Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Insallah yukari ciķar sizinki de. Bana yatış vermedi. Sadece ilişkiyi yasakladı. Bir de sigara içiyor musun ilk bebek normal mi sezeryanmi diye sordu. Bunlar da yukarı çıkmasını etkiliyormus. Size de kolaylıklar diliyorum. Sağlıkla en kolay şekilde kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah.
İlkinde kanamam cok vardi ondan dolayı bunda da yatıs verdi Kanamam yok cok sukur Sigara kullanan biriyim ama gebeliklerimi öğrendiğim andan itibaren bırakırım Bunda o kadar değil ama oğlumda aşırı sağlıklı besleniyordum.. benim doktorum tamamen şans diyor Bende çok araştırdım kesinleşmiş bir sebebi yok Amin insallah kavuşacağız sağlıkla
Herkese iyi akşamlar :) deneyimli anneler veya bilgisi olanlar kaçıncı haftada hareketleri hissetmeye başlarız? İlk gebelikte daha geç oluyo diyolar ama gercekten kötü endişeli rüyalar çok zorluyo. Bi hareketini hissetsek içimiz huzurla dolsa şuan 15 haftalık bişi hissetmiyorum
Herkese iyi akşamlar :) deneyimli anneler veya bilgisi olanlar kaçıncı haftada hareketleri hissetmeye başlarız? İlk gebelikte daha geç oluyo diyolar ama gercekten kötü endişeli rüyalar çok zorluyo. Bi hareketini hissetsek içimiz huzurla dolsa şuan 15 haftalık bişi hissetmiyorum