Bence morelinizi hemen bozmayin, doktora gorunmenizde fayda var, en dogru cevabi o bilir
Canım 60% üstüne artış olmalı ki sağlamışsın zaten 75% canınını niye sıkıyorsun sorun yok
Belki küçük bir değer ile bile olsa öğrenirsiniz içiniz rahat eder öteki türlü de zor çünkü var mı yok mu adet olacak mıyım diye insanın içini kemiriyorbugün hem kan vereyim hem test alayım diyorum bu predictor early testiydi güvenilir diye aldım ilk 3-5 dk içinde cıktı ay çok heyecanlıyım inşallah burda olurum :)
2 saat sonra hastaneye gidicem işteyim öğle aramda anca cıkabilirim. Bakalım kan sonucuna göre sevineyim diyorum işte test hemen silik oldu ama yine de regl olur muyum diye korkuyorum da çünküBelki küçük bir değer ile bile olsa öğrenirsiniz içiniz rahat eder öteki türlü de zor çünkü var mı yok mu adet olacak mıyım diye insanın içini kemiriyor
İnşallah güzel hayırlı haberlerle gelirsiniz2 saat sonra hastaneye gidicem işteyim öğle aramda anca cıkabilirim. Bakalım kan sonucuna göre sevineyim diyorum işte test hemen silik oldu ama yine de regl olur muyum diye korkuyorum da çünkü
Bende 2 test yapmistim pozitifti ama yinede inanamiyordum, kan vermeden ikna olamadim :) o yuzden sizde kan verdikten sonrasina bakin2 saat sonra hastaneye gidicem işteyim öğle aramda anca cıkabilirim. Bakalım kan sonucuna göre sevineyim diyorum işte test hemen silik oldu ama yine de regl olur muyum diye korkuyorum da çünkü
ben de aynı düşüncedeyim :)Bende 2 test yapmistim pozitifti ama yinede inanamiyordum, kan vermeden ikna olamadim :) o yuzden sizde kan verdikten sonrasina bakinkesin olsun
Doktor görür özellikle alttan bakarsa ama size dinlettirmeyebilir 6 haftalıkkenKızlar kalp atışı 6. Haftanın sonlarına doğru mu duyulur başında gitsek duyulmaz mı acaba çok merak ediyorum ne durumda diye
canım çok silik çizgi var muhtemelen yeni oluşuyor kan ver bence kesinleşirMerhaba bugün çatlatma iğnesi vurulalı 13. Günüm dün sabah öğle akşam olmak üzere dıpıll marka kaset test yaptım hepsi silik çıktı erken gebelik aldırdım eşime ama prediktor express almış sarı kutu o adetin gecikince sonuç veriyormus bende negatif çıkardı pembe alması gerekiyordu adet öncesi gösteren oymuş sanırım iğne etkisi 8. Günden itibaren takip ettim görseli mevcut fikrinize ihtiyacım var
Muhtemelen kanda da çıkacaktır güzel sonuçlarınız olsun2 saat sonra hastaneye gidicem işteyim öğle aramda anca cıkabilirim. Bakalım kan sonucuna göre sevineyim diyorum işte test hemen silik oldu ama yine de regl olur muyum diye korkuyorum da çünkü
Amin inşallahMuhtemelen kanda da çıkacaktır güzel sonuçlarınız olsun
Maşallah hayırlı olsunKızlar selam bende geldim aranıza çok şükürsat 6 eylül bugün beta 208 çıktı haftaya cuma kontrole gidicem inşallah.
Gayet güzel artmış hayırlı olsunMerhaba bnde burdayım adet olacağım gün değerin 1624 çıktı öok şükğr hamileyim değerim nasıl sizce adetten üç gün önce yapmıştım 324 çıkmıştı
Bende cok silik bir cizgi gordum :) bir kac gun bekleyip kaseti tekrarlayin derim veya kan veri. Kanda cikarMerhaba bugün çatlatma iğnesi vurulalı 13. Günüm dün sabah öğle akşam olmak üzere dıpıll marka kaset test yaptım hepsi silik çıktı erken gebelik aldırdım eşime ama prediktor express almış sarı kutu o adetin gecikince sonuç veriyormus bende negatif çıkardı pembe alması gerekiyordu adet öncesi gösteren oymuş sanırım iğne etkisi 8. Günden itibaren takip ettim görseli mevcut fikrinize ihtiyacım var
Hayirli olsun canimKızlar selam bende geldim aranıza çok şükürsat 6 eylül bugün beta 208 çıktı haftaya cuma kontrole gidicem inşallah.
Gayet güzel artmış değeriniz hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alınMerhaba bnde burdayım adet olacağım gün değerin 1624 çıktı öok şükğr hamileyim değerim nasıl sizce adetten üç gün önce yapmıştım 324 çıkmıştı
Benim de SAT 5 Eylül hepimiz arka arkaya doğuracağız anlaşılanKızlar selam bende geldim aranıza çok şükürsat 6 eylül bugün beta 208 çıktı haftaya cuma kontrole gidicem inşallah.