatlıyı ise mormalde severken şuan pek yiyesim gelmiyor . Ama çocuk erkekBu ye tatlıyı doğur Hakkıyı ye ekşiyi doğur Ayşeyi yalanmış arkadaşlar benim önceden tatlıyla aram yoktu halen daha öyle ama cinsiyetimiz Erkek, ekşi olarakta limon hoşuma gidiyor
Ben de baştan beri hep ekşi istiyorum. Aynen erkek.Benim baştan beri ekşi çekiyor öyle höyle değil. Tatlıyı ise mormalde severken şuan pek yiyesim gelmiyor . Ama çocuk erkek
Canim cok alma hızlı büyüyorlar. Bu aradasebamed pişik kremi cok iyi. Bir de popo temizlemek için bebek pamuğu almani öneririm. Ilık su ile islatip silince pişik olmuyor.Tecrübeli anneler. Bebek bezi 1 numara(2-5kilo) , 2 numara (4-8 kilo) diyor. 1 numaradam kaç bez kullanılıyor acaba ?
Bu çok zor bir soru aslındaTecrübeli anneler. Bebek bezi 1 numara(2-5kilo) , 2 numara (4-8 kilo) diyor. 1 numaradam kaç bez kullanılıyor acaba ?
Ço kgüzel açıklayıcı anlatmışsıjız çok teşekkür ederim. Ben prima premium care aldım 1 numaradan 2 paket 70 li aldım. 2 numaradan da 2 paket 70 li aldım. Artık eksik gedik olursa alınırBu çok zor bir soru aslındabez markaları arasında bile ebat farkları oluyor, bazısı cidden minnacık oluyor, bazısı normal ebatta oluyor. Ama kabaca şöyle bir anlatırsam bu durum bebeğin doğum kilosuyla çok alakalı. 4-5 kg doğarsa mesela 1 numaradan az kullanır hatta direkt 2ye bile geçebilirsiniz. Ama 3 kg civarı doğduysa 1 numara epey gerekir. Ama çok stok da yapmayın. Ayrıca 1. ayın sonunda bebeğin 800gr -1 kg aralığında kg alması idealdir. Yani 3 kg doğan bir bebek 1 aylıkken 4 kg olursa diyelim, o zaman direkt 1. Ay bitince 2 numara beze geçersiniz. İlk doğduğunda günde en az 4-5 kez kaka yapıyorlar, hatta 8-10 u bile buluyor. Hatta ilk dönemde bebeğin doyup doymadığını kakalı bez sayısını sayarak anlıyoruz. Azar azar yapsa bile pişik olmaması için her seferinde de mutlaka değiştirmemiz gerektiği için ilk ay çok bez gider. Her güne ortalama en az 6 bez desek, 30 günde en az 180 bez kullanırsınız. Dikkat ederseniz zaten bez markalarının ekonomik paketleri 180-200lük paketler olarak ayarlanmıştır. O şekilde bir ekonomik paket alabilirsiniz bence sonra 2 numaralı paketten alırsınız. Duruma göre 1 numaranız bitmeye yakın eğer hala bebeğiniz minyon 2 numara boy size büyük gelecek gibi duruyorsa yine yedek 50-60lık bez içeren bir paket daha 1 numara sipariş edersiniz, ya da baktınız 2 numara kullansanız da olur direkt 2ye geçersiniz.
Benim bebeklerim hep minyon doğdukları için ben de 1 numara çok alırım kesin. Ama baktım bu seferki tombul olacak (çok düşük ihtimal ama hadi oldu diyelimÇo kgüzel açıklayıcı anlatmışsıjız çok teşekkür ederim. Ben prima premium care aldım 1 numaradan 2 paket 70 li aldım. 2 numaradan da 2 paket 70 li aldım. Artık eksik gedik olursa alınırmigrosta 2 al 1 öde var bilginiz olsun
ErkekHâlâ beni etiket yapip cinsiyetleri ogrenip soylemenler var aliniyorum anneler
Oğlum doğduğunda Prima pamppers ile başladım sonra Premium care geçtim. Aralarda diğer markalardan goon, baby turco denedim. Ebat olarak en geniş prima bence.. 1 numara çok kullanmadım sanırım sayı tam hatırlamıyorum. 140-180 ideal olabilir.Ço kgüzel açıklayıcı anlatmışsıjız çok teşekkür ederim. Ben prima premium care aldım 1 numaradan 2 paket 70 li aldım. 2 numaradan da 2 paket 70 li aldım. Artık eksik gedik olursa alınırmigrosta 2 al 1 öde var bilginiz olsun
Magnezyum kullanıyordum hiç ağrım yoktu normalde yaklaşık bir haftadır ilaclarim bitti. gidemedim tekrar yazdiramadim daha. Yarına randevu aldım önemli bişey yoktur insallahBenimde çok sık olmasada arada bir oluyor sol tarafımda bebek orada oluyor böyle birisi iğne değdirip çekiyor gibi ama geçiyor sonradan o yüzden umursamıyorum ve genelde hafta geçişlerinde oluyor gibi geliyor büyüyor diye yorumluyorum çünkü akıntım vesaire yok
38 de alınıyor genelde bebeğin gelişimi çok öndeyse plesanta yaşlanıyorsa risk almayıp erken alabiliyorlarKızlar sezeryan genel olarak bir sorun yok ise 38-39 haftalarda mı yapılır? Genelde hep 37 civarı duydum da doktorlar risk almamak için mi alıyorlar hemen
ErkekHâlâ beni etiket yapip cinsiyetleri ogrenip soylemenler var aliniyorum anneler
İnşallahh ne söylerse doktor bizi de bilgilendirr ben önemsemiyorum belki önemsemem gereken bir şey olabilirMagnezyum kullanıyordum hiç ağrım yoktu normalde yaklaşık bir haftadır ilaclarim bitti. gidemedim tekrar yazdiramadim daha. Yarına randevu aldım önemli bişey yoktur insallah
Benimkine de çok yorum geliyor hiçbirini dinlemiyorumBizim bebek isimsiz doğcak galiba bir türlü netlestiremiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?