Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    29
14. Haftanın sonlarına doğru iyiyr gitmek yerine daha kötüye gidiyorum 😭😭😭 midem çok kötü. Kusmak çok zorlayıcı ve iğrenç 😢

Insallah yukari ciķar sizinki de. Bana yatış vermedi. Sadece ilişkiyi yasakladı. Bir de sigara içiyor musun ilk bebek normal mi sezeryanmi diye sordu. Bunlar da yukarı çıkmasını etkiliyormus. Size de kolaylıklar diliyorum. Sağlıkla en kolay şekilde kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah.

İlkinde kanamam cok vardi ondan dolayı bunda da yatıs verdi
Kanamam yok cok sukur
Sigara kullanan biriyim ama gebeliklerimi öğrendiğim andan itibaren bırakırım
Bunda o kadar değil ama oğlumda aşırı sağlıklı besleniyordum.. benim doktorum tamamen şans diyor
Bende çok araştırdım kesinleşmiş bir sebebi yok
Amin insallah kavuşacağız sağlıkla🙏🏼

Herkese iyi akşamlar :) deneyimli anneler veya bilgisi olanlar kaçıncı haftada hareketleri hissetmeye başlarız? İlk gebelikte daha geç oluyo diyolar ama gercekten kötü endişeli rüyalar çok zorluyo. Bi hareketini hissetsek içimiz huzurla dolsa 🙂 şuan 15 haftalık bişi hissetmiyorum 🥲

Herkese iyi akşamlar :) deneyimli anneler veya bilgisi olanlar kaçıncı haftada hareketleri hissetmeye başlarız? İlk gebelikte daha geç oluyo diyolar ama gercekten kötü endişeli rüyalar çok zorluyo. Bi hareketini hissetsek içimiz huzurla dolsa 🙂 şuan 15 haftalık bişi hissetmiyorum 🥲
Ben tam 17+0’da hissetmistim. 2-3 haftamiz daha var gibi ☺️ ilk zamanlar tek tuk oluyor

X