Hayırlı olsun, satlarımız aynıKızlar selam bende geldim aranıza çok şükürsat 6 eylül bugün beta 208 çıktı haftaya cuma kontrole gidicem inşallah.
Amin inşallah. Sağlıkla gelsinler. Benmkiler biraz aceleci oluyor. Bu 3.olacak inşallah kızım 34+6 da oğlum 37 de geldiGayet güzel artmış değeriniz hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın
Benim de SAT 5 Eylül hepimiz arka arkaya doğuracağız anlaşılanhayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin
Canım bende reglden bir gün önce 1315 ti betam, seninde betan yüksek , ailede ikiz gebelik var mı ? Acaba bu kadar yüksek olması işaret mi bilemedimMerhaba bnde burdayım adet olacağım gün değerin 1624 çıktı öok şükğr hamileyim değerim nasıl sizce adetten üç gün önce yapmıştım 324 çıkmıştı
Benim de oğlum 38.haftada geldi etrafımda herkes 41’i bulursun diyordu ben de bir rahatlık bir rahatlık hastane çantamı doğumdan üç beş gün önce hazırlamıştım iftarı beklerken birden kendimi hastanede buldumAmin inşallah. Sağlıkla gelsinler. Benmkiler biraz aceleci oluyor. Bu 3.olacak inşallah kızım 34+6 da oğlum 37 de geldi
Oğlunuz kaç yaşındaBenim de oğlum 38.haftada geldi etrafımda herkes 41’i bulursun diyordu ben de bir rahatlık bir rahatlık hastane çantamı doğumdan üç beş gün önce hazırlamıştım iftarı beklerken birden kendimi hastanede buldumsağlıklı olsunlar da artık kritik eşikleri aştıktan sonra ne zaman isterlerse gelsinler ne şanslı bir bebek kalabalık bir aileye geliyor abi abla
Evet sağol canımBenim de oğlum 38.haftada geldi etrafımda herkes 41’i bulursun diyordu ben de bir rahatlık bir rahatlık hastane çantamı doğumdan üç beş gün önce hazırlamıştım iftarı beklerken birden kendimi hastanede buldumsağlıklı olsunlar da artık kritik eşikleri aştıktan sonra ne zaman isterlerse gelsinler ne şanslı bir bebek kalabalık bir aileye geliyor abi abla
Kızım 6.5 oğlum 4.5Oğlunuz kaç yaşında
Kızım 6.5 oğlum 4.5
Olsun sizin de varmış kardeşler :) maşallahAy bana dediniz sandımmm pardon
Bu ay 2.5 yaşında oluyor oğlumOğlunuz kaç yaşında
Evet 36’yı geçsinlerde öyle gelsinler inşallah akciğerleri gelişimlerini tamamlasınEvet sağol canımaynen sağlıklı olsunda zamanı hiç önemli değil ama küvez olayıda olmadan inşallah evimize beraber çıkarız. Kızımda bir hafta küvez yolu bekledim günde 5 kez emzirmeye gidiyordum sezeryanlı halimle
Benim oğlum daha tam idrak edecek bilinçte değil ama tabi doğuma kadar üç yaşını geçecek ne olur hiç bilmiyorum birbirlerini severler mi yerler mi Allah bilirOlsun sizin de varmış kardeşler :) maşallah
Benim de bu ay 5 i ni dolduracak hiç kardeş istemiyor bu süreci nasıl atlattınız diye merak etmiştim
Olsun sizin de varmış kardeşler :) maşallah
Benim de bu ay 5 i ni dolduracak hiç kardeş istemiyor bu süreci nasıl atlattınız diye merak etmiştim
Gayet güzel artmış değeriniz hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın
Benim de SAT 5 Eylül hepimiz arka arkaya doğuracağız anlaşılanhayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin
Evet abimin ikiz çocukları var kuzenimin de var aynı zamanda acaba olabilr mi ya sizinki de yüksekmiş çoğul gebelik miCanım bende reglden bir gün önce 1315 ti betam, seninde betan yüksek , ailede ikiz gebelik var mı ? Acaba bu kadar yüksek olması işaret mi bilemedim
Bende 5.günden takip etmeye başlamıştım silikleşmeyi göreyim diye 12/13 de negatifi gördüm 14 de hafif silik gibiydi kan verdim 2.4 çıktı doktorum bu ay dinlen dedi. İçimde bi şüphe 16.gün yine yaptım silik gördüm yine kan verdim 14.5 çıktı.Merhaba bugün çatlatma iğnesi vurulalı 13. Günüm dün sabah öğle akşam olmak üzere dıpıll marka kaset test yaptım hepsi silik çıktı erken gebelik aldırdım eşime ama prediktor express almış sarı kutu o adetin gecikince sonuç veriyormus bende negatif çıkardı pembe alması gerekiyordu adet öncesi gösteren oymuş sanırım iğne etkisi 8. Günden itibaren takip ettim görseli mevcut fikrinize ihtiyacım var
Bilmiyorum daha doktora gitmedimEvet abimin ikiz çocukları var kuzenimin de var aynı zamanda acaba olabilr mi ya sizinki de yüksekmiş çoğul gebelik mi
Ay evet benim de 4’ü.Gayet güzel artmış değeriniz hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın
Bnde daha gitmedşn erken diye ama bu hafta içi gitsem iyi olurdu sabırsızm birazBilmiyorum daha doktora gitmedim
Bende çok sabırsızım ya birde reglden 8 gün önce öğrendim zor geçti zamanBnde daha gitmedşn erken diye ama bu hafta içi gitsem iyi olurdu sabırsızm biraz
O zaman da başlayacağız sütüm geldi gelmedi acaba yetmiyor mu gece uyumuyor neden uyumuyor bu gaz sancısı ne zaman bitecek benim bebeğim kolik mi acaba demeyeAy evet benim de 4’ü.
Herkes aynı zamanda doğuracak sanırım bu mesaj grubu o dönem bi anda sessizliğe bürünecekinşallaah sağlıkla hayırlısıyla tabi
Ay evetttO zaman da başlayacağız sütüm geldi gelmedi acaba yetmiyor mu gece uyumuyor neden uyumuyor bu gaz sancısı ne zaman bitecek benim bebeğim kolik mi acaba demeye