Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    37
Listeniz çok kapsamlı elinize sağlık.
Evde olacak anneler pompa, biberon bunları hemen düşünmeyebilir tercihe göre. Biz ilk 10 gün kaşık biberon ile mama desteği verdik, sonra ne biberon ne göğüs pompası kullanmadım.
Memeler küçükse emzirme sütyeni de sanırım lazım değil benim her yerden çıkıyordu kolayca 😁 emzirme atleti bazen sütyen görevi gördü. Tabi ben genelde evdeydim, işe vs gitmedim.
Ben herşeyi almıştım ilk çocuk hevesine zaten lazımda oldu pompanın hem arttırma konusunda faydasını gördüm hem de uzun dönemde de dışarı çıkarken çocuğu bırakıp vs 😅 göğüslerim küçüktü de sütyende çok kullandım çünkü dışarı çıkarken belli ediodu uçları atlet ve göğüs ucu krem sürüp ped falan koyuuodum sütyene. Her deneyim kendine özel işte naçizane kendi listemi yaşadıklarımı paylaşıyorum herkes gibi 🌸💕

Egepol muayenesi ü retleri cok sanki. Hersey dahil de neler var? Benim de İrem Hanım doktorum.
Bana telefonda muayene, kan tahlilleri, doğum odası süsleme demişlerdi ama yüz yüze hiç konuşmadım. Karataşta oda süsleme ekstradan 5 bin dediler daha onu almadım belki istersem sonra ekletirebiliyorum. İrem hanım hakkında iyi şeyler duymuştum :)

yok yok valla listeniz de
ben ilk hamilelikte çok abarttım eşya ,kıyafet konusunda düşünmüyorum başka diye de her şeyi verdim hhehe sıfırdan başlayacağım bunda daha dikkat edeceğim ocak doğumlu oğlum çogu şeyi giydiremeden büyüdü :KK43:
geçen gün 2024 haziran ayı anneler sayfasını inceledim yaz bebeği olacağı için genelde oradakiler zıbınlarla geçirmişler ilk ayları :)
Evet mantıklı bi incelemek lazım benim bebe de kış bebesi şimdi kısa kollular lazım olcak diye düşünüyorum 😅 off ilk heves baska bisi ama herseyi kullandim herseyi 🤗

Ben herşeyi almıştım ilk çocuk hevesine zaten lazımda oldu pompanın hem arttırma konusunda faydasını gördüm hem de uzun dönemde de dışarı çıkarken çocuğu bırakıp vs 😅 göğüslerim küçüktü de sütyende çok kullandım çünkü dışarı çıkarken belli ediodu uçları atlet ve göğüs ucu krem sürüp ped falan koyuuodum sütyene. Her deneyim kendine özel işte naçizane kendi listemi yaşadıklarımı paylaşıyorum herkes gibi 🌸💕
Tabi ki ben de görünce paylaşmak istedim kendimce :) ben de ilk heves biberon, emzik, pompa aldım hiç kullanmadım. Bırakıp gidecek kimsem de yoktu zaten. Sürekli de emdiği için bir de pompayla uğraşmak zor gelmişti. İlkinde akıl hep alışverişte oluyor, onu da alayım bunu da alayım 😁 Herkes kendi yaşantısına göre belirler 🍀

Ben 48 kiloydum, şimdi bir de tatile geldik yemek düzeni şaştı. Midem bulanıyor diye de sık sık yemek yedim zaten. Yarım kg-1 kg almış gibiydim, tatilde de biraz almış olabilirim. Biliyorum prenses problemi gibi geliyor ama modumu çok düşürüyor. Alt karnım belirgin kıyafetle başkaları anlamaz belki ama. Hamilelik tamamen sürpriz olduğu için resmen üzülüp gözlerim doluyor 😩 aslında doğumdan sonra öyle bir tempo oluyor ki kilolar hızlıca gidiyor, ama dert ediyorum işte. Allah başka dert vermesin🙏🏼 mide problemleri geçince dikkat etmemizde fayda var gibi 🥹 yazdan kışa geçişte de iştah açılıyor hem hamilelik hem soğuk bir araya geldi.
Ben de dert ediniyorum zamanında 80 kilodan 60 kiloya dustum evlenince 5-6 kilo almıştım hamile kalmadan önce yine biraz kilo verip 62 lere dusmustum kilo konusu hep tikli olduğum bı konu o yüzden en ufacık kilo alımında kendimi aynada direkt 80 kilo halimle görüyorum psikolojim bozuluyo hicbi dye yakistiramiyorum beğeniyorum kendimi o yüzden sizi anlıyorum kesinlikle prenses problemi gibi görmüyorum 🥹

Ben de dert ediniyorum zamanında 80 kilodan 60 kiloya dustum evlenince 5-6 kilo almıştım hamile kalmadan önce yine biraz kilo verip 62 lere dusmustum kilo konusu hep tikli olduğum bı konu o yüzden en ufacık kilo alımında kendimi aynada direkt 80 kilo halimle görüyorum psikolojim bozuluyo hicbi dye yakistiramiyorum beğeniyorum kendimi o yüzden sizi anlıyorum kesinlikle prenses problemi gibi görmüyorum 🥹
Ben de kesinlikle sizi çok iyi anlıyorum. Belki 1 kilo alınan ama üzerimizde kocaman psikolojik yük 🥹 aslında saçma ama elde değil. Olabildiğince dikkat edip kendimizi çok yormadan geçiririz inşallah 🙏🏼🙏🏼

Tabi ki ben de görünce paylaşmak istedim kendimce :) ben de ilk heves biberon, emzik, pompa aldım hiç kullanmadım. Bırakıp gidecek kimsem de yoktu zaten. Sürekli de emdiği için bir de pompayla uğraşmak zor gelmişti. İlkinde akıl hep alışverişte oluyor, onu da alayım bunu da alayım 😁 Herkes kendi yaşantısına göre belirler 🍀
Bana ablamdan da bi suru sey gelmisti esyalar 🙊 simdi hepsini sakladim cok sukur biseye ihtiyacimiz yok gibi duruyor alicaklara kolay gelsin 🥲 😅

Kızlar bu arada kilo durumlarınız nasıl kaç kilo aldınız şu ana kadar ben zaten doğduğumdan beri sürekli bı zayiflama derdindeyim 🫠 62.5 63 civarı hamile kaldim 13. Haftanın içindeyim şu an 64.5 65 arası gidip geliyorum ama çok korkuyorum önünu alamicagim kilolara cikmaktan boyum da çok yok 1.58 falan ama inanilmaz iştah açilmasi başladı bı de acele acele yemek yiyorum açlıktan ölcek gibi sanki dizginleyemiyorum kendimi hep kilo yapıcı şeyler yemek istiyo canim 🥺
Ben de kafama takiyorum ilk hamileligim 24 kg cok uzucuydu benim icin hep hizli kg aldim ama boyum vardi kaldirdi 😢 simdi dikkat ediorum hareketliyim spora gidiorum cok yemiorum vs ama gene de aliyorum napalim veririz insallah iyi dusunelim 😊

Ben de kafama takiyorum ilk hamileligim 24 kg cok uzucuydu benim icin hep hizli kg aldim ama boyum vardi kaldirdi 😢 simdi dikkat ediorum hareketliyim spora gidiorum cok yemiorum vs ama gene de aliyorum napalim veririz insallah iyi dusunelim 😊
Eskiden çok hızlı kilo veriyodum şimdi 20 lerin sonlarına doğru metabolizma yavasladi galiba o kadar da kolay gitmiyo inşallah veririz en kolayindan 😊 bende Ocak ayında pilates başlamayı düşünüyorum doktorum onaylarsa en azından kontrol altinda tutmaya yardimci olur diye düşünüyorum bakalım 😊

Bana ablamdan da bi suru sey gelmisti esyalar 🙊 simdi hepsini sakladim cok sukur biseye ihtiyacimiz yok gibi duruyor alicaklara kolay gelsin 🥲 😅
En çok o saklanan eşyaları kullanıp vereceğime seviniyorum. Evde o kadar yer kaplıyor ki. Bir daha doğurmam ama nolur nolmaz diye diye hepsini saklamıştım 😁

Bana telefonda muayene, kan tahlilleri, doğum odası süsleme demişlerdi ama yüz yüze hiç konuşmadım. Karataşta oda süsleme ekstradan 5 bin dediler daha onu almadım belki istersem sonra ekletirebiliyorum. İrem hanım hakkında iyi şeyler duymuştum :)
Uygunmus o zaman. Muayene ücretinin içinde olması falan uygun oluyor o zaman. İrem hanımdan ben de memnunum. Guleyuzlu ilgili. Aysel Hanım nasil?

Valla ben sapittim artık ne giyeceğimi hicbi şeyin içinde rahat edemiyorum 🫠 bı tek çok rahat taytım var onda aşırı rahatım her gün onu giymek istiyorum diğer bütün pantolonlar hak getire düğmesini kapatmadan giyiyorum ama yine de rahat edemiyorum iş yerinde daha çok spor ağırlıklı giyiniyorum Allah'tan kadife rahat ikili takimlardan istediğim gibi bulabilirsem onlardan almayı düşünüyorum
Geröekten ya batıyor sanki her şey😀 ya iş olmasa ben hergün pijama giyerim mubtemeln hahah tayt çok severim ama iç yerinde yasak. Elbise çol rahat geliyor bana ama bulamıyorum

Ben trikolara sardım,hangi ilde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama istanbul soğuk,o nedenle kısa triko elbiseler aldım gerek Trendyol gerek avm de mağazadan...ayrıca hm online göz atabilirsiniz.Salopetler aldım ama henüz bol geliyor şimdilik :))
Evet şusn triko elbiseler için tam vakit :) trendyolda asla bulamadım bir çıkıp mağaza geziyim olmadı onlineden bi şey bulamıyorum

Kizlar ben pazarium diye bi siteden triko takimlar almistim, pantolonlarin beli cok rahat. Ben genelde salas seyler sevdigim icin dogum haricinde de kullanirim diye dusundum. Triko elbiseler salas gomlekler de vardi.

Kizlar ben pazarium diye bi siteden triko takimlar almistim, pantolonlarin beli cok rahat. Ben genelde salas seyler sevdigim icin dogum haricinde de kullanirim diye dusundum. Triko elbiseler salas gomlekler de vardi.
Bende oradan triko takım almıştım ve şu an sadece onları giyebiliyorum fiyat olarak da çok çok uygun bel kısmı yukarıda da olsa mideye baskı yapmıyor

Kızlar doğum parası hakkında bilgisi olan var mı önceki zamandan 700 günüm var elimin arkadaşı doğum hediyesi olarak doğuma kadar sigortamı yatıracak bu durumda doğum parası alabilir miyim

Bende oradan triko takım almıştım ve şu an sadece onları giyebiliyorum fiyat olarak da çok çok uygun bel kısmı yukarıda da olsa mideye baskı yapmıyor
Biraz önce girdim siteye fiyatlar aşırı uygun kalitesi nasıl
sikayetimvar da 270 küsür şikayet var ama şikayetin çoğu firma onlarla iletişime geçmiş şikayetleri kaldırmışlar

Bende yakın zamanda önüme çıktı beli lastikli geniş kot pantolon aldım hem çok kaliteli geldi hemde çok rahat gerçekten

X