Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    37
Ben saftirik 5 aylık oğlumla kanguruda yürürken düştüm. Düşerken akıllıydım çok şükür de kafasına elimi koyup havada tuttum. Herkes benim gibi olmaz ama bana ağır gelmişti heralde oğlum taşıyamadım. Ufak tefek anneler düşünebilir bu boyutu🙈

Böyle alışveriş konuşunca bi tuhaf oldum ya. Ben çok heveslenemiyorum. Geçen sene arka arkaya 2 düşük yaptım ondan mı, ikinci çocuk diye mi yoksa erkek diye mi heves edemedim bilmiyorum. Gelir dimi sonradan hevesim 🙈 beni nelerin beklediğini bilmek de korkutuyor. İlki kızdı benim, belki ikinci de kız olur diye onun kıyafetleri duruyor vermemiştim. Onları çok büyük bi hevesle ve çok çok almıştım cicili bicili, vermeye de kıyamadım öyle olunca. Bir ikisini saklayıp veriririm artık.
Her duygu bence doğal, gelir hevesin korkma 😊 Cinsiyeti daha öğrenemedim ama benimki abiden kalanları giyecek mecbur 😂 Tabi daha sade dinolu, mikili vs 😁

Bunu bende merak ediyorum. Kullanıp memnun kalanlar varsa link veya görsel paylaşabilir mi?
Burda bir arkadaş geçen ebebekte satılanlardan bir tane attı oda memnun kalmış bende memnun kaldım. Ama bacak arasına alınmıyor. Bel sırt destekliyor. Bacak aramada yumuşak kurlent aldım ihtiyaç dahilinde. Ben u ve L olanları hiç düşünmedim kullanamam diye. Alta ekliyorum inşallah doğru yapabilmişimdir 😂
Hamile yastığı

Eklentiler

• IMG_8814.jpeg
    IMG_8814.jpeg
    57,5 KB · Görüntüleme: 6
Ben de bilemedim. Herkes çok övüyor🤷🏻‍♀️
Bende övüldüğü için bir ara baktım zamanında alanda var hatta ama çok içime sinmedi. Bebek arabası bende de muallak şuan senin gibi.. Çünkü ilk bebek arabam hediye idi. Kendisinden nefret ediyorum 😂 geçen kış oğluma chicconun tek elle kapanan kalbin boy arabasından aldım ama puset yok tabi.. Aldığımız yerdeki kadın o zaman isterseniz üstüne puset alınabilir dedi. Şimdilerde bakıyorum ama hangi puset neyle alıp takılacak bilmiyorum 🙈

Çok iyiymiş, biz de fiyatlar katlanmadan önce almıştık. Bence bebek arabasında çift yön kullanım, hafif olması ve kolay katlanır olması önemli. Mutlaka böyle opsiyonlar da vardır. Gerçi biz hep bulunduğumuz yerde sürdüğümüz için seyahat harici pek açıp kapama yapmadık.
360 derece diye geçiyordu cybexin mükemmel bir araba idi. O zamanlar 11bin500 dü fiyatı içindekilerle.. Çok yükselmiştim içimde bıraktı saolsun.. Alacak durumu olana onu öneriyorum. Erkeklere maalesef laf anlatamıyorsun. Araba mı araba tamam ne gerek var o kadarına mantığındalar. Biride size ben alıcam hediye olarak deyince hiç istemediğim bir şey kullanmak zorunda kaldım 😑

Dünden beri bir sag bir sol yatmak izdirap geldi sirt ustu yatsam yok zararliymis 16.hafta sonrasi zararli deniliyor ama iste alirken neye dikkat etmeli cozemedim cok cesit var 😀
Yok ya ben ilk hamileliğimde çok sordum yatabilirsin dedi bana ben düzde yatıyorum 3. Trimester da heralde yatılmıyordu. Sen sor doktoruna kesin ☺️ Senden sonra bir arkadaş link istemiş yapmaya çalıştım ama beceremedim foto koydum yastıkla ilgili, seni etiketlerim yapmayı unutmadıysam 😂

Burda bir arkadaş geçen ebebekte satılanlardan bir tane attı oda memnun kalmış bende memnun kaldım. Ama bacak arasına alınmıyor. Bel sırt destekliyor. Bacak aramada yumuşak kurlent aldım ihtiyaç dahilinde. Ben u ve L olanları hiç düşünmedim kullanamam diye. Alta ekliyorum inşallah doğru yapabilmişimdir 😂
Hamile yastığı
Ay evet o bendim, bu enfes bişey kullanmayan bilemez çıkardım kullanıyorum tekrar uyku kalitem arttı 😍 C Corpuss mutlutablo mutlutablo

Hamile yastığı
mutlutablo mutlutablo

Yok ya ben ilk hamileliğimde çok sordum yatabilirsin dedi bana ben düzde yatıyorum 3. Trimester da heralde yatılmıyordu. Sen sor doktoruna kesin ☺️ Senden sonra bir arkadaş link istemiş yapmaya çalıştım ama beceremedim foto koydum yastıkla ilgili, seni etiketlerim yapmayı unutmadıysam 😂
İkili testim cikti yarin gidecegim doktora o zaman sorayim 😀
Ben bacak arasina yorgan carsaf skstiran biriyim bana oyle lazim ya uykusuzluktan artik aglicam 😀

Benim burda paylaştığımın özelliklerinde anne yani,park ,salanabilir ve 2 kademe ayarlanabilir alt açma ve bakım organizer gibi özellikli yazıyor kullanışlı olur mu ki 🥰 🌸🌸
Hem anne yanı hem park yataksa mukemmel işte , park yatagı götürün salona içine oyuncak kitap koyun işlerinizi yapın kendinden korunaklı işte tabi bu dediğim daha sonraki süreçler 🤗 benim park yatagım büyük değildi montesorri yatak kullandık biz de altı aydı geçirdim yatağa.

Bende övüldüğü için bir ara baktım zamanında alanda var hatta ama çok içime sinmedi. Bebek arabası bende de muallak şuan senin gibi.. Çünkü ilk bebek arabam hediye idi. Kendisinden nefret ediyorum 😂 geçen kış oğluma chicconun tek elle kapanan kalbin boy arabasından aldım ama puset yok tabi.. Aldığımız yerdeki kadın o zaman isterseniz üstüne puset alınabilir dedi. Şimdilerde bakıyorum ama hangi puset neyle alıp takılacak bilmiyorum 🙈
Mağazaya gidip denemek lazım gibi puset için. Hoş ilkinde bizimki sürekli acıktığı için pusetle bir iki sefer ancak gezmişizdir. Ama hastane çıkışında ve arabada gerekli. Yaz olunca dahs çok gezilir mecburen. Bakalım daha zaman var😁

360 derece diye geçiyordu cybexin mükemmel bir araba idi. O zamanlar 11bin500 dü fiyatı içindekilerle.. Çok yükselmiştim içimde bıraktı saolsun.. Alacak durumu olana onu öneriyorum. Erkeklere maalesef laf anlatamıyorsun. Araba mı araba tamam ne gerek var o kadarına mantığındalar. Biride size ben alıcam hediye olarak deyince hiç istemediğim bir şey kullanmak zorunda kaldım 😑
Böyle büyük şeyler hediye alınmamalı bence de ya sormadan. Erkekler konusunda sessiz kalıyorum 😁 benim eşim de aklına taktığını yapar

Kesinlikle kurtarıcı, 2,5 yaşında oğlum şimdi ona göre bir yatak alıcam montesori tarzı yere yakın ve geniş olanlardan 😍 sling hevesle aldım ama ben korktum saramadım hiç kullanamadım 🙈 ergonomik bel destekli olanlar var. Bir marka vardı şimdi uçmuştur fiyatı, taksit vs olacaksa almayı düşünüyorum bakalım işin kötüsü marka adını doğru hatırlıyorumdur. ara ara bulurum sanırım 😂 Bazen öyle bir an oluyorki bizim bebek arabası hediye geldi tam bir kazulet. Hani sürüşü iyi ama bebeği mi tutayım arabayımı indireyim çok sıkıntı yaşadım. Katlanmıyor araba bagajını nerdeyse komple kaplıyor.
Taşıma derdinden dolayı bende katlaninca ufak olacak ve bebekle birlikte merdivenlerden rahat çıkarabilecegim bişey istiyorum şimdilik kabin boylara bakıyorum onlar baya hafif oluyor buldukça bende atarım modelleri 🤗🤗

İşe giden arkadaşlar. Ne giyiyorsunuz ya :KK43: bu hafta artık kıyafetlerim rahatsız etmeye başladı. Gebelik kıyafetlerini de pek sevmiyorum. Kısa kışlık sade elbise linki atar mısınız lütfeeeeen :)

Hem anne yanı hem park yataksa mukemmel işte , park yatagı götürün salona içine oyuncak kitap koyun işlerinizi yapın kendinden korunaklı işte tabi bu dediğim daha sonraki süreçler 🤗 benim park yatagım büyük değildi montesorri yatak kullandık biz de altı aydı geçirdim yatağa.
110×70 yazıyor büyüklüğü yeterlidir diye düşünüyorum zaten 6 yaşına kadar 110 olmaz herhalde diye düşünüyorum bebeklik dönemini atlatana kadar kurtarır bizi 🤗 🤗 🌸 🌸

X